Vi er der for jeres børn og er med hele vejen, når de rejser ud i verden

At rejse er vores speciale, at skabe trygge rammer er vores ekspertise, og minder for livet er vores passion

Brug for hjælp? - Klik her!

Kære forældre

Jeres datter har lige fået studenterhuen på. Nu ønsker hun at komme ud og opleve den store verden og rejse jorden rundt.

Hun har travlt, for hun vil både hoppe ud af et fly i New Zealand. Bo med de lokale i Cambodja og dykke med hajer på Fiji, men hun har ikke helt fået mor og fars accept endnu, har hun det?

For kan hun nu klare det, og er det mon sikkert at sende hende på et fly rundt om jorden?

Kære forældre, kære venner, her hos Trinus Rejser er jeres børn, deres oplevelser og jeres tryghed det absolut vigtigste for os.

At rejse alene i sit sabbatår er det vi hos Trinus Rejser kalder for “en uddannelse i livet”.

Vi ser det som en kæmpe ære, hvis vi kan være med til at præge, skabe og udvikle jeres barns minder. Vi glæder os enormt meget til at tage en snak med jer og jeres børn om deres kommende rejse.

Uanset destinationen og uanset længden af rejsen, så kan I være sikre på, at I får jeres barn hjem med det største smil på læben. Et barn som er blevet beriget med livsglæde, har fået mere gåpåmod og et helt nyt syn på livet. 

Med andre ord, en sabbatårsrejse kan være det første skridt i resten af deres liv.

Vandrer ad sti på bjergtop med udsigt over flod

Hvem er vi?

Lasse Finderup, rygsæk, backpack, backpacker, bandana
Rohini Baunegaard, Rohini Oddershede, Trinus Rejser, Guide, rejsearrangør
Kenneth Hallengren, Trinus Rejser, Tinus Rejser, udsigt, ferie, hav, natur
Trinus Rejser, Mand, Tinus Rejser, Park, Frederiksberg Have
Sean Lemas, Mand, natur, jungle, ferie, Trinus Rejser
Katrin Reinert, Trinus Rejser, Færøerne, Tinus Rejser

Trinus Rejser skaber eventyr for unge rejsende der holder sabbatår og ønsker at komme på en uforglemmelig grupperejse, eller som drømmer om at rejse på egen hånd. Hos os kan dit barn skræddersy sin rejse efter personligt behov og der er ikke noget, som ikke kan lade sig at gøre. Når man rejser med Trinus Rejser, er alt muligt.

Asien og Oceanien er vores primære rejsemål, fordi vi personligt har oceaner af rejseerfaring dernede, og fordi vi mener at det er netop her, man får de bedste, mest trygge og uforglemmelige rejseoplevelser.

Vi er i alt seks dedikerede eksperter, som er berejste over hele verden og som har kontaktpersoner og samarbejdspartnere på samtlige af vores destinationer.

Vi ser det som en stor fordel, at vi aldersmæssigt er i øjenhøjde med jeres børn, og vi ønsker i lige så høj grad at være deres venner på rejsen, som vi ønsker at være deres rejsebureau.

Vi står til rådighed 24/7 og hvis telefonen ringer midt om natten nede fra Bangkok, så hjælper vi med det samme, finder løsninger og skaber trygge rammer.

Vi har stor rejseerfaring

Vi har selv stået i alle tænkelige situationer ude i den store verden, og vi vil derfor altid have et forslag til en løsning, eller kunne finde en hjælpende hånd på den specifikke destination.

Hos Trinus Rejser har vi tilbragt adskillige år af vores liv i udlandet, og det har givet os en masse praktisk erfaring, som dagligt kommer alle vores rejsende til gode. Alle der har rejst med os kommer hjem med et stort smil på læben, og en af vores tørste glæder er at høre om deres eventyr når de begejstret fortæller og sender billeder.

Hvad får jeres barn ud af at rejse?

Hos Trinus Rejser har vi et motto:

”At rejse er at uddanne sig i livet”

At holde et sabbatår eller to er ikke en negativ ting, tværtimod så giver det perspektiv på livet, mod på at bryde grænser og klarsyn rettet mod ens fremtid.

Det er ikke noget, vi finder på for at sælge flere rejser, det er noget, vi har mærket på egen krop, og noget vi har kunne høre i den feedback, vi får fra vores rejsende.

Man bliver tre år ældre af at rejse i blot tre måneder og de børn, I får hjem igen, er pludselig mere selvstændige, intellektuelle og besidder nogle helt nye sociale kompetencer, som også vil komme jer til gode.

Der er intet som at se sine børn udvikle sig, og når I alle står til deres hjemkomst og svajer med dannebrog ude i lufthavnen, så vil I være fyldt med stolthed over jeres børns heltemod, formåen og udvikling.

Trinus Rejser
Dykker i thailand

Hvad er fordelene ved at lade mit barn rejse afsted?

Listen med fordele er lang, men dette er de mest essentielle ting, som jeres børn tager med sig hjem i rygsækken.

