Søg
KONTAKT OS

Europa: 10 dage med ost og alper

Dag 1: Milano

Kom i kontakt med din U.Guide og andre eventyrere

Ciao e benvenuto a Milano, Hallo und willkommen in Mailand, Bonjour et bienvenue à Milan!

Dag 1 af dit eventyr begynder i den pulserende by Milano, hvor du mødes med dine medrejsende kl. 16 til en velkomst og for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din erfarne guide. Dette møde markerer begyndelsen på en spændende 10-dages rejse gennem Alpernes fantastiske landskaber. Gør dig klar til betagende bjergudsigter, udendørs aktiviteter og mindeværdige oplevelser.

Efter de indledende introduktioner er du velkommen til at gå med din U.Guide rundt på Milanos utrolige piazzaer, se domkirken og finde et lokalt trattoria til en valgfri pizza- og pastafest!

Så nyd en Multipulciano, Chianti eller en Peroni med en klassisk pizza-margarita, eller krydr det med en skål pasta arrabiata – det bliver en episk odyssé!

Inkluderede aktiviteter: Udforskning af Milano om aftenen
Indkvartering: Tre- og firesengsdeling på centralt hotel i Milano

Dag 2: Milano til Zermatt

Schweiziske lækkerier

Efter en smuk rejse fra Milano til Zermatt ankommer vi tidligt på eftermiddagen til Zermatts bilfri zone. Zermatt ligger ved foden af det berømte Matterhorn-bjerg og er en charmerende alpelandsby med oplevelsesaktiviteter året rundt. Det er også porten til de schweiziske alper, så vi får vores første glimt af de smukke bjerge, vi skal krydse i løbet af den næste uge.

Denne eftermiddag slentrer vi rundt i gågaderne og tager en lille vandretur rundt i landsbyen, som byder på den smukkeste udsigt. Ud over disse spektakulære udsigter har du tid til at tage de tre gondoler op til toppen af Matterhorn, hvis du vælger det! Ellers er Zermatt kendt for sit lokale schweiziske bjergkøkken, så vi tager ud i aften for at finde raclette og få en virkelig lokal madoplevelse.

Inkluderede aktiviteter: Udforskning af landsbyen Zermatt og omegn, Zermatt gletsjertog
Indkvartering: Firemandsværelser på lokalt hostel

Dag 3: Zermatt til Interlaken

Fra bjerge til søer, Raclette til Fondue

Det er en afslappet start på dag 3, hvor vi tager en kort togtur til den betagende smukke schweiziske by Interlaken. Interlaken, midt i Bernese Oberland i Schweiz, er en billedskøn bjergby. I forhold til sin størrelse føles den hyggelig, beliggende mellem den fredelige Thun- og Brienz-sø, komplet med søde gamle træhuse og grønne parker, der ligger langs Aare-floden.

Byen er indrammet af episk smukke bjerge med tætte skove, enge og glitrende gletsjere – et perfekt stop for at nyde alt det schweiziske – god fondue, raclette, bjerge og søer, schweizisk chokolade eller et par eventyrlige aktiviteter. Når vi ankommer tidligt på eftermiddagen, har vi masser af tid til at finde os til rette i vores bolig og derefter tage ud for at udforske dette super smukke sted. Hvis du drømmer om et traditionelt schweizisk måltid i aften, så har vi noget til dig! Vi kender et godt lokalt sted, hvor man kan spise en traditionel fondue!

Inkluderede aktiviteter: Traditionel schweizisk fondue
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på lokalt hostel

Dag 4: Interlaken

En dag med eventyr

Vi holder pause i Interlaken for virkelig at absorbere de schweiziske omgivelser. Man siger, at når man er i Rom, skal man gøre som de lokale, men når man er i de schweiziske alper, skal man bare tage på eventyr som schweizerne. Så i dag har vi en a la carte-menu med eventyr, der er lige så lange som din arm.

Vi har planlagt en række aktiviteter i dag, bl.a. en spændende tur med jetbåd, og derefter kan du vælge mellem forskellige eftermiddagsaktiviteter. Jetboat-sejlads på søerne giver dig et unikt perspektiv på de lokale seværdigheder. Vores jetboat-eventyr foregår på Brienz-søen, hvor din kaptajn og guide fortæller lokale historier, mens du suser rundt på søen og drejer 360 grader! Du kommer endda helt tæt på de berømte Giessbach-vandfald. Det er et adrenalinfyldt eventyr med fantastisk natur, en unik oplevelse på søen!

