Søg
KONTAKT OS

Europa: 10-dages Italien Pizza & Pasta

Dag 1: Milano

Benvenuto in Italia! Mød din guide og gruppe.

Buongiorno e benvenuto in Italia!

Velkommen til det engang så mægtige romerske imperium, hvor din lidenskabelige kærlighedsaffære med mad og vin vil blomstre, og udsigterne er overdådige, og de lokale er generøse.

I dag mødes vi med din guide og din gruppe i den smukke modehovedstad, Milano. Det er din mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål i sidste øjeblik, så du kan fordybe dig fuldt ud i denne seje 10-dages togrejse rundt i Norditalien.

Efter mødet går vi ud for at finde et lokalt pizzeria til den første af mange pizza- og pastaaftener! Luigi, træd til side, Rail Trail Travellers er på farten!

Inkluderede aktiviteter: Meet & Greet med din U.Guide og andre rejsende. Aftentur i Milanos centrum med en vin på den brostensbelagte Piazza del Duomo
Indkvartering: To- og tremandsværelser på hotel i Milano

Dag 2: Milano - Riomaggiore

Ikoniske Riomaggiore på Lugiriens kyst

Vi starter eventyret i fantastisk stil. Vores destination… Den maleriske kystby Riomaggiore.

Riomaggiore udstråler masser af charme og insta-værdige kulisser og er en del af den berømte Cinque Terre-region, der er kendt for sine farverige bygninger og tårnhuse, stablet side om side og adskilt af smalle stræder kaldet carruggi. Indrammet af dramatiske kystlandskaber er dette noget af en måde at starte din italienske drømmerejse på!

Om eftermiddagen har du mulighed for at slentre gennem Riomaggiores livlige gader, udforske det historiske centrum og besøge de lokale butikker og restauranter. Fordyb dig i den afslappede kystatmosfære, smag det lækre liguriske køkken, og nyd de lokale vine.

Når dagen går over i aften, kan du se frem til en rigtig godbid. Vi snupper en flaske vin og måske endda nogle stuzzichine og ser solen synke yndefuldt ned i det liguriske hav fra havnen. Udsigten er intet mindre end betagende, og det er et ideelt insta-øjeblik til at indfange landsbyens unikke charme!

Inkluderede aktiviteter: Gåtur i de historiske landsbyer i Cinque Terra
Overnatning: To- og tremandsværelser på et hotel i Riomaggiore

Dag 3: Riomaggiore - Rom

Vin, pasta og tiramisu i Den Evige Stad

I dag kører vi til Italiens kulturelle hovedstad og sæde for det gamle romerske imperium – Rom.

Når vi ankommer midt på eftermiddagen, går vi hen til vores indkvartering, afleverer vores tasker, tager et pusterum og går lidt senere ud til et privat madlavningskursus, hvor vi vil opdage hemmelighederne bag at lave fremragende fettuccine og tiramisu. Vores lokale kok vil byde os velkommen i sit køkken, og vi vil lære tricksene i det italienske køkken!

Når du har lavet begge måltider, kan du læne dig tilbage og slappe af, nyde selskabet og et glas lokal rødvin, mens din pasta tilberedes med en sauce efter eget valg, og måltidet afsluttes med din hjemmelavede Tiramisu, en italiensk kaffe og en snedig Limoncello!

Inkluderede aktiviteter: Besøg i det Skæve Tårn i Pisa, italiensk madlavningskursus
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på et romersk hostel

Dag 4: Rom

Rom blev ikke bygget på en dag

Men vi vil gøre vores bedste for at få det hele med i dag! Så tag gummiskoene på, pak en ekstra oplader, og forbered dig på en stor dag med udforskning af denne tidløse by til fods. Rom, betagende Rom, med sin intensive storbystemning og tusindvis af monumenter, hundredvis af kirker, spektakulære springvand og en af de dybeste arkæologiske arvemasser i verden!

Fra Colosseum til Vatikanet, fra Tivolis springvand til lokale trattoriaer – i dag bliver en dag med store oplevelser og kulturel fordybelse. Vi går på opdagelse fra solopgang til solnedgang, og så finder vi et sted at slå os ned på en lokal restaurant for at nyde en ægte italiensk pizza og en lokal øl.

