Tag dit dykkercertifikat på Koh Tao i Thailand

Der findes utallige steder i Thailand, hvor du kan tage dit dykkercertifikat. Du kan dog ikke komme udenom, at det absolut bedste sted at tage sit dykkercertifikat er på Koh Tao, som oversat til dansk betyder Skildpaddeøen.

Øen Koh Tao er en ø helt for sig. Hele øen er fuld af dykkerskoler, der tilbyder dykkerkurser og fun dives.

Koh Tao er en backpacker ø uden lige. Der kommer backpackere fra hele verden, der ønsker at tage sit dykkercertifikat, eller at gøre brug af de færdigheder som de i forvejen har.

Brug for hjælp? - Klik her!

Hvorfor skal man tage sit dykkercertifikat på Koh Tao?

Der er mange grunde til, at du skal tage sit dykkerbevis på Koh Tao.

Øen er nem at komme til, og der findes mange måder at komme til Koh Tao på. F.eks. fra Bangkok, hvor der flere gange dagligt går både busser og toge, der kan tage dig ned mod enten Chumphon eller Surat Thani, hvor du så kan tage en færge ud til øen.

I vandet rundt omkring Koh Tao er der mange forskellige koralrev, der henvender sig til dykkere på alle niveauer. Om det er første gang, eller for hundredende gang du skal ned og dykke, får du en utrolig adventure oplevelse, når du er på Koh Tao.

Udover at tilbyde dyk i verdensklasse, er Koh Tao også en ø der tilbyder en vidunderlig natur og dejlige strande. Derudover er Koh Nang Yuan en lille ø, 10 minutter væk fra Koh Tao, som du ikke må gå glip af.

Oplev det smukke Thailand på vores Grupperejse til Thailand med danske unge

PADI Open Water certifikat

Det første kursus, du kan tage, er Open Water dykkercertifikat, som giver dig mulighed for at dykke ned til en dybde på 18 meter. Du kan bruge dit Open Water dykkercertifikat i hele verden.

Det tager 3-4 dage at tage sit kursus.

Dag 1

Her vil du få en masse information omkring det at dykke og lære en masse teori fra dykkerinstruktøren.

Det kan forekomme at første og anden dag bliver taget sammen.

Dag 2

På dag nummer to vil du som regel møde i klasselokalet og få lidt information omkring, hvad der skal foregå den dag og evt. lidt teori.

Derefter vil I så komme ned i poolen, hvor I vil lære det mest basale omkring dykning, og lave flere forskellige øvelser. Dette kan blandt andet være, at du lærer, hvordan du tager din BCD vest på, og hvordan du sætter flasken rigtigt fast. (BCD = bouyancy compensator device).

Dag 3

Om morgenen vil I igen starte i klasselokalet. Her gennemgår I kort teori, og herefter skal du gennemføre en skriftlig teoriprøve. Prøven indeholder spørgsmål om den teori, du har lært, eksempelvis strømretning og sikkerhed under vand.

Efter den skriftlige teoriprøve, vil du skulle have dine to første dyk. Oftest vil disse dyk foregå på en dybde på 8 meter. I løbet af dine dyk skal du udføre nogle øvelser, som du gjorde i poolen på dag 1.

Dag 4

På din sidste dag skal du gennemføre dine to sidste dyk, hvor du også vil dykke på en dybde på ca. 18 meter. Under dine dyk skal du igen fremvise nogle øvelser, som du har lært i poolen. Efter at have gennemført de to sidste dyk, vil du modtage dit dykkercertifikat!

Du kan nu vælge om du vil udvide dit dykkercertifikat med Advanced Open Water som kun tager to dage at gennemføre. Med Advanced Open Water har du mulighed for at dykke ned til 30 meter, og lærer at dykke om natten.

Lad undervandsparadiset udfolde sig for dig

Der er intet som at dykke mellem koraller og store sten, samt opleve det utrolige liv der befinder sig under os. Vil du vide mere om dykning, eller bare læse om de bedste dykkersteder til din rundrejse i Asien?

Se også vores Grupperejse til Asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!