Der er noget helt særligt ved Bali

Har du en sans for at fotografere? Ser du, ligesom os, det smukke i at vandre rundt på en ø omgivet af vandfald, strande og templer? Tag med Trinus Rejser på en rundrejse på Bali. Her får du nogle af de mest unikke rejsebilleder, du kan forestille dig, og din rejse til Bali vil nok kræve det største hukommelseskort på markedet, fordi dit kamera kommer altså på overarbejde her.

Se vores Grupperejse til Bali og Gili-øerne!

Bali er i sandhed dit kamera og din Instagrams bedste ven, men hvor og hvordan vækker du de smukkeste billeder på Bali til live? Lad os tage dig i hånden og føre dig igennem det Balinesiske paradis, som mange unge rejser til.

Brug for hjælp? - Klik her

Se de 10 billeder du skal tage på Bali her

1. Wanagiri Hidden Hills Lookout 

Panorama udsigten over Lake Buyan og Lake Tamblingan er blot et af de utrolige syn, der venter dig i dette ”skjulte paradis”.

Navnet ”Hidden Hills” er egentlig lidt sjovt, fordi godt nok er placeringen skjult væk i den nordlige del af Bali, men det er bestemt ikke et ukendt territorie for backpackere. Eventyrlystne flokkes nemlig hertil for at tage billeder i de træbyggede konstruktioner af fuglereder, både, gyngestole og viewpoints, som alle stikker ud af junglelandskabet og spejder ud i horisonten over den smukke udsigt.

2. Uluwatu Temple

Et tempel beliggende helt ude på det yderste af en klippe og med havet som sin baggrund? Det kan da næsten kun være på Bali det her! Billedet, der siger mere end tusind ord, venter på dig og hvis du vil undgå store folkemængder (for der er mange mennesker), så kom ved solopgang og nyd det helt for dig selv.

Når du tager på rundrejse på Bali, står den på tempel-safari, og dette er klart en af vores personlige favoritter. Men pas nu på derude, det er ikke som at kigge ned fra 5-meter vippen i svømmehallen. Det her, der er faktisk 70 meter ned!

Er du ikke så meget til højder, derimod frisk på at gå på opdagelse under havoverfladen, så skal du besøge disse 5 lande for at opleve de bedste dykkerspots, anbefalet af os.

3. Aling Aling Waterfall

I den nordlige del af Bali får du adventure for alle pengene! I Aling Aling vandfaldet og i de omkringliggende vandfald, kan du cliff jumpe og slide ned igennem naturlige rutsjebaner, som nok skal få din adrenalin op i 6. gear.

Det smukkeste billede tages, når du går ned af trappen mod Aling Aling vandfaldet, hvor du har disen fra vandfaldet i baggrunden, dig selv i midten og den drivvåde trappe i forgrunden. Det er en god ide at have en rejsekammerat med dig under din rejse til Bali, for der skal kæles for de perfekte billeder, og det er ofte et to-mands job på sådan en oplevelsesrejse.

4. Sea Temple Tanah Lot

Solnedgang, solnedgang, solnedgang!

Billedet af Tanah Lot templet skal tages, når solen går ned over horisonten og alt, der er tilbage, er lyden af dit kamera der blitzer løs.

Vil du have et helt unikt billede, så bliver Tanah Lot templet hver 210. dag (ja det lyder mærkeligt), omdannet til et fænomen af farver og rituelle ofringer, når den hellige Buddha Cemeng Langkir dag bliver fejret i stor stil. Templet er ekstremt populært og de fleste grupperejser til Bali ligger ofte deres vej forbi, hvorfor det må forventes, at du nok aldrig er alene derude.

Der er meget at opleve på både Bali og Gili-øerne, derfor giver vi dig en Top 10 oplevelser på Bali og Gili-øerne, så du du får en oplevelsesrejse med de bedste minder.

5. Bali Swing

Vel nok det mest populære billede iblandt turister, backpackere og alverdens tilrejsende til Bali igennem de senere år. En gynge der svinger fra junglen over træ- og palmetoppe, med den smukke Ayung River som sit udgangspunkt og dig selv siddende på gyngen. Det bliver vel næppe bedre?

