Når man rejser alene, er mulighederne mange

Hvordan er det så at rejse alene sammen med andre og sammen med folk som du ikke kender hjemmefra? At rejse alene sammen med andre betyder, at du er rejst alene ud i den store verden, men er endt med at rejse rundt sammen med andre.

Du har måske mødt en gruppe unge mennesker på din rundrejse i Vietnam, som du nu er taget på vandretur med langs rismarkerne i Hoi An. Eller måske har du købt en autocamper i New Zealand med nogle fra dit hostel i Auckland og sammen er I nu ved at køre landet tyndt for oplevelser.

Det er inspirerende, lærerigt og livsbekræftende på en og samme tid og vi vil nu fortælle dig hvorfor, hvordan og hvad du kan forvente.

Dit rejsemønster er dine oplevelser og venskaber

En rejse alene sammen med andre giver dig muligheden for et kæmpe eventyr med en masse nye venskaber og et netværk over hele verden. På farten møder du hele tiden nye mennesker og former måske venskaber, du ikke havde forventet.

Når du rejser alene sammen med andre, udspiller der sig et ”rejsemønster”. Dette rejsemønster er nogle helt naturlige trin, som du kommer til at gå igennem. Hos Trinus Rejser ønsker vi, at du skal være godt forberedt på disse trin og får den bedst mulige oplevelse.

Det “klassiske rejsemønster” ser således ud

Oversigt over rejsemønsteret

Dit rejsemønster i detaljer

1. Du finder en gruppe

Når du tjekker ind på et hostel eller f.eks. tilmelder dig en grupperejse for unge, så åbner der sig en verden af venskaber og oplevelser. Hvis du er nysgerrig på livet, så kommer venskaberne helt naturligt.

gruppebillede backpackerrejse

2. På oplevelse med din gruppe 

De fleste backpackere vil ud og opleve de samme ting, og derfor ender I ofte med at tage på opdagelse sammen. I bliver fælles om en masse oplevelser og begynder så småt at lære hinanden bedre at kende.

3. Du får en god ven 

I takt med oplevelserne og de fælles indtryk, finder du hurtigt en i gruppen, som du bliver tættere med end de andre. Et rigtigt venskab er i støbeskeen og mens I lærer hinanden bedre at kende, udformer der sig et venskab for livet.

Gruppebillede af surfere på stranden

4. Vennekredsen vokser

På din vej møder du andre backpackere fra andre hostels, gruppeture og stadier i deres rejse. Nye ansigter har altid noget nyt at byde på, og du bliver draget af deres fortællinger, erfaringer og inspirerende rejseberetninger. Nye venskaber bliver skabt og jeres gruppe bliver større.

5. I rejser hver til sit 

Når I er mange mennesker samlet, er der mange forskellige planer. Nogle rejser i tre uger, andre i tre måneder og flere af dine nye venner skal formentlig videre til andre lande. Det er måske uundgåeligt at din gruppe bliver splittet op på et tidspunkt, og derfor vil du opleve, at I på et tidspunkt kommer til at rejse forskellige veje.

6. Du rejser alene

Efter en tid med nye venskaber og tusindvis af indtryk, kommer du naturligt ind i en reflekteringsperiode. Din verden har foregået med 100 km/t, og derfor er det naturligt at rejse alene et par dage, indtil oplevelserne har sat sig.

7. Du finder nye rejsekammerater

Du savner sammenholdet, nogle at grine med og har brug for fællesskab i dit nye kapitel. Du er klar til nye venskaber og med din erfaring fra din sidste gruppedannelse, ved du lige præcis, hvor du skal gå hen, og hvordan du skal bære dig ad.

8. Rejsemønsteret gentager sig

Det smukke ved at rejse er, at tingene gentager sig, men rejsen opleves med forskellige ansigter i forskellige miljøer. Når rejsemønsteret starter forfra, ved du hvad du kan forvente dig, og du er bedre rustet til både at starte og slutte dit næste kapitel.
Råd til din næste rejse - Klik her!

En rejse er ligesom at skrive en bog

Du er selv med til at skrive dit eget kapitel, men hvor langt det bliver, og hvor mange kapitler din bog skal indeholde, det ved du først, når du går i gang med at skrive dine egne sider.

En bog indeholder kun et vist antal kapitler, det gør en rejse ikke. Den fortsætter i uendeligheder, for der er altid en destination og et kapitel mere.  Er du klar til at skrive dit første kapitel?

Er du nysgerrig på, hvordan det er at rejse alene i sit sabbatår?

Hvordan er det at rejse alene? - Klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!