Inkluderede aktiviteter: Guidet gåtur i Rom
Indkvartering: Tre- og firemandsværelser på romersk hostel

Dag 5: Rom til Firenze

Firenze, ‘renæssancens juvel’

Det er en relativt sen start på dagen i dag, da vi kører midt på formiddagen tilbage nordpå til Firenze, middelalderens kraftcenter i Europa og hjemsted for starten på renæssanceperioden.

Vi ankommer tidligt på eftermiddagen, hvilket giver os god tid til at ordne vores tasker og friske os op, inden vi begiver os ud for at udforske Firenze til fods.

Den gamle bydel i Firenze er kompakt med et charmerende netværk af brostensbelagte gader, der snor sig rundt om berømte steder som Uffizi-galleriet, den ikoniske Ponte Vecchio, Duomo og Piazzale Michelangelo. Det er også et paradis for shoppere, hvis du er på udkig efter en læderjakke eller -taske!

Inkluderede aktiviteter: Firenze guidet tur med din U.Guide
Indkvartering: Superior triple-værelser i boutique hostel

Dag 6: Firenze - udforskning af Toscana

Lokal vin, lokal mad og venlig lokalbefolkning!

En tur til Firenze ville ikke være komplet uden at udforske de smukke toscanske bakker, der indrammer denne ikoniske by.

Vi tager tidligt af sted for at opdage to fantastiske vingårde i de fantastiske Chianti-bjerge på denne halvdagstur. Udover den rene skønhed i det toscanske landskab møder vi seje lokale vinproducenter, spadserer gennem smukke vinmarker og smager på lækre lokale vine og lokale råvarer. Det er en autentisk dag i hjertet af italiensk vin og mad.

Når du vender tilbage til Firenze midt på eftermiddagen, har du eftermiddagen til at gense mange af dine yndlingsseværdigheder i dit eget tempo og i din egen tid.

Inkluderede aktiviteter: Udforskning af toskansk vin og mad
Overnatning: Indkvartering: Superior triple værelser i boutique hostel

Dag 7: Firenze til Venedig

Serenissima – “Den mest fredfyldte republik” i Italien

Da vi tager et senere tog til Venedig i dag, har du tid her til morgen til at spise brunch og købe de sidste indkøb eller souvenirs til familie og venner. Vi kører lige efter kl. 13 og ankommer til Venedig om aftenen. Selve rejsen er tusind postkort værdig, så tag vinduespladsen, og hold øje med udsigten!

Venedig er altid et højdepunkt på enhver rejse. Det er alt, hvad du overhovedet kan forestille dig og mere til. Denne aften afleverer vi vores tasker og går straks ud for at finde en lokal restaurant, hvor vi kan smage de lokale fisk og skaldyr med en Aperol Spritz langs en af de mange ikoniske kanaler.

Inkluderede aktiviteter: Guidet venetiansk aftentur
Indkvartering: To- og trepersoners hotelværelser ved Canal Grande

Dag 8: Venedig

Udforsk Venedig og Murano

Så er det op at stå, for i dag vil vi give den gas og gå, sejle med færge og gondol så meget som muligt på én dag, og vi vil tilbringe det meste af tiden på hovedøen, inden vi tager over til Burano sidst på eftermiddagen.

Sights? Vi sætter kryds i alle felter, herunder Markuskirken, Dogernes Palads og Canal Grande, Ponti di Rialto og Mercati di Rialto og Laguna di Venezia og et par af vores egne ind imellem! Hvis vi stadig har ben efter frokost, tager vi færgen over til Murano og ser på den berømte venetianske tradition for glaspustning på et håndværkerværksted.

Tilbage på hovedøen afslutter vi turens sidste aften med en cocktail ved solnedgang over Lidoen, inden vi kører tilbage til vores indkvartering. Hvis du vil blive ude og få mest muligt ud af din sidste aften på turen, så opfordrer vi dig til at gøre det (på en sikker måde!).

Inkluderede aktiviteter: Guidet venetiansk vandretur, glaspustning på et håndværksværksted, giro di baccari
Valgfrie aktiviteter: Gondoltur
Indkvartering: To- og trepersoners hotelværelser

Dag 9: Venedig til Milano

Arrivederci, addio, buon viaggio

Efter en enorm sightseeingdag i går er vi på vej tilbage til Milano midt på formiddagen. Hold øje med seværdighederne uden for dit togvindue, mens vi bevæger os gennem de bølgende bakker i det industrielle nord og ankommer til Verona til en rask gåtur rundt i denne befæstede by – hjemsted for Romeo og Giulietta, den berømte balkon og det simpelthen fantastiske ‘næststørste romerske amfiteater’ i Italien! Det er en snigende nordlig skat, og vi er glade for, at vi kan besøge den på vej til Milano!

Vi ankommer om aftenen efter en meget cool rejse, og vi går ud og spiser et sidste måltid sammen!

Inkluderede aktiviteter: Gåtur i Verona
Indkvartering: To- og tremandsværelser på et hotel i Milano

Dag 10: Afrejse fra Milano

Afrejsedag

Så du har spist pizza og pasta og smagt dig vej gennem Norditalien. Hvis dette er slutningen på din rejse med os, så arrivederci, addio, og buon viaggio! Men … hvorfor ikke blive hos os til flere eventyr, når vi i morgen tager af sted på vores alpeost- og alpetur gennem Schweiz, Lichtenstein, Tyskland og Østrig!

Hvad hvis jeg er allergisk over for gluten?

Det er snarere undtagelsen end reglen, at det er nemt at finde glutenfri mad i Italien. Det italienske køkken har altid en kød- eller fiskeret, så der er garanti for at finde et alternativ. Din U.Guide vil vide, hvordan man bestiller en glutenfri ret, så hold dig tæt på dem og mind dem om det tidligt!

Er det nemt at finde en hæveautomat?

Der vil være hæveautomater på alle destinationer på denne rejse. Det kan koste op til 5 euro pr. transaktion at trække penge ud, så

Hvor meget skal jeg budgettere med til måltider og lommepenge?

Hvis du er en kraftig fyr med en sund appetit, skal du måske budgettere med 40-60 € om dagen til mad + (moderate) alkoholiske drikke. Du bliver godt mæt for det, for en gennemsnitlig pastaret koster, afhængigt af restauranten, mellem 8 og 14 euro pr. ret. De fleste rejsende kan rejse for omkring 30 til 40 € om dagen.

Top tip: Køb husets vin i ¼, ½ eller 1 liter for at spare penge – den er altid god!

Hvordan klarer vi frokosten, hvis vi er på toget?

Næsten alle tog har en madvogn. Men din U.Guide vil tage højde for togenes tidspunkter og svinge forbi et spisested eller supermarked, før du går ombord, så du har mulighed for at købe noget mere overkommeligt, før du går ombord.

De dage, hvor vi står af toget for at køre til Pisa og Verona, er det faktisk omkring frokosttid, så du kan sagtens nå at spise en billig frokost.

Hvordan kommer jeg til Milano?

Tal med U. crew, da vi kan booke dig fly direkte til Milano fra næsten enhver større by i verden. Der er også mange lavprisselskaber i Europa som Ryan Air, Easy Jet, German Wings og Volotea, der flyver til Milano.

Milano, Riomaggiore, Pisa, Rom, Firenze, Venedig og Verona

Sikke en sjov måde at opdage Norditalien på! Når du rejser bæredygtigt med tog, gennemfører du den ultimative giro d’Italia, mens du indfanger al den fantastiske natur, mens du kører rundt med tog. Togrejser bringer dig ind i hjertet af alle byer og er den mest bæredygtige måde at rejse over længere afstande på, uden at du går glip af de fede udsigter undervejs.

Denne 9-dages udforskning af Italien besøger den smukke liguriske kystlinje med et stop i den superpittoreske fiskerby Riomaggiori, inden turen går ned til Rom, hvor du kan fordybe dig i det historiske epicenter for verdens første supermagt!

Så går turen til Firenze for at drikke chianti og nyde alt, hvad der er toscansk! Vores endelige destination er Venedig, hvor vi vil forsøge at fare vild i myriaderne af snoede gader og kanaler mellem Santa Lucia og Markuspladsen! Vi spiser lokal fisk og skaldyr og sammenligner pasta og pizza, mens vi går. Vi drikker spritz aperol, mens solen går ned over Venedigs lagune, og chianti blandt vinrankerne i de bølgende toscanske bakker.

Det er den ultimative måde at tilbringe en forlænget friuge eller mellem to semestre i skolen på. Så vælg at rejse ansvarligt og accepter, at det at rejse som en U. Rail Trail Traveller og have det sjovt stadig skaber de allerbedste versioner af os selv!

 • Udforsk Milano, Riomaggiore, Rom