Alt efter sæson, vejr og vind, vil du dagligt opleve lange køer for at få taget det perfekte billede, og du må derfor ruste dig med tålmodighed. Blot 20 minutters kørsel fra Ubud eller 1.5 time fra Kuta, finder du dette sted som fotografer, bloggere, instagrammere og alverdens eventyrlystne backpackere flokkes om dag ud og dag ind.

6. Tibumana Waterfall

Når du skal se et vandfald på Bali, så er det vigtigt at ankomme dagen efter et regnfald! Når vandfaldene har fået regn, kan du høre dem på lang afstand og synet af de uendelige mængder af vand, der vælter ned er bare noget ganske særligt. Tibumana vandfaldet er et af de mindre kendte af slagsen, hvilket gør, at du på de  rette tidspunker af døgnet kan tage dit ”money-shot” hvor ingen andre er i billedet end dig og dit vandfald.

Et lille tip herfra! Bali har mange vandfald, og hvis du vil se flere på en dag, så vil vi anbefale dig at leje en scooter eller leje en chauffør for en dag. Begge dele er ganske billige.

7. Pura Lempuyang

Det ældste hindutempel på Bali og af mange kaldt ”Gateway to Heaven”. Dette er i sandhed et sted, der får dig til at stoppe op og sætte livet på pause. Vejen til toppen og tilbage er en rundtur på knap fire timer, men dette ikoniske billede findes allerede efter blot fem minutter.

Det er værd at notere sig at dette tempel er voldsomt populært, hvorfor vi klart anbefaler at møde op kl. 07 om morgenen, hvor det åbner. Husk ligeledes at det er forbudt at kysse din kæreste eller gå rundt uden tildækkede skuldre, da dette er et yderst religiøst hindutempel. Kys dit kamera i stedet for og duk op som den første på pletten.

8. Tegalalang Rice Terrace

Go get your jungle on!

Midt inde i junglen finder du Balis vel nok mest kendte og besøgte rismarker, Tegalalang Rice Terraces. De uendelige etager af grøn natur kan ikke beskrives med ord, de kan kun beskrives i billeder, og derfor skal du selvfølgelig starte kværnen og køre 20 min. i den nordlige retning for Ubud. Det smukkeste billede fås i solens skær efter en regnvåd morgen, hvor al græsset glimter og solen reflekterer sig i vandet.

9. Mount Batur Sunrise View

Uret ringer kl. 02 om natten og du skal have lommelygten klar, fordi turen op ad bjerget foregår i bælgravende mørke. Det er det, som venter dig, hvis du vil opleve solopgangen fra toppen af Mount Batur og se solen stige op fra morgendisen og skinne ned over bjerge, vulkaner og Balis fantastiske landskab.

En fantastisk vandretur i nattens mørke og en stilhed, som du aldrig har oplevet før er det, der møder dig på toppen. Lad blot dit kamera og dine øjne gøre arbejdet færdigt.

10. Campuhan Ridge Walk

En af de smukkeste, mest idylliske og betagende vandreture du skal opleve på din rundrejse på Bali. Her går du i omgivelser så frodige og grønne, at det halve kunne være nok. Denne vandretur er let tilgængelig fra Ubud og med en stenbelagt sti, der gør det let for alle at være med og nyde dette prægtige landskab.

De smukkeste billeder tages tidligt om morgenen, hvor der ikke er nogle mennesker. Det eneste du skal koncentrere dig om, er hvor mange træer og palmer, du skal have med i dit billede. Luk øjnene i, tag en dyb indånding, tæl til fem og lad dine øjne åbne landskabet op, som var det en julegave under træet.

En rundrejse på Bali giver dig og dit kamera slik for øjet 

Der kan vel ikke herske nogen tvivl om at vi ses til en rundrejse på Bali? Du kan vælte dig i skønne udsigter og majestætiske lokationer i dette Indonesiske ø-paradis, der er en hver oplevelsesrejse værdig.

Hvornår skal du rejse derned og hvad skal du have med dig på din backpackerrejse? Trinus Rejser er din ven i nød, og derfor har vi også lavet alt arbejdet for dig. God rejse!

Hvornår skal man rejse til Bali? 10 tips til planlægning af din rejse

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!