Din første rejse til Asien glemmer du aldrig

Står du foran din første rundrejse i Asien og er i tvivl om, hvad du skal se?

Her hos Trinus Rejser kender vi Asien som vores egen bukselomme og derfor åbner vi nu op for vores billedbog og deler med jer, hvad vi mener er de smukkeste steder i Asien. Vi skal sammen på en rejse til Thailand, vi skal bestige bjerge i Indonesien, og vi skal på et fly til det filippinske øhav, hvor en verden af billeder venter på at blive vækket til live.

Indstil linsen og find din indre fotograf frem, for nu skal du på en rejse for livet!

Oplev det fantastiske Asien på vores Grupperejse til Asien!

Brug for hjælp? - Klik her!

Her finder du de 10 billeder du skal tage i Asien

1. El Nido, Palawan – Filippinerne

På den Filippinske ø Palawan finder du ø-landskabet ”El Nido” bestående af intet mindre end 45 forskellige øer i alverdens geologiske udsmykninger.

Duli Beach i den nordlige del af El Nido har rammerne til det perfekte strandbillede. Den to timer lange vandretur til det højeste punkt i El Nido, Taraw Cliff, giver dig en uforglemmelig udsigt. En gåtur i solnedgangen på Corong-Corong Beach er afslutningen på den perfekte dag. El Nido er et sandt paradis og et af de steder i verden, hvor du virkelig ville ønske, du kunne leve resten af dine dage.

Oplev Filippinerne her: Grupperejse til Filippinerne

2. What Rong Khun – Thailand

Kalder alle fotografer, dette er et must-see.

Det hvide tempel i Chiang Rai-provinsen ligner noget fra et eventyr og er uden tvivl et af de flotteste i hele Asien. Her skal du virkelig sætte god tid af og lade dig forsvinde ind i dette Thailandske kunstværk.

Graden af detalje og finesse, der er brugt til at skabe dette mesterværk, er ganske beundringsværdigt. For hvert et skridt du tager, bliver du mere betaget af dette artistiske vidunder. Vi kan ikke give dig et specifikt tip til at tage det perfekte billede, for sandheden er ganske enkelt, at det perfekte billede her, er det du gemmer mentalt.

Dette land er en enhver oplevelsesrejse værdig, og hvis du rejser dertil er der selvfølgelig meget mere du skal opleve på din rejse til Thailand.

Oplev smilenes land: Grupperejse til Thailand

3. Kuang Si Falls – Laos

Syd for hovedstaden Luang Prabang finder du dette vidunder af et vandfald. Vandet strømmer ned i tre etager og dets turkisfarvede vand får dig til at tro, at nogle har pillet ved nuancerne i et redigeringsprogram.

Vi har været mange steder i Asien, men dette vandfald er helt oppe i toppen, fordi der ganske enkelt ikke findes andre lignende. Det perfekte billede er ikke til at tage fejl af. Det tages der, hvor alle de andre backpackere står og blitzer med deres kamera for at få det perfekte billede fra deres rundrejse i Asien. Du finder næppe et smukkere, mere idyllisk og billedværdigt vandfald end Kuang Si Falls.

4. Nusa Penida – Indonesien

Instagram spottet nr. 1, det kan der vist ikke herske nogen som helst tvivl om.

Kun en 45 min. sejltur fra Bali, finder du øen Nusa Penida og det verdensberømte klippelandskab Kelingking, også kendt som ”T-rex klippen”.

Enhver backpackers favorit og vel sagtens et af de flotteste steder i Indonesien. Her viser naturen sig nemlig fra sin bedste side og forkæler dig med alverdens farver, i nuancer du ikke vidste muligt. Et sted som dette er årsagen til, at der findes kameraer.

Indonesiens perle byder på endnu flere fotoværdige spots og seværdigheder. Der er i hvert fald 10 billeder du skal tage på Bali efter vores anbefaling, som du ikke vil gå glip af.

Oplev det magiske Indonesien: Grupperejse til Bali og Gili-øerne

5. The Red Lotus Sea, Udon Thani – Thailand

Tæt på grænsen mellem Thailand og Cambodia, finder du denne lyserøde sø, som kun de færreste backpackere ved eksistere, hvilket gør det til en fantastisk destination. Søen med de lyserøde lotusblomster, opleves i sin fulde flor fra december til februar. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, vil du med stor sandsynlighed have det helt for dig selv.

Det er ligeledes om morgenen at blomsterne er flottest og mest sprudlende, da de ofte lukker i og svinder ind i løbet af dagen, når solens stråler rammer de lyserøde lotusblade. Det lyserøde blomsterhav er en sand fryd for øjet på en rejse til Asien.

