Disse steder er eminente for dykning

Når først du har fået blod på tanden i forhold til dykning, er det svært at lade være med at undersøge, hvor den næste tur skal gå hen til. Den magiske verden under havets overflade er noget helt specielt, og vi er sikre på at alle, der har prøvet at dykke, sidder med den samme følelse som os.

Hvis du gerne vil opleve dykning i verdensklasse samt være sikker på at få en oplevelse for livet, så kommer vi her med en liste med 5 lande du SKAL opleve på din dykkerrejse.

Brug for hjælp? - Klik her!
Dykkersted - Australien

1. Dyk på verdens største koralrev i Australien

Dykning i Australien behøver ikke at få den helt store introduktion. Great Barrier Reef er verdens største koralrev, som strækker sig over 2000 kilometer. Great Barrier Reef er en af verdens syv naturlige vidundere. I Great Barrier Reef, finder du intet ringere end 10% af verdens fiske arter, 30 forskellige hvaler og delfiner, samt 6 forskellige havskildpaddearter.

Det verdenskendte koralrev, tilbyder dyk til dykkere på alle niveauer. En rejse til dette fantastiske sted SKAL være højt på din ønskeliste.

Se vores Grupperejse til Australien

Fiji, dykning skildpadde

2. Dyk med hajer på Fiji

Dette vidunderlige land i Oceanien, er kendt for at være ”The soft coral Capital of the World” samt at være den bedste destination i verden, hvis du ønsker at dykke med hajer. Fiji er en dykkerdestination, der henvender sig til både begyndere og meget erfarende dykkere. Udover af have disse fine titler er det også muligt at dykke igennem underjordiske huler og væg dyk.

Fiji er den bedste destination i verden, hvis du ønsker at dykke med hajer. Beqa Lagoon Reef er kendt for at være et af de bedste steder i verden for at dykke med hajer. Der er der mulighed for at du kan dykke med 8 forskellige hajarter på samme tid. Det er muligt at dykke hele året rundt på Fiji. Fra juli til december er sigtbarheden bedst. Vandet er dog lidt koldere på denne tid og ligger på omkring 23 grader.

Se vores Grupperejse til Fiji

hajdyk på dykkerejse til Fiji

3. Vragdyk i Filippinerne

Filippinerne består af intet mindre end 7.100 øer. Landet er kendt for at være et af de bedste steder i Sydøstasien at dykke. Du finder dykning, der henvender sig til den erfarne dykker, samt dem der gerne vil tage til dykkercertifikat.

I Filippinerne finder du utrolig flotte koralrev, samt masser af fisk, skildpadder, hvalhajer og djævlerokker. Der er også mulighed for at dykke på et japansk krigsskib fra anden verdenskrig. Du kan dykke i Filippinerne hele året rundt, men det bedste tidspunkt er fra april til november.

Se vores Grupperejse til Filippinerne

Hvalhaj, filippinerne under dyk

4. Indonesien 

Indonesien er kendt for at være det land i verden med den største variation af koraller og undervandsdyr. Indonesien er beliggende lige i midten af koraltrekanten, som er det mest artsrige hav i verden. I det indonesiske farvand, finder du et helt enestående udvalg af marineliv med over 20 forskellige arter af delfiner, djævlerokker, hvalhajer, søkøer, samt 6 af verdens havskildpaddearter.

Efter du har prøvet dykning i Indonesien er det svært at blive tilfreds med dyk andre steder. Hvis du er til vragdyk, er Bali uden tvivl det stedet, du skal forbi.

Det er muligt at dykke året rundt i Indonesien. Generelt er det bedste tidspunkt fra april til december, men da Indonesien er stort, kan det dog være forskelligt, alt efter hvor du har planer om at dykke henne.

Se vores Grupperejse til Indonesien

Koralrev, indonesien på dykkerrejse

5. Besøg dykkerøen i Thailand

Smilets land, vil uden tvivl kunne imponere enhver dykker eller kommende dykker. Ikke nok med at det i Thailand er billigt at komme ud at dykke, så kan de også prale med at have nogle utrolige smukke koralrev samt et marineliv, der kan gøre alle mundlamme.

Det er muligt at finde stort set alle former for dyk, om det er vragdyk, huledyk, væg dyk eller det mere almindelige dyk ved et af de mange koralrev, der er i Thailand. I Thailand er det dykkersæson hele året, du finder dog de bedste forhold i mellem november og april.

Se vores Grupperejse til Thailand

Mantaray, Thailand - På den. ultiimative dykkerrejse

Oplev en hel ny verden under havet

Under havoverfladen gemmer sig en verden, som vi kun kender en lille del til. Der er stadig masser at opdage og nye skabninger se. Til en start er de smukke koraller og det liv, der lever omkring det, et vidunder, som du skal opleve.

Ønsker du at læse mere om dykning?

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!