Faldskærmsudspring og para-gliding højt over de schweiziske alper er enormt populært og giver dig en virkelig fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende Jungfrau- og Monch-tinder. Hvis du foretrækker at komme op på toppen af bjerget, så hop på det berømte tandstangstog og kør til Europas højeste togstation på det 4.158 meter høje Jungfrau-bjerg.

Alternativt kan en kort togtur bringe dig til den utroligt smukke schweiziske landsby Grindlewald. Et fantastisk sted til en vandretur i Gletscherschlucht, en gletsjerkløft lige uden for Grindelwald med den ikoniske udsigt til nordsiden af Eiger-bjerget.

Denne eftermiddag samles vi alle igen efter dagens eventyr, komplet med historier og pral, for at tage med din guide på en bryggerirundvisning i den gamle bydel!

Inkluderede aktiviteter: Bryggeritur i den gamle bydel
Indkvartering: Tre- og firedobbelt indkvartering på lokalt hostel

Dag 5: Interlarken til Zürich via Luzern

Storbyferie i Zürich

Vi er på farten igen i dag, dejligt tidligt, og vi bliver belønnet med en ankomsttid til Zürich lige efter kl. 15.

Zürich er en pulserende schweizisk storby fyldt med kultur, shopping og historie. Vi begiver os ud i eftermiddag for at udforske den charmerende gamle bydel, Zürich-søen, og ja, det er det perfekte sted for en chokoladetur rundt i byen! som vil munde ud i en barcrawl til vores foretrukne Zürich-hotspots!

Hvis barer efter mørkets frembrud ikke er noget for dig, er du velkommen til at udforske Zürich i dit eget tempo og komme sikkert tilbage til dit overnatningssted!

Inkluderede aktiviteter: Vandretur i Lucerne, udforskning af Zürichs gamle bydel, schweizisk chokoladetur
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på centralt hotel

Dag 6: Zürich til Vaduz, Liechtenstein

Vov dig langt væk fra alfarvej

Vi ved, at det kan være lidt svært at vågne op i dag, så vi har planlagt en senere afgang end normalt! Men det vil ikke forhindre os i at have det sjovt, når vi tager til Lichtenstein for natten!

Dette maleriske alpeland er så lille, at det er et af de mindst besøgte i Europa – hvilket gør det ret specielt og helt sikkert unikt i vores øjne! Vi ankommer til Vaduz midt på eftermiddagen. Den kompakte størrelse gør det nemt at udforske byen, fra charmerende gader til det ikoniske Vaduz-slot med en fantastisk udsigt over bjergene. På trods af sin lille størrelse har Vaduz en stor kulturel slagkraft, og vi bruger resten af dagen på at fare vild i nogle utroligt fantastiske baggader!

Lad os finde en lille lokal restaurant og prøve deres nationalret Käsknöpfle, en slags crepe, men serveret med en lokal ost, stegte eller karamelliserede løg og en æblepuré. Mærkeligt, men vidunderligt!

Inkluderede aktiviteter: Vandretur i Liechtenstein
Indkvartering: Delte værelser på unikt lokalt hostel

Dag 7: Vaduz til München

Bratwurst og Bier Stube – på bayersk manér!

Det er op og i gang, når vi fortsætter vores Alps n Cheese-eventyr og sætter kursen mod Bayern i Tyskland!

Vi ankommer til München i tide til en sen frokost, så gem lidt appetit til Bratwurst! Nogle vil endda sige, at München er det sande hjemsted for den moderne bryggerikultur! Det, vi ved, er, at München er gennemsyret af traditioner og giver os en unik mulighed for at fordybe os i alt det bayerske!

Når vi har afleveret vores tasker på overnatningsstedet, tager vi på en byvandring om eftermiddagen og slutter af med en sjov aftenrundtur med bayersk øl og mad! Vi besøger øl- og oktoberfestmuseet og sætter pris på den bayerske bryggekultur ved at besøge ølhaver, ølhaller og det berømte Hofbrauhaus!