6. Siquijor Island – Filippinerne

Om det var denne ø som Coldplay refererede til da de skrev sangen ”Paradise” melder historien ikke noget om, men et paradis er i hvert fald præcis, hvad det er. Det mest kendte sted på øen er tilfældigvis også det mest fotograferede sted. Det er her vi sender dig hen, på en sommermorgen i det filippinske tropelandskab.

Cambugahay Falls er øens mest populære vandfald og det behøver man ikke en videregående uddannelse for at forstå. Når noget er virkelig smukt, så er det universelt og forståeligt for alle. Du har med stor sandsynlighed set billeder herfra før og nu er det din tur til at sidde på bambusflåden foran vandfaldet, eller komme svingende i et reb inde fra palmerne og lande i det turkisfarvede vand.

Er du i gang med at google det her sted allerede?

7. Mui Ne Sand Dunes – Vietnam

Fra strand til ørken på fem minutter? Det kræver blot en vietnamesisk knallert og nogle lukkede sko, så venter ørkenlandskabet og Mui Ne Sand Dunes på dig. Massive dynger af brandvarmt sand ligger i kort afstand fra stranden i Mui Ne og udover at være utrolig sjovt at vandre rundt i, så er det ganske smukt.

Det er adventure med et strejf af sandkorn og ørken med en snert af Egypten. Her skal du ikke efterlade dit kamera i sandet, fordi så går det nok op i flammer. Du skal i stedet holde det i hånden og skyde løs med billeder, for her er billeder nok til et helt liv eller i hvert fald til din rundrejse i Asien.

Oplev det farverige Vietnam: Grupperejse til Asien

8. Mount Kelimutu – Indonesien

“Difficult roads often lead to beautiful destinations”

Gemt væk dybt nede sydpå i Floreshavet, ligger øen Nusa Tenggara Timur og den imponerende vulkan, Mount Kelimutu. På toppen får du en oplevelse som du med sikkerhed ikke får andre steder i Asien. Nemlig synet af et vulkankrater bestående af tre søer i tre forskellige farver.

Tro os, hvis du synes at Kuang Si Falls var turkisfarvet, så vent til du ser toppen af Mount Kelimutu. Vejen dertil er lang, og det er afstandsmæssigt det sydligste og mest fjerntliggende punkt på denne liste, men hvis du har tiden, energien og modet, så er toppen af Kelimutu enhver backpackers drøm. Det fås ganske enkelt ikke smukkere.

9. Halong Bay – Vietnam

Et af de steder som skal opleves med dine egne øjne for virkelig at forstå det. At sejle rundt i Halong Bay uden en bekymring i livet, kun med lyden af fugle, der kvidrer og følelsen af solens stråler, der gør sin magi. Det er da det, livet handler om, er det ikke?

Her er du vitterligt omgivet af øer fra nord, syd, øst og vest og uanset om vejrudsigten byder på blå himmel og høj sol, eller tåge og dis, så er Halong Bay billedskønt dagen lang. Du kommer nok ikke derfra uden at tage et billede for hver en ø du ser, så kan du jo selv begynde at regne lidt på det. (Hint: der er 1.600 øer i Halong Bay).

Vietnam optræder ikke to gange på denne liste for ingenting. Vi kan sagtens nævne 10 seværdigheder du skal opleve på din rejse til Vietnam, og så er det endda kun en del af det.

10. Toppen af Koh Phi Phi – Thailand

Turen til toppen af øen Koh Phi Phi er for alle niveauer og er et syn som alle burde unde sig selv. Varede festen til langt ud på natten, eller dunker hovedet en anelse mere end det plejer, så er det ingen undskyldning. Det er bare på med skoene og afsted til tops.

Vil du love os at du tager dette billede? Vi snakker en udkigspost fra toppen af en thailandsk ø, med turkisblåt hav omkring dig og palmeblade grønnere end selv den smukkeste eng på en dansk sommerdag! Jeg tænker at vi har en aftale.

Du får ikke billeder, som du gør på en rundrejse i Asien

Nu er du klar til at tage de vildeste billeder på din rejse til Asien! Der er selvfølgelig mange flere legendariske billeder at tage i denne fascinerende verdensdel og masser af oplevelser forude.

Hvad er det næste du skal se? Skal du betragte de majestætiske templer i Thailand eller Cambodja? Du vil måske hellere nyde livet på de skønne strande på Bali eller Maldiverne? Er de smukke kirsebærtræer i Japan dit næste stop. Uanset hvad garanterer vi, at du ikke bliver skuffet, og hvert sted har sin signatur, der er et billede værd.

Skal du have flere billeder til dit Asien-galleri?

10 billeder du skal tage i Japan 10 billeder du skal tage på Bali

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!