Frihed med autocamper i New Zealand

New Zealand har mange utrolig smukke veje at køre på, så det kan være svært at vælge hvilke, der skal opleves. Vores store kærlighed til det skønne land i Oceanien, har betydet at vi har kørt landet tyndt på grupperejser til New Zealand. Vi kommer med vores liste med fem roadtrips, som du skal prøve kræfter med på din roadtrip rundrejse i New Zealand.

Oplev det smukle New Zealand på vores Grupperejse til New Zealand

Brug for hjælp? - Klik her!

Se de fem roadtrip i New Zealand

Milford road

Milford road eller State Highway 94, som den også hedder, er en af de smukkeste ruter i verden. Den fire timer lange rute fra Queenstown til Milford Sound byder på sneklædte bjerge, vidunderlige søer, utrolige vandfald og turen igennem Homer tunnelen, som er en 1,2 kilometer tunnel, der går igennem et bjerg.

Ruten fra Queenstown til Milford Sound tager, som skrevet, fire timer, hvis du kører den direkte, men alle de smukke steder og Instagram værdige steder, I vil komme forbi på vejen, vil uden tvivl gøre, at turen tager et par timer længere, det sted hører til på oplevelsesrejser i New Zealand.

Milford road

Auckland til Bay of Islands

Kør den smukke vej fra Auckland til Bay of Island. Ruten byder på kyststrækninger og vidunderlige landskaber. På vejen til Bay of Island, kan I tage forbi Mount Eden for at få billede af skønne Auckland.

Turen til Paihia i Bay of Island, tager tre timer, tiden kan dog hurtigt skride, når I skal stoppe for at nyde den skønne natur, som der er i området eller i en af de fantastiske byer, der er på ruten. Et roadtrip i New Zealand du aldrig vil glemme! 

Christchurch til Canterbury

Efter at Christchurch er oplevet, må du ikke snyde dig selv for at køre en tur mod de kendte søer, som ligger i området omkring Canterbury regionen. Lake Tekapo, Ohau og Pukaki er alpine gletsjersøer, der har en helt speciel blå farve skal absolut opleves. I området finder du også Mount Cook, der med 3724 meter er det højeste bjerg i New Zealand og et must på eventyrrejser.

Læs mere om Mount Cook i Top 10 oplevelser i New Zealand

Blå vand i sø

The Great Coast Road

The Great Coast Road er New Zealands svar på Great Ocean Road i Australien. Det er en af de mest spektakulære ruter på vestkysten. Start turen i westport og kør mod Greymouth, på den ene side er det tasmanske hav, og den anden side er der regnskov og et vidunderligt landskab. På vejen ligger de kendte Pancake rocks og blowholes, som skal opleves. Et fantastisk roadtrip i New Zealand. 

Great coast road

Haast Pass

Passagen, der kan opleves, når man køre fra Wanaka til vestkysten på syd øen, hedder Haast Pass. Ruten tager dig igennem områder med tæt skov og naturskønne steder.

Haast Pass strækker sig over 140 kilometer. Du vil sikkert stoppe tit for at tage billeder af vandfald, så det kan tage lang tid at gennemføre. Du skal helt klart opleve Thunder Creek, Roaring Billy vandfaldet og Blue Pool walks på vejen til vestkysten.

Et roadtrip i New Zealand er et eventyr uden lige!

Det gør bare rejsen lidt sjovere, at man sammen udforsker et land i en fælles autocamper og selv kan bestemme, hvor rejsens næste stop er. I New Zealand er dette den oplagte mulighed, og vi garanterer dig de sjoveste oplevelser for dig og dine rejsekammerater på jeres grupperejse til New Zealand.

Læs også: Alt du skal vide før din rejse til New Zealand

Er du frisk på at høre mere om New Zealand?

Top 10 oplevelser i New Zealand - Klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!