1. Større sprogformåen

2. Sociale kompetencer

3. Løsningsorienteret

4. Et netværk over hele verden

5. Selvstændighed og ansvarlighed

6. Et attraktivt CV til fremtiden

Dette er blot et håndpluk af fordele, men hvis i ønsker at gå mere I dybden med hvad jeres børn får ud af en backpackerrejse eller en grupperejse, så læs gerne vores artikel 10 ting du vil elske ved at rejse med andre unge

Backpackerrejse vandring

Hvad gør Trinus Rejser for mit barn?

Det vi vægter allerhøjest, er at vores rejsende (vi kalder dem for vores eventyrer), får en fantastisk og sikker oplevelse. En oplevelse hvor de føler sig glade og trygge fra øjeblikket, de drager afsted på eventyr, til øjeblikket de lander i Danmark igen.

Vi er med hele vejen, både rent praktisk nede på destinationen og informativt hjemme fra Danmark. Når jeres børn rejser med os på f.eks. grupperejser for unge, er de aldrig alene, og vi er altid blot et telefonopkald, en mail eller besked væk.

Hvad gør vi så helt nøjagtigt for at hjælpe jer og jeres børn?

Vi hjælper jeres børn med:

 • Alle rejsende får en personlig rejsekonsulent, så det altid er den samme kontaktperson de får fat på. Dette er også hvad der gør at vi opnår et venskab med alle vores rejsende, da man bare kender hinanden mere når man har talt sammen hver gang.
 • Planlægningen af verdens bedste rejse – til verdens bedste pris
 • Rejseforsikringer ved Gouda der i 2020 vandt prisen for bedste rejseforsikringer
 • Information om programmet ned til mindste detalje
 • Bestilling af flybilletter
 • Hjælp med visum
 • Transport ved ankomst til lufthavnen

Derudover sørger vi for at:

 • Der altid er en Trinus kontaktperson på destinationen
 • Vi har træffetid døgnet rundt. Der er altid åbent!
 • At vores ”eventyrer” har en personlig rejsekonsulent under hele forløbet,  som vil være den samme fra start til slut og altid er klar til at hjælpe.
 • I som forældre kan også få kontakt til den pågældende rejsekonsulent. Vi har tidligere haft mange gode snakke med forældre forud for deres børns rejse med Trinus Rejser.
dame med rygsæk med sol og bjerge

5 tips fra os til jer

At se sit barn trække tasken på ryggen og rejse til udlandet kan være svært, derfor har vi opstillet fem tips som vi ved også vil gavne jer og gøre jeres børns rejse til en gevinst for jer for alle.

1. Tjek op på vaccinationer og sygdomme

Det er ikke her man vil spare sine penge og dette er en vigtig pointe at drøfte med sine børn. Vacciner er lidt ligesom en indboforsikring, man mærker først konsekvenserne af dem hvis uheldet er ude og man ikke har betalt for dem.

En vaccine, hvis anbefalet, er barnets og jeres sikkerhed for at de kan rejse med ro i maven.

2. Forventningsafstem hvor ofte I skal være i kontakt

Net forbindelse og telefondækning kommer i svingende kvalitet rundt omkring i verden. Aftal derfor på forhånd med jeres børn, at de skal informere jer hvis de skal ud og overnatte i regnskoven og ikke har mulighed for kontakt i et par dage.

Vi har selv glemt dette mens vi var ude og rejse og vores forældre var ikke just henrykte over manglen på information.

3. Giv dem plads til at være afsted og rejse alene

Kontakt er vigtigt, men det er i lige så høj grad vigtigt at lade dem få følelsen af at de er på egne ben. At give jeres børn plads, er at give dem friheden til at tackle livet og tage ved lære af deres egne beslutninger.

Giv dem plads til at vokse og giv dem plads til at flyve!

4. Gennemlæs rejseprogrammet for den specifikke rejse

I vores rejseprogram finder i den komplette oversigt over rejsens indhold og det er jeres redskab til at kunne følge med i hvilke oplevelser der venter jeres børn.

Når I læser rejseprogrammet ved I altid hvor jeres børn er og hvordan I kan komme i kontakt med dem.

5. Få kontakt informationer på en ven

Det er en rigtig god ide at have kontakt informationerne til en af jeres børns medrejsende venner hjemmefra, eller sågar en af de venner de har fået sig på rejsen.

Derved har I minimum tre muligheder for at komme i kontakt med jeres børn; direkte, via en ven eller igennem Trinus Rejser.

Aktiv vulkan i New Zealand landskab

Vi har åbent døgnet rundt

I skal være mere end velkomne til at ringe eller skrive til os og vi vil altid tage imod jer med åbne arme. Vi er her for at sende jeres børn afsted på eventyr, men vi er her også for at gøre jer trygge. Når jeres børn vælger Trinus Rejser får de en rejsemakker, en problemløser og en ven der er der for dem i tykt og tyndt.

Vi håber, at I føler jer mere trygge nu og skulle der være det mindste, så tag endelig kontakt til os, og så tager vi en samtale om jeres børn og deres kommende eventyr.

Vi er ikke blot et rejsebureau – vi er eventyrformidlere.
Vi er Trinus Rejser.

Vil I vide mere om vores rejser og destinationer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!