Vi lover dig at du ikke vil fortryde en sabbatårsrejse – her er lidt råd til hvor du kan tage hen!

I dit sabbatår har du chancen for at trække stikket ud for en stund, sætte livet som du kender det på pause og starte livet som du altid har drømt om.Med andre ord, du trykker ”pause” til nutiden, og trykker ”play” til fremtiden.

Men hvad skal du så lave i dit sabbatår? Du skal da selvfølgelig ud og rejse! Men hvor skal du rejse hen?

Brug for hjælp? - Klik her!

“Skal jeg rejse i gruppe eller rejse på egen hånd?”

Vi vil foreslå dig at du først og fremmest finder ud af hvorvidt du gerne vil på en grupperejse for unge eller rejse på egen hånd (eller en blanding – alt er muligt!). Dette kan du eksempelvis læse mere om her:

Husk: Du kan naturligvis også rejse på egen hånd med venner hjemmefra – alt er muligt. Du kan også starte med en grupperejse og så rejse videre på egen hånd når du er pro-backpacker!

”Jeg vil bare ikke gå glip af noget” = Australien

Det er ingen hemmelighed at vi hos Trinus Rejser er store fans af Australien som rejsedestination i sit sabbatår. Det er ikke uden grund af 65% af alle danske unge drømmer om at rejse til Australiens østkyst, og derfor er vi også specialister i grupperejser for unge til Australien og rejser på egen hånd til Australien. 

Australien har noget for enhver inklusiv noget af:

  • Verdens bedste surfing
  • Verdens bedste dykning
  • Verdens bedste strandfester
  • Verdens bedste road trips

Klik her for at se vores grupperejse til Australien for danske unge

Vi behøver måske ikke sige så meget mere? Australien er bl.a. også oplagt at kombinere med en rejse til New Zealand, Fiji eller Asien.

Trinus Tip!

For at hjælpe dig på vej til at planlægge dit livs eventyr, kan du i denne artikel 10 råd til din første backpackerrejse få den rette forberedelse til at rejse ud i den  store verden.

”Jeg søger en billig sabbatårsrejse med masser af oplevelser ” = Asien

Hvis du søger destinationer hvor du er garanteret at få meget for dine penge, så er Asien virkelig stedet for dig. Rejser for unge til Asien er en rejse tilbage i tiden, og samtidig har landene et fantastisk udvalg af adventure, udfordrende krydderier til dine smagsløg og et væld af gode fester ude langs kysterne.

Vores artikel 10 ting du skal opleve i Cambodja giver dig eksempelvis et indblik i hvad et land i Sydøstasien kan byde på af spændende historie og smil i lange baner.

Asien kan være det perfekte sted at starte sin store rejse i sit sabbatår, og mange af os faktisk også selv. Desuden vil det være perfekt at blande en rejse til Asien med en rejse til eksempelvis New Zealand eller Australien for at få den absolut eminente sabbatårsrejse!

Klik her for at se vores grupperejse til Asien for danske unge

Kvindelig backpacker går alene på vej

Trinus Tip!

Generelt vil det være en rigtig god idé, at tage en uforpligtende snak med en rejsekonsulent. Her kan du få spurgt om alt mellem himmel og jord, og få en masse input til hvad du kunne overveje og hvilke fejl du bør undgå. Du kan naturligvis også skrive direkte til os nede på live-chatten i højre hjørne!

Skriv til os

“Jeg søger adventure og smuk natur” = New Zealand

Bjergkæde med flod

Du skal da på rundrejse i New Zealand! Længere er den ikke. Her kan du bungyjumpe, skydive, dykke, køre mountainbike, stå på ski, vandre i bjerge eller river rafte igennem vandfald og kraftfulde floder – du kan kort sagt det hele.

Hvad med at hoppe på en af vores populære grupperejser til New Zealand? Eller måske vil du skræddersy din egen rejse til New Zealand fra start til slut med vores rejseguide?

Efter flere år med bøger og eksaminer fortjener du vidst at blive sluppet fri i verdens adventure hovedstad, New Zealand.

Klik her for at se vores grupperejse til New Zealand for danske unge

Trinus Tip!

Vores artikel Top 10 oplevelser til din adventure rejse i New Zealand giver dig det perfekte udgangspunkt og overblik over dine muligheder i dette fantastiske land.

“Jeg ønsker en rejse til sol, strand og paradis” = Fiji

Ingen sabbatårsrejse uden en tur til palmerne, og derfor skal du rejse til Fiji i dit sabbatår.

Tag dagene én af gangen, nyd det uendeligt gode vejr, og tag oplevelserne til dig på Fiji. Her er der varieret aktiviteter lige fra ren afslapning mellem sand og palmeblade til udforskning af øer og det smukke koralrev

På vores rejser til Fiji har du tid til både at solbade, dykke og gå på opdagelse på de forskellige øer. I stedet for at søge mere efter paradiset, så lad paradiset komme til dig og tag med os til skønne Fiji.

Klik her for at se vores grupperejse til Fiji for danske unge

Hængekøje mellem palmer på strand

Findes den perfekte rejse?

Hvis du har afgjort med dig selv at du skal ud og have den bedste rejse i hele dit liv, du vil ikke spare på noget og du skal opleve alt hvad verden har at byde på – så har vi her vovet os ud i at give et realistisk bud på hvad der kan være tæt på den “perfekte sabbatårsrejse”:

1 måned i Asien (Fx. Thailand og Vietnam?)

Dette er den perfekte start på ethvert eventyr. Du kommer af med jetlaggen, får en god grund-tan og finder dig tilrette i den absolutte frihed det er at rejse i sit sabbatår. Her er sol, strand, god mad, kultur og de sødeste mennesker.

Forslag: Grupperejse til Thailand, Vietnam og Cambodja – Dansk Gruppe

1 måned i Australien på østkysten

Nu er du kommer ind friheden og er nu snart en garvet backpacker! Nu tager du til den måske mest populære backpacking-destination: Den Australske østkyst! Her vil du få surfet, snorklet, dykket, danset på stranden og grine til du får ondt i maven!

Forslag: Grupperejse til Australien – Dansk gruppe

1 måned i New Zealand

Så står den på adventure og kæmpe oplevelser! Du rejser til “eventyrets hovestad” i New Zealand hvor der venter noget af verdens flotteste natur, massere af adrenalin og magisk historie.

Forslag: Grupperejse til New Zealand – Dansk gruppe

2 uger i Fiji

Du slutter af med 2 fantastiske uger i paradis-på-jord: Fiji. Her får du fordøjet alle de kæmpe oplevelser og minder du har tilegnet dig de sidste 3 måneder og mærker en frihed du vil kunne tage med dig resten af livet. Fiji er kridhvide strande, god mad og krystlklart vand!

Forslag: Grupperejse til Fiji – Dansk Gruppe

En backpackerrejse i dit sabbatår er en investering i livet

Fandt du ikke den destination du havde håbet på? Bare rolig, vi har mange flere og uanset hvilken rejse, du vælger, så glæder vi os til at se dig på en af vores fantastiske ture. 

Find dit næste rejsemål eller lad dig inspirere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!