Oplevelser og aktiviteter i særklasse

Japan er kendt som landet, hvor solen har sin oprindelse. Som backpacker er det altid solen der sætter vores kurs på en rundrejse til Asien. Den japanske kultur har så meget på hjertet og gemmer på en helt igennem uerstattelig natur der blot venter på dig, dit kamera og dine bedste venner.

Få steder i verden kan måle sig med Japan og få steder kan byde dig på så mange overraskelser, uforudsigelige oplevelser og aktiviteter i verdensklasse. Her giver vi dig et udvalg på 10 af disse fantastiske oplevelser.

Oplev det magiske Japan på vores Grupperejse til Japan!

Brug for hjælp? - Klik her!

Se aktiviteterne her

Mount Fuji overskyet

1. Arashiyama Bamboo Forest

”Selv billeder kan ikke vække følelsen af tilstedeværelse til live”

Det er store ord, men når det kommer til denne imponerende natur, så er de store ord ganske sande. Blot 15 min. i tog fra Kyoto og dernæst 10 min. til fods, finder du et af Kyoto’s mest fotograferede steder gennem tiderne, og dit kamera kommer nok også til at lave et knips eller to derude.

Vil du have de bedste billeder til dit album fra Japan, så har vi artiklen med 10 billeder du skal tage i Japan, som vil pynte din oplevelsesrejse med utrolige minder.

Du finder ikke andre steder, der minder som dette, og den bedste oplevelse fås på en tidlig morgen med høj sol og dine solbriller på. En bambus skov i Japan, ja, det taler vidst sit tydelige sprog.

Sti gennem skov med bambustræer

2. Tateyama Kurobe Alpine Route

De nordlige Japanske alper er et syn for guderne, og den smukke rute igennem bjergene er hele rejsen til Japan værd. Her kan du på en og samme dag tage den smukke alpine rute til fods, med bus, med kabelbus eller sågar med svævebane. I de japanske alper er der ingen grænser.

Et af de absolut største højdepunkter på ruten, er den 18 meter høje snepassage, som i den sene forårs/tidlige sommersæson kan opleves på en strækning over flere hundrede meter. Et andet højdepunkt der er værd at nævne, er Kurobe dæmningen som også får dig til at hive kameraet frem.

Skulle du være stærk på enten ski eller snowboard, så har de japanske alper også et ry for at have noget af den bedste sne i verden, hvis ikke det faktisk er det bedste. En ting er sikkert, der er nok oplevelser til et helt liv deroppe, i hvert fald så længe du har det varme tøj med dig, ellers holder du ikke længe.

Isblokke med sti i Japan

3. Kør Mario Kart i Osaka & Tokyo

Du kender måske spillet fra din computer eller Nintendo, men har du nogensinde drømt om selv at være med i spillet? Det kan du nu komme i de japanske byer Osaka og Tokyo. Man tror næsten ikke sine egne øjne, men når du går rundt på gaden i Osaka og ser en hel horde af røde go-kart biler fræse forbi dig i kostumer, jamen så er det faktisk ganske sandt og ikke skjult kamera, du er med i. Et højdepunkt der bare SKAL indgå i din rundrejse i Asien

Disse to byer tilbyder nu en helt ny form for sightseeing tours, hvor du i 1-2 timer kan køre rundt, både dag og aften, i Mario kart kostume og opleve byen på en helt ny måde. Værd at bemærke, er det at du rent faktisk kører på de rigtige veje, hvor der også kører biler, motorcykler og lastbiler, så det er om at holde tungen lige i munden og begge hænderne på rettet, for trafikken i Asien er noget anderledes end i Danmark.

Hvis det lyder som noget for dig, så vil vi klart anbefale dig en Night Tour i Osaka, hvor du kan drøne rundt i blandt de uendelige neon lys, der pryder hvert et gadehjørne. God tur og husk nu at køre forsigtigt!

Kanal igennem Japansk by

4. Bliv Japansk kok for en dag

I Osaka, Kyoto og Tokyo er der rig mulighed for at tilegne sig færdighederne, der imponerer både venner og familie, når du kommer hjem.

Vil du gerne lære at lave den perfekte ramen? Eller hvad med at blive verdensmester i at lave sushi? Med et japansk madlavningskursus lærer du både om landets køkken, du opdager nye ingredienser og mest af alt, så får du et helt nyt indblik i landets kultur.

Et madlavningskursus er det perfekte valg, hvis du vil nå ind til hjertet af Japans kultur på din oplevelsesrejse.

Bræt med sushi

5. Oplev sumobrydning live 

Det her er en kulturel oplevelse af de helt store, den kræver blot lidt planlægning. Hvis du vil opleve en vaskeægte Sumo Basho, en sumo turnering, så kræver det planlægning i god tid, for der afholdes kun konkurrencer på udvalgte datoer hvert år.

I Tokyo finder du turneringer i månederne januar, maj og september, i Osaka finder de sted i marts måned og i byerne Nagoya og Fukuoka finder du dem i henholdsvis juli og november. Hver turnering varer 15 dage, men de præcise datoer skifter fra år til år.

