Tasmanien er dit livs eventyr

De fleste backpackere og unge rejsende har ikke det store kendskab til Tasmanien og rundrejsen til Australien går derfor sjældent derned. Men det er en fejl! En fejl vi gerne vil råde bod på.

Oplev Tasmanien på vores Grupperejse til Tasmanien med en international gruppe

Når først du er rejst til ”Tassie”, får du nemlig aldrig lyst til at forlade øen igen.

Brug for hjælp? - Klik her!

1. Bay of Fires

Blot en kort køretur fra havnebyen St. Helens, finder du et af de smukkeste steder i Tasmanien; den farverige og dramatiske bugt, Bay of Fires. Med en strækning på hele 50 km, kan det være svært at vælge hvad du vil se, men tænk ikke på dette. Vi har allerede gjort arbejdet for dig, så kun dine øjne og dit kamera skal på arbejde.

The Gardens, Skeleton Bay Reserve og Binalong Bay forkæler dine sanser med farver, du ikke vidste fandtes og billeder, du ikke troede var virkelighed. Bay of Fires er nok DET mest berømte sted på Tasmanien, og det skal du selvfølgelig se.

2. Ben Lomond National Park 

I dette udfordrende terræn finder du et af øens smukkeste syn, men kom i god form, for vejen dertil er hård. Udsigten fra toppen af ”Jacob’s Ladder” er uvurderlig, men zigzag vejen op til de 1570 meters højde kan være utilgivelig.

Toppen af Ben Lomond Mountain er populær iblandt professionelle cykelryttere og atleter over hele verdenen. Det kræver vilje af stål at nå til tops! Er formen ikke til den helt store vandretur så fortvivl ej, for du kan du også sætte dig bag rettet og køre derop. Som på alle andre toppe kan der være bidende koldt, selv om sommeren, men husk at der kun er noget, der hedder dårlig påklædning og ikke dårligt vejr. Din oplevelsesrejse får afgjort et frisk pust her.

3. Honeymoon Bay

Der findes vel næppe et mere catchy navn til en bugt end Honeymoon Bay? Placeret i det spektakulære naturområde, Freycinet National Park, finder du bugten, der egentlig burde tilhøre en anden planet.

Dette relativt skjulte sted er perfekt til snorkling, til afslapning eller til blot at sidde og betragte vandets turkisblå farve og funderer lidt over livet. Ja, så er det også et godt spot til en fremtidig bryllupsrejse!

Se også vore Grupperejse til Australien med danske unge!

4. Lavender Fields Bridestowe Estate

”De uendelige rækker af lavendler får dig til at miste pusten og skabe minder for livet”. Sådan siger man i Bridestowe og hvem kan sige dem imod? Alle årstiderne herude er særlige på hver sin måde, men ønsker du at se den mest hårrejsende lilla farve i mands minde, så anbefaler vi, at kigge forbi i januar, når blomsterne er ved at springe ud.

En lavendelgård i Tasmanien? Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Der er så mange fantastiske steder i Tasmanien!

5. Franklin-Gordon Wild Rivers Park 

Det ligger lidt i navnet, men det her sted er vildt på alle måder.

De vildeste floder, den vildeste natur, de vildeste bjergtoppe, ja selv det vildeste navn! I Wild Rivers Park finder du sol, sne, regn og slud på en og samme tid, og vi er vilde med det. Denne park er 50 gange størrelsen af København og har et utal af vandfald, udkigsposter og vandreture, som du ikke må snyde dig selv for.

Vend du blot snuden mod Surprise Valley, King William Saddle, Nelson Falls eller hop på den ugelange vandretur til toppen af det snebeklædte Frenchman’s Cap, og naturen vil vise sig fra sin bedste side.

6. Mount Field National Park

Det her er for dig, der bare elsker vandfald! Mount Field National Park er et af de smukkeste steder i Tasmanien!

Blot en times kørsel fra Hobart, finder du Mount Field National Park og vandfald som Russell Falls, Lady Barron Falls & Horseshoe Falls. Russell Falls var faktisk repræsenteret på Australiens første frimærke tilbage i tidernes morgen, så der fik du lidt, du kan blære dig med i historietimen.

Er du dog mere til at udforske grotter eller flyve ned af bjerge på ski eller snowboard? Jamen så klarer Mount Field National Park også det! Her kan du nemlig det hele og mere til.

7. Mount Wellington

Øens bedste udsigt? Tjek.

Du kan stå i midten af Hobart by kl. 12.00 og stå på toppen af Mount Wellington kl. 12.30. Det sker altså kun i Tasmanien det her. Blot 30 min fra byen finder du udsigt i verdensklasse, muligheden for at klatre på klipper, vandre i bjerge og mountain bike i billedskønne omgivelser. Toppen af Mount Wellington er en af de helt store attraktioner på øen, så kom tidligt og få den bedste gave af dem alle, et bjerg for dig selv.

8. Blue Derby Mountain Bike Trails

”Legendariske trails og adventure i verdensklasse” – Blue Derby er et mekka for backpackeren, der søger adrenalin, høj puls og hårrejsende oplevelser. Med distancer på alt fra 500 meter og op til 20 kilometer, er der noget, hvor enhver smag og ethvert niveau!

Dette fantastiske sted har åbent 365 dage om året, alle tracks står kniv skarpt hver dag og det bedste af det hele, det et er ganske gratis. 125 kilometers vanvid venter på dig, så spænd hjelmen og stram skoene, fordi det her er ren adventure til din rundrejse i Australien og Tasmanien. De bedste forhold finder du fra april til midt-juni og september til midt-november.

9. Tahune Forest AirWalk

Hvem vil ikke gerne gå i 30 meters højde med trætoppe under fødderne og skyer over hovedet? Det kan du på Tahune Forest Airwalk, og på en skyfri dag er dette sted himmel på jord.

Den 619 meter lange tur tager blot 50 minutter, og du behøver på ingen måde at være triatlet for at kunne gennemføre. Her kan alle niveauer nemlig være med. Bekæmp din højdeskræk og gør dig klar til en fantastisk oplevelse med dine rejsekammerater til de bedste steder i Tasmanien.

10. Wineglass Bay

Lad os bare sige det sådan her; du kan svømme i krystalklart vand, svinge fiskestangen mod havets dyb, hoppe i en kajak med dine venner eller smage på lokal mad og vin i verdensklasse. Alt sammen finder du i Wineglass Bay!

Det bedste af det hele, Wineglass Bay er rated som en af de 10 bedste strande i verden.
Skal vi ikke bare lade den ligge her?

Har du sat Tasmanien på din bucketlist?

Tasmanien er indbegrebet af eventyr og din rundrejse til Australien er ikke fuldendt uden en tur til denne magiske ø. Vi har gjort de fedeste oplevelsesrejser klar til dig og står klar dag og nat til at hjælpe dig videre.

Vil du vide mere om Tasmanien og Australien?

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!