Inkluderede aktiviteter: Øl- og oktoberfestmuseum, bayersk øltur
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på centralt hostel

Dag 8: München - Bayerns romantiske vej

Dagsture blandt det bedste i Bayern

I dag skifter vi toget ud med en bus, når vi begiver os ud på en heldags roadtrip for at besøge to usædvanligt maleriske middelalderlandsbyer langs Tysklands “Romantische Straße”. Dagens første stop er det insta-værdige Harburg Slot (rundvisning valgfri, for egen regning), som er hjemsted for et af de ældste, største og mest velbevarede slotte i Sydtyskland! Til frokost kører vi til den billedskønne historiske by Rothenburg, som anses for at være den bedst bevarede middelalderby i hele Europa. Du kan vandre rundt i den gamle bydel, gå på bymuren, beundre udsigten fra udkigsposten og nyde en bayersk øl i en lokal ølhave!

Vi kommer sent tilbage til München, men aftenen er din til at udforske på egen hånd!

Inkluderede aktiviteter: Bavarian Romantic Road-tur, slottene Harburg og Rothenburg
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på centralt hostel

Dag 9: München til Salzburg

Snaps og Grüner Veltliner blandt barok

Vi er hurtige på vores tur mellem München og Salzburg, hvor vi kører midt på formiddagen og ankommer lige til frokost, tids nok til at finde et spisested, der serverer en traditionel Salzburger Nockerl.

Salzburg i Østrig er en kulturel charmetrold, der er kendt for sin barokke skønhed, Mozarts fødested og must-see attraktioner som den gamle bydel og Hohensalzburg-fæstningen.

Din fantastiske guide vil tage dig med på en historisk rejse denne eftermiddag, så du kan nyde Salzburg både om dagen og efter mørkets frembrud! Det er også vores sidste aften på turen, så lad os gøre den mindeværdig ved at nyde et måltid ude sammen, indsnuse atmosfæren, spise på Bosna og drikke et par Grüner Veltliner eller snaps i den gamle bydel!

Inkluderede aktiviteter: Udforskning af Salzburg
Indkvartering: tre- og firepersonersværelse på centralt hostel

Dag 10: Afrejse fra Salzburg

Auf Wiedersehen, au revoir, arrivederci og helt almindeligt Wiedersehen!

Det er afrejsedag i dag, og fra alle os her på U. takker vi dig for at rejse med os.

Du har set gamle slotte og historiske byer (fra middelalderen), du har oplevet eventyr på søerne og i bjergene. Du har spist ost og bratwurst og mere ost og ja… så mange lokale retter og yndlingsdrinks! Vi har haft det helt vildt sjovt. Vi ønsker dig alt det bedste. Travel safe – Arrivederci e buon viaggio, Auf Wiedersehen und gute Reise, au revoir et bon voyage

Skal jeg have et visum for at rejse på denne tur?

I alle tilfælde skal du have et gyldigt rejsedokument. Vi kan ikke rådgive om visum, da det afhænger af dit statsborgerskab og pas og forholdet til hvert af landene. Et godt sted at starte er her: https://schengenvisum.info/

Krydser vi ind og ud af EU?

Ja, vi krydser grænser ind og ud af EU på denne tur. Liechtenstein og Schweiz er ikke EU-medlemslande, men de er med i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at afhængigt af dit pas, som selv EU-borgere skal medbringe, kan du få brug for et visum. Den eneste måde at vide det på er at tjekke med de lokale ambassader.

Er det mit ansvar at få mine visa?

Vi vil meget gerne hjælpe, men vi er ikke visumkonsulenter og kan ikke påtage os det juridiske ansvar for at give visumrådgivning. Beklager, men vi foreslår, at du enten kontakter et visumkonsulentfirma, eller vi anbefaler på det kraftigste, at du kontakter ambassaderne direkte og tjekker dit pas’ status. Et godt sted at starte er dog på Schengen Visa-siden: https://schengenvisum.info/

Hvilken valuta skal jeg bruge?

Du skal bruge euro til Italien, Tyskland og Østrig, og schweizerfranc (CHF) til Schweiz og Liechtenstein.

Skal jeg købe schweizerfranc og euro, før jeg rejser?

Det kan du sagtens, men det er nok nemmere at hæve fra hæveautomaten undervejs, så du ikke hæver for meget – kun det, du har brug for. Du kan også bruge dit kreditkort via paywave i stort omfang i alle EU/Schengen-lande.

Hvordan er min bolig?

Turen er bygget op omkring deling af værelser på de forskellige hostels undervejs. Maksimum vil være et sovesalværelse med 4 senge, men du kan også komme til at dele et værelse med to eller tre senge.

Hvilken slags bagage anbefaler du?

