Hvorfor en grupperejse til Asien?

Asien er det perfekte sted at tage på grupperejser. Kontinentet byder på uendelige oplevelser og er et sted, du aldrig kan få nok af.

Det bedste ved at rejse er at have nogle at dele ens oplevelser med. At rejse sammen er noget, der binder folk sammen på en helt unik måde.

Som H.C Andersen sagde ”at rejse er at leve”. Det mener vi, at du skal gøre sammen med andre på din rundrejse i Asien.

Brug for hjælp? - Klik her!

Hvorfor skal du tage på en grupperejse i Asien?

Det er billigere at rejse i Asien

Det er billigere at tage på en rundrejse i Asien, og det giver derfor muligheden for at få den perfekte rejse, uden at der bliver sparet på noget. Der er ikke noget værre, end at blive hjemme fra en bytur, fordi du ikke har råd.

SE: Grupperejse til Thailand med danske unge

Det at rejse i fællesskab med andre er noget helt unikt.

Når du rejser i fællesskab med andre, behøver du ikke at skulle ud og finde en masse nye venner.

Du har allerede en gruppe, som du rejser med. Dem vil du med sikkerhed skabe helt unikt bånd til.

Grupperejser giver et netværk over hele verdenen.

Det at have et bredt netværk spredt ud over hele verdenen, er noget, som er vigtigt i ens fremtidige karriere og liv, men som tit bliver overset, når man er yngre.

Backpacker i bjergene

Du ændrer dig, når du rejser som backpacker

Du er vant til at hele dit liv er planlagt, og lige pludselig skal du ud og stå på egne ben.

Derfor er det godt at gøre det sammen med andre unge, da du lærer bedre sammen med andre, samt at du lærer bedre tingene fra andre.

Du bliver mester i at møde andre kulturer.

Det kan være hårdt at få mange forskellige indtryk på en gang og være hårdt de første par dage i Asien, da det er noget helt andet end du er vant til.

En god måde at lette trykket fra de mange indtryk, er ved at snakke omkring det med andre, der har oplevet det samme. Netop dette kan du, når du rejser sammen i en gruppe. Det er svært for ens venner og veninder hjemme i Danmark at forholde sig til den hektiske hverdag i Bangkok eller de vidunderlige strande på Gili-øerne, når de ikke selv har oplevet det.

Prut om prisen

Du har altid nogle omkring dig

Du har sikkert været vant til at gå i skole og være sammen med de samme personer i de sidste mange år. Lige pludselig er det slut, gymnasiet er gennemført, og du skal ud og finde et arbejde, så du kan spare penge op til at komme ud at rejse.

Den følelse af hele tiden at have nogle omkring dig, er noget, som du har vænnet dig til. Det kan være svært at vænne sig til at være alene i et andet land, uden nogen, du kender. Derfor er grupperejser den perfekte løsning. Den giver en den lejerskole/studietur følelse, som vi alle kender og med sikkerhed godt kan lide.

Du har ingen bekymringer

Når man rejser sammen i en gruppe, er der en gruppeleder, der står for alt det praktiske. Det er utroligt dejligt ikke at skulle bruge sin dyrebare tid og kræfter på at finde ud af, hvor toget går fra, eller hvor man bliver hentet for at komme ud og at opleve Angkor Wat.

Derudover er det rart at have nogle omkring sig, som har utrolig meget erfaring i netop det land, du rejser i. De kan guide dig til, hvad du skal spise eller opleve i din fritid. De kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med at snakke med de lokale. De gør din oplevelsesrejse meget nemmere.

Dykker i thailand

Den bedste måde at starte sit eventyr ud på

Der er ikke nogen tvivl om, når du skal ud på en længere rejse for første gang, kan det være en stor omvæltning. Det kan dog hjælpe lidt på det, at du vælger at tage på en grupperejse først. Derefter kan du altid forlænge din rejse med at rejse videre alene. 

Du når at vænne dig til tanken om ikke at skulle vende snuden hjem før efter et par måneder. På den måde starter din adventure rejse også blødt. Du når at lære, hvordan de mest væsentlige ting, som transport, hænger sammen i Asien.

Venner for livet på grupperejser

En af de vigtigste grunde til, hvorfor du skal vælge en grupperejse, er at du får venner for livet.

Når du er ude at rejse sammen, skaber du et helt unikt bånd. I kan dele de minder og oplevelser, som I har haft sammen.

Snakker du med dem fra din tidligere grupperejse, vil samtalen med garanti handle om rejser.

Se: Grupperejse til Australien med danske unge!

Alt er klaret for dig

Når du tager på en grupperejse med Trinus Rejser, er der sørget for det meste.

Du skal ikke finde ud af, hvordan du kommer fra A til B, da det er ordnet for dig. Stort set alle oplevelser og seværdigheder er booket. Der er ingen grund til at bekymrer sig over, om du kommer til at opleve Killing Fields i Cambodja, eller om du kommer til at feste på de smukke strande i Thailand.

SE: Grupperejse til Asien med danske unge!

Strand på Bali

Oplev Asien sammen, det er så meget smukkere 

Grupperejser til Asien gør din rejse helt unik og du vil kunne dele dine oplevelser med andre, hvilket også gør dem mere mindeværdige. Du kan ikke gå galt med en grupperejse og finder med garanti de bedste rejsemakkere.

Hvor skal du så rejse hen? Hvad er det du skal se i Asien, som er så fantastisk, at du måske ligefrem er nødt til at forevige det med et billede?

Vi har inspirationen til oplevelsesrejser lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!