De mest utrolige oplevelser på Bali og Gili-øerne

På Bali og Gili-øerne er der oplevelser for enhver smag. Disse øer er utroligt populære destinationer i Indonesien og er et ideelt sted at planlægge din rundrejse til.

Her finder du en Top 10 liste over de bedste og mest fascinerende oplevelser du kan få på Bali og Gili-øerne.

Brug for hjælp? - Klik her! Brug for hjælp? - Klik her

Se seværdighederne her

1. Tirta Empul – Det hellige vandtempel

Vandtempel med helligt vand

På din rejse til Bali bør du give dig selv tid til at besøge Tirta Empul templet. Det findes i landsbyen Manukaya ikke langt fra Ubud i Gianyar regionen, der ligger i det kulturelle hjerte af Bali.

Du kan bruge mindst en time på at udforske dette hellige vandtempel og bade i dets forfriskende velsignede vand. Med placering lige under Tampaksiring paladset giver Tirta Empul templet dig også et af de mest fascinerende udsigter, du kan forestille dig.

2. Gili Trawangan

Strand med både på Gili-øerne

Trænger du til at slå dig lidt løs og få en pause fra alt det kulturelle, så tag til den mest populære ø af Gili-øerne, Gili Trawangan. Hvis du er en ung festglad backpacker er Trawagan lige noget for dig. Der er en masse faciliteter for rejsende og rigeligt med barer, strandrestauranter og dykkercentre.

3. Secret Monkey Forest

Skoven med aber på Bali

I Ubud finder du også naturreservatet Secret Monkey Forest, som er en meget kendt attraktion i Bali. Her lever over 1000 aber, hvor du kan gå en tur iblandt dem og fodrer dem.

Skoven har åbent dagligt og besøg den gerne tidligt, da temperaturen er mere udholdelig i de tidlige morgentimer. Nogle af aberne kan dog blive lidt aggressive, men bare hold dig til din guide, og de instruktioner du får, så er du good to go.

4. Mount Agung

Vulkan på Bali

Når du nu befinder dig på en vulkan ø, er et oplagt stop på rejsen Mount Agung i Karangasem distriktet. Denne ærede vulkan på Balis østkyst måler 3031 meter over havet og er det største bjerg du finder på Bali. Så leder du efter et vildt syn for øjnene, så besøg dette majestætiske bjerg og nyd det grønne landskab og de flotte risterasser, der omgiver det.

5. Seminyak

Strand med mennesker på Bali

Er du en ægte livsnyder, så skal du besøge en af Balis bedste strande. Seminyak har ikke bare en lækker strand med alt inkluderet, men tilbyder også en masse luksushoteller og har byen er i gang dag og nat. Du kommer ikke til at kede dig i livsnydernes paradis, men pas på dig selv, når du bevæger dig ud i bølgerne, da de kan blive ret høje.

6. Munduk

Vandfald i skoven i Munduk

I Balis smukke, grønne højland ligger byen Munduk, med ren natur. Et godt sted at besøge, hvis du vil koble lidt af og nyde det betagende landskab som Bali byder på.

Der venter også en masse smagsoplevelser, da der her bliver dyrket både kaffe, kakao og alverdens frugter. Derudover kan du nyde det smukke vandfald tæt på byen og tage dig en dukkert i vandet.

7. Lovina

Strand på Bali

Tag en tur til Lovina, hvis du gerne vil helt tæt på de lokale. Du kan endda komme ud på fisketur med lokale, erfarende fiskere. Det er også i Lovina, du kan finde et kæmpe marked, hvor der kommer handlende fra hele verden og kun fantasien sætter grænser for varer, du kan købe.

Endelig skal du også give dig selv tid til at tage ned på strandene i Lovina, som er helt sorte af det vulkanske sand og er et must see på rundrejser i Bali.

8. Goa Gajah – Elephant Cave

Grotte med statuer på Bali

Nær Ubud finder du en stenhugget grotte, med en indgang formet som en dæmons mund. Dette er Goa Gajah eller Elephant Cave, som den også er kaldt.

Grotten er hjemsted for en række hellige segmenter indenfor både Buddhisme og Hinduisme. Så husk at udforske dette spændende, hellige sted, hvor du bl.a. kan finde en statue af guden med elefanthovedet, Ganesha.

9. Kintamani cykling

Cykling mellem palmer i Kintamani

For den aktive rejsende, er en tur på cykel ned ad bakke fra Kintamani til Ubud en utrolig populær aktivitet. Nyd den friske vind og en lang tur gennem det grønne Bali med udsigt til risterasser, kaffeplantager, templer og et generelt betagende landskab.

10. Tanah Lot

Tempel i havet i Indonesien

Endelig er der det måske mest populære og mest fotograferet tempel i Bali, Tanah Lot. Tanah Lot betyder ”land i havet” og med god grund, da templet hviler på en stor sten og skuer ud over det flotte hav ved kystenlinjen 13 km syd fra Tabanan.

Der er alt mulig grund til at finde kameraet frem, da dette sted er ikonisk for fotografering, som fuldender alle oplevelsesrejser til Bali.

Bali og Gili-øerne er noget helt specielt

Med mulighed for afslapning på de guddommelige strande, udforskning af det smukke koralrev, dykning, fester og meget mere, er det afgjort et paradis, hvor du altid får de mest spændende oplevelser. En rundrejse til Bali og Gili-øerne er oplevelsesrejser i natur og paradis.

Vil du gerne høre mere om Bali og Gili-øerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!