Rygsække! Selvom vi alle sætter pris på, hvor nemt det er at have en rullekuffert, er der mange brostensbelagte veje, som gør det til en udfordrende bagage. Så medbring en rygsæk på 65 liter eller lignende og en let dagstaske.

Hvor meget skal vi gå?

Vi er en del på benene med vandreture de fleste steder. Det er, så du bedst kan udforske de steder, der ligger uden for alfarvej, sammen med din guide. Så pak et par rigtig gode sneakers som din primære sko!

Italien, Schweiz, Lichtenstein, Tyskland og Østrig.

Kombiner det sjove og eventyrlige ved at rejse gennem Europa med en afslappende blanding af komfort, kulturelle vibes og fantastisk natur. Forestil dig, at du suger til dig af Europas mangfoldighed og nyder rejsen lige så meget som de fantastiske destinationer!

I løbet af de næste 10 dage krydser vi Alperne, mens vi bevæger os fra verdens modecentrum Milano op til Schweiz, før vi dypper tæerne i Liechtenstein og derefter videre til Tyskland og Østrig. Vi besøger smukke schweiziske landsbyer og episke tårnhøje bjerge, spiser alt for meget ost og lærer, hvorfor ost og øl IKKE er et match made in heaven! Vi tager på storbyferie i Zürich og München for at prøve det europæiske storbyliv med et par nætter ude for at prøve de lokale barer og livet efter mørkets frembrud, og lander i Salzburg for at få en virkelig kulturel oplevelse i en af de mest fantastiske byer på jorden!

At vælge toglivet betyder at bryde fri fra de store vejes trummerum og opleve ruter, der snor sig gennem landskaber, alpine bjerge og maleriske dale. Ingen check-in, ingen lufthavnskøer, ingen ventelounges – bare ren naturskøn mangfoldighed i behagelige sæder med ekstra benplads. Tag en spadseretur, spis et måltid i spisevognen, eller få dig et hvil, hvis drinksene fra aftenen før har sløvet dig!

Glem besværet med at rejse til og fra lufthavne; hop på toget i hjertet af din by, og stå af i den anden ende uden besvær. Og på nogle ruter har vi fleksibiliteten til at hoppe af og udforske charmerende byer undervejs – det sparer dig tid og tilføjer et strejf af spontanitet. Det hele handler om rejsen, ikke kun om destinationen – togrejser, når de er bedst!

 • Fantastiske togture gennem Alperne
 • Betagende alpine landskaber – Matterhorn, Grindelwald, Lauterbrunnen, Jungfrau og Monch!
 • Eventyr i Interlaken med mulighed for faldskærmsudspring, paragliding, white water-rafting eller rejse til Europas højeste jernbanestation.
 • Teselskab i Zürich, pitstop i Luzern, og kom væk fra alfarvej i Vaduz, Lichtenstein!
 • Lederhosen, saltkringler og øl i Bayern, Tyskland
 • Sizzling bratwursts i München og legendariske oompah-pah ølhaller!
 • Romantisk bayersk vej
 • Salzburg

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

Oplevelser:

 • 5 lande, 8 byer
 • Al indkvartering og togtransport – ingen ekstra tillæg
 • Fantastiske guidede vandreture eller opdagelsesvandringer i Milano, Zermatt, Interlaken, Luzern, Zürich, Vaduz, München og Salzburg
 • Valgfri oplevelsesdag i Interlaken
 • Lokale retter som raclette og fondue!
 • UNESCO-steder på tværs af Alperne
 • På opdagelse i Zürich, München og Salzburg efter mørkets frembrud
 • Maleriske togture gennem fantastiske alpine landskaber
 • Gå en tur gennem Luzerns regnbuefarvede Altstadt (gamle bydel), der er omgivet af Musegg-muren fra det 14. århundrede, og Kapellbrücke (kapelbroen), hvor middelaldermagi møder det 21. århundrede.
 • Tag væk fra alfarvej til Vaduz for at udforske dette gamle fyrstedømme
 • Schweizisk chokolade, bayerske ølhaver og østrigsk snaps!

Valgfrie aktiviteter:

 • Oplevelsesdag i Interlaken

Transport:

 • Tog og fødder, og muligvis en båd, hvis du vælger et ekstra vandbaseret eventyr i Interlaken.

Fra$1,703 / Pr. person

Forbundne ture

Fra $1,682
Fra $1,794
Fra $1,571

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]