10 Adventure oplevelser I Australien

Australien er et kæmpe land med utrolig mange adventure oplevelser at vælge mellem. Der er oplevelser, der henvender sig til alle. Om du vil prøve skydive eller besøge en af verdens smukkeste strande, så har du muligheden for det her. Vi har givet vores bud på 10 adventure steder, som du bare skal opleve på din rundrejse i Australien.

Lyder det som noget for dig? Så se vores Grupperejse til Australien!

Brug for hjælp? - Klik her!

1. Proserpine River

Proserpine River ligger nær Whitsundays og Airlie Beach. Australien er kendt for at have mange saltvandskrokodiller, så det er oplagt, at du tager ud for at se de kæmpe skabninger. Der er mange steder krokodillerne kan ses i Australien, men hvis du ønsker at se dem i deres naturlige omgivelser, er Proserpine River det bedste sted. Udover synet af krokodillerne, er området tilgroet med mangroveskov og er hjemsted for mange andre dyrearter.

Krokodille - i Australien

2. Canyoning i The Blue Mountains

Oplev det spektakulære område omkring Blue Mountains, på en helt anden måde end de historier, du har hørt fra folk. der har besøgt stedet.

På en canyoningtur vil du opleve at skulle rappelle ned fra et vandfald, svømme i floder, hoppe fra klipper og tage en vandretur i kløften. Du er garanteret at få en dag fyldt med adventure oplevelser og vil opleve Blue Mountains fra en helt anden synsvinkel en normalt.

Der findes ture i forskellige niveauer, så hvis du har lyst til at lege Tarzan eller bare vil udfordre dig selv, så er du sikker på at finde en tur, som passer til dig.

3. Surfing ved Surfers Paradise

Det er stort set umuligt at nævne Australien uden at nævne surfing.

Australien er kendt for at have nogle af de bedste bølger at surfe på, så det er bare om at tage brættet i hånden og jagte den perfekte bølge. Ved Surfers Paradise, som er beliggende i Gold Coast, en time fra storbyen Brisbane, er der gode muligheder for at ramme den perfekte bølge.

Surfers Paradise er et populært sted for surf camps, hvor der er undervisning i forskellige niveauer, så du du er garanteret en sjov og lærerig oplevelse. Hvert år bliver der også afholdt adskillige surfkonkurrencer.

Australsk surfer, Gold Coast

4. Besøg Cape Tribulation 

Cape Tribulation er stedet, hvor den mægtige Daintree regnskov møder verdens største koralrev Great Barrier Reef. Dette fantastiske sted byder på en masse aktiviteter til din oplevelsesrejse. Om det er en tur i Daintree Nationalpark, eller en vandretur op ad stranden ved Cape Tribulation, så anbefaler vi at gøre et stop her. Vi fraråder dog at bade på stranden nær Cape Tribulation, da der i området er mange saltvandskrokodiller.

Cape Tribulation - regnskov møder strand

5. Skydive i Australien

I Australien finder du nogle af de smukkeste muligheder for faldskærmsudspring. Der findes mange steder at springe i faldskærm, så skal det være med udsigt til Great Barrier Reef eller en af de flotte byer på østkysten? Uanset hvor du vælger at skydive på din rundrejse i Australien, er du garanteret adventure oplevelser for livet. Klik herunder for at se 10 ting du bør opleve under dit sabbatår i Australien. 

6. Besøg det australske paradis Whitsundays

Whitsundays er 74 tropiske øer, som ligger ud fra kysten ved Airlie Beach. Øerne byder på tropeskove, de bedste snorklesteder i verden samt Whitehaven Beach. Whitehaven Beach er en af de smukkeste strande i verden og et sted, du absolut skal opleve. Hamilton er den ø med flest beboer i øgruppen. På Hamilton finder du en række af luksus resorts, samt den eneste lufthavn i nærheden af Whitsundays.

7. Undara Vulcanic Nationalpark

I Nationalparken finder du intet mindre end 164 vulkaner. Stedet er mest kendt for at være hjemsted for en af de længste lavatunneller i verden. Det er populært at tage en guidet tur ned i tunnellerne. Nationalparken har også en meget atypisk overnatningsmulighed, som hedder Railway Carriage, som er en togvogn, der er lavet om til et hotel. Det er adventure oplevelser i verdensklasse!

Undara nationalpark i Australien

8. Bungyjump nær Cairns

Nær verdens ældste regnskov og 15 minutter fra Cairns, ligger Australiens eneste Bungyjump tårn, som er 50 meter højt. Fra tårnet vil du have en fantastisk udsigt over Cairns. På stedet kan du vælge en af de 16 forskellige måder at tage hoppet på, hvilket giver mulighed for at få den fedeste adventure oplevelse i Australien.

adventure, bungy jump I Cairns

9. Fraser Island

Fraser Island, der er verdens største sand ø, er et must, når du rejser på den australske østkyst. På Fraser Island kan du vandre i regnskoven, bade i regnvandsøer, køre med firehjulstrækker på stranden og se de famøse dingoer, der holder til på øen. Vi anbefaler, at turen går forbi Indian Head Lookout, som er det østligste punkt på øen, og her har du mulighed for at nyde den spektakulære udsigt udover Fraser Island. Den mest populære seværdighed på øen er Lake Mckenzie, som er en regnvandsø med krystal blåt vand.

Ved Eli Creek, kan man flyde ned på åen og nyde den stille atmosfære og de dejlige omgivelser. Derudover er Fraser Island  en sand ø, så der er rig mulighed for at gå ture i sandklitterne og eventuelt tage et dyp i Lake Wabby, som ligger ude i klitterne.

strand på Fraser Island, Australien

10. Great Barrier Reef

Verdens største koralrev er uden tvivl et sted, der hører med på alle oplevelsesrejser til Australien, som du skal besøge. Det fascinerende marineliv og de smukke koraler, der er ved Great barrier Reef, er bestemt oplevelsen værd.

Den bedste måde at opleve Great barrier Reef er ved at dykke, men du kan sagtens få en masse ud af en snorkeltur, da mange af koralrevene ligger lige under vandoverfladen.

Under vandoverfladen ved Great Barrier Reef, finder du en helt uforglemmelig verden, hvor der findes over 1500 forskellige arter af fisk i alle verdens farver, over 400 forskellige typer af koraler og 6 forskellige havskildpaddearter.

Australien - Great Barrier Reef

Oplevelser i verdensklasse i “the land down under”

Australien har en masse at byde på, og vi garanterer, at du vil finde oplevelser og steder, som du gerne vil besøge på din rundrejse!

Vil du vide mere om det spektakulære land Australien?

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!