Dette er de ultimative oplevelser Fiji tilbyder 

Fiji er et overdådigt tropeparadis, der byder på mere end blot kolde drinks på de kridhvide strande og dukkerter i det dejlig tropiske vand. Vi har samlet de bedste oplevelser i Fiji til dig her.

Fiji er stedet, du tager hen, hvis du ønsker en oplevelsesrejse med adventure både på land og til vands, dykning med hajer og afslapning under en palme på stranden.

Oplev Fiji på vores Grupperejse til Fiji med andre danske unge!

Brug for hjælp? - Klik her!

Disse oplevelser skal du prøve på Fiji

Dykning / Snorkling

Haj i Fiji

Fiji er omringet af koralrev som er spækket med det vildeste marineliv.

Med varme temperaturer året rundt og muligheden for at snorkle direkte ud fra stranden, er det et must at snorkle her. De bedste snorkesteder er dog lokaliseret således, at det kræver en båd at komme der ud.

Det er populært at dykke med hajer i Fiji og de er også kendt for at have de bedste hajdyk i verden. Nær Beqa Lagoon Reef finder du et af de bedste steder i verden for hajdyk. Dette er en af de absolut vildeste oplevelser i Fiji!

Ø-hop

ø i Fiji

Fiji består af over 330 øer, så et ø-hop skal man prøve. Mange af øerne er ubeboet tropiske paradisøer, der vil få selv de vildeste billeder du har i hovedet til at blegne. Palmer der svajer i den rolige blæst og blåt krystal klart vand med koralrev, vil få dig til at føle du er i himlen på din rundrejse i Asien.

Et besøg på Monuriki, der betragtes som værende en af de smukkeste øer på Fiji, kan varmt anbefales. Faktisk var det lige netop denne ø der dannet rammerne for optagelserne til den oscar nomineret film Cast Away fra 2001.

De smukke vandfald

Fiji Vandfald

På Fiji, finder man mange vandfald, som er besøget værd. De fleste vandfald på Fiji kræver dog en mindre vandretur igennem junglen – og det kan godt være en varmt!

Derfor er det vigtigt at du husker at medbringe badetøj, for hvad er bedre end en dukkert i en sø omkring et vandfald. På øerne Taveuni og Vanua Levu, finder du nogle utrolige smukke og fascinerende vandfald, som du skal besøge, når du  rejser i Fiji.

Idyllisk solnedgang

Solnedgang udover strand

Forstil dig at du sidder på den smukkeste strand du overhovedet kan forstille dig med din ynglings drink i hånden. Du sidder og kigger udover vandet og nyder synet af himlen, der skifter farve til en helt utroligt smuk rødlig, lyserød og gylden farve. Dette syn er med garanti et syn du aldrig vil glemme.

Solnedgangene på Fiji er i en klasse for sig og er en af de oplevelser i Fiji der giver et glimt af guddommelighed.

White Water rafting

4 personer på rafting

Omgivet af kløfter der rejser sig op til 100 meter op i luften, flydende i en båd ned ad floden. White Water rafting, i Upper Navua Gorge på øen Viti Levu er en af det mest vidunderlige ture. Forstil dig af rafte ned igennem en flod omgivet af noget der minder om Grand Canyon med sorte lavastensklipper, der er tilgroet med frodige kaskader af kæmpe bregner og vandfald, der falder ned over klipperne.

Floden bliver tit kaldt for ”River of Eden”.

Oplevelsesrejser til Fiji SKAL indeholde dette absolut must!

Smag Kava

Kava drik

Man kan ikke rejse til Fiji uden at smage deres nationaldrik ”Kava”.

Drikken er lavet af rødderne fra Kava blandet med vand. Ens mund bliver en form for bedøvet når man drikker Kava, men er en oplevelse som man bare skal prøve.

Måden du får den bedste oplevelse med Kava, er ved at tage en tur ud i en af de lokale landsbyer og gøre det sammen med nogle af de lokale.

Det er federe at gøre det med dem, og det føles mere autentisk og er desuden billigt. En autentisk oplevelse i Fiji.

Se også: Top 10 oplevelser på Bali og Gili-øerne

Sri Siva Subramaniya Tempel

Sri Siva tempel

Templet er det største hindutempel på den sydlige halvkugle. Templet er kendt for sin fredsfyldte atmosfære samt sin fantastiske arkitektur. Sri Siva Subramaniya Templet ligger lige i hjertet af Nadi City og skal opleves.

Mulighederne er kolossal mange på Fiji

Fiji, med sine over 300 øer, beskriver meget godt idéen om, at livet ikke kun skal leves ét sted, og at oplevelsesrejser kan tage dig steder hen, du ikke vidste fandtes. Nye steder, nye oplevelser. Det er Fiji.

Vil du høre mere om Fiji?

Alt du skal vide før din rejse til Fiji - Klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!