For at få den mest autentiske oplevelse, anbefaler vi, at du vælger billetterne til gulvet, (her sidder du rent faktisk på gulvet), men er du bekymret for ryggen, så er der også almindelige stole i de forskellige arenaer. Til sumobrydning får du en unik oplevelse, så husk at nyd den.

Sumobrydere der kæmper i sort hvid

6. Klik i skiene og nyd den japanske sne

Af mange kaldet ”Den hellige gral”, finder du her nogle af de absolut bedste forhold for skiløb i det japanske puddersne og især den nordlige del af Hokkaido øen og Hakuba i Nagano området er ekstremt populært. Hokkaido får ofte det største snefald og er kendt for den dybe puddersne og de uendelige træer, imens Hakuba er kendt for at have noget mere hældning på både pist og off-piste, så du rigtig kan få skub i plankerne.

Det bedste tidspunkt at besøge de japanske alper på er i januar, eller som skientusiasterne kalder det ”Japanuary”, samt i den første halvdel af februar. Der er nu intet som lyden af skistøvler, der klikker i et par ski. Eller jo, så skulle det da lige være det nærmest lydløse sus, der lyder, når du flyver ned igennem det japanske puddersne.

7. Samurai Experience Tokyo 

Kyoto er gaven der bliver ved med at give, for her kan du nemlig også blive samurai for en dag, som en rejse til Asien da ikke kan være foruden. Iklædt de ikoniske sorte dragter, kan du kan du her få autentisk samurai undervisning, lære hele processen fra skabelsen af sværdet til teknikken, der ligger bag at svinge det og sidst men ikke mindst, kan du lave din helt egen samurai kniv!

Held og lykke med at få den med hjem i tasken siger vi bare.

Vil du undgå at lave klassiske fejl på din oplevelsesrejse til Japan? Undgå disse fejl når du rejser til Japan er en liste med vores råd til dig om, hvor du ikke bør træde forkert.

8. Kumano Kodo Trail

Hvis du elsker naturen og søger et sted, hvor du kan finde fred, ro og hiking i absolut verdensklasse, så er Kumano Kodo Trail lige stedet for dig. Denne tidligere pilgrimsrute fører dig igennem betagende bjerge, små landsbyer og helt utrolige vandfald. Dette trail kan gøres på alt fra to til seks dage og det bedste ved det hele er; Her er der næsten ingen mennesker, så du har naturen helt for dig selv.

Sti gennem skov i Japan

9. Teamlab Borderless Museum Tokyo

Det mest specielle museum i verden? Det er i hvert fald et af de mest fascinerende og anerledes museer, for det handler overhovedet ikke om historie, det handler nemlig om lys, lamper og et væld af lanterner. Dette sted er så unikt og så specielt, at det næsten ikke kan retfærdiggøres med ord, det skal ses med dine egne øjne.

Det her er ikke et normalt museum og det er bestemt ikke her, at du vil glemme dine briller eller dine kontaktlinser hjemme på værelset, for det skal ses, og det skal ses i HD. En verden af lys og teknologi har givet dette museum navnet ”borderless”, og vi kunne ikke selv have fundet på noget bedre sigende, for dette sted er virkelig et univers uden grænser. Et absolut must når du er i Tokyo.

Japanske lanterner i rød og blå

10. Bestig Mt. Fuji til fods eller med Cable Cars

Verdens mest besøgte bjerg og Japans højeste med sine 3.776 m, Mount Fuji eller som japanerne kalder det, Fuji-san, er et majestætisk bjerg af de helt store og skal selvfølgelig også indgå i din rundrejse i Asien. Til trods for dets imponerende højde og det til tider udfordrende vejr, er det faktisk et bjerg, hvor selv de helt uerfarne eventyrer kan nå til tops. Vandreturen til tops er nemlig i et relativt roligt og overkommeligt terræn, hvor blot en kold flaske vand, lidt snacks og en almindelig kondi nok skal få dig op over skyerne.

Hvis du hellere vil opleve bjerget fra distancen, men med en guddommelig udsigt, så er Mount Fuji Panoramic Ropeway (cable cars), helt sikkert noget for dig. Her bliver du fragtet op i 1000 meter over havets overflade og bliver mødt af en uimodståelig panoramaudsigt over Mount Fuji.

Mount Fuji overskyet

Japan giver dig aktiviteter i alle varianter

Som du nok kan fornemme, så er Japan noget ganske særligt og derfor er det godt at komme forberedt til de oplevelser der naturligt vil komme din vej.

Derfor har vi lavet en 5 ting du skal huske inden din rejse til Japan” liste, som har til formål at klæde dig på til at kunne forstå og agere korrekt indenfor de Japanske traditioner og forhold der findes i landet.

I tvivl om hvordan du skal rejse til Japan? Overlad du blot det til os og vi skal nok sørge for at sende dig afsted på dit livs grupperejse hvor adventure, venskaber og enestående minder er i højsædet.

Kan du ikke få nok af Japan?

De bedste steder at surfe i Japan 10 steder du skal besøge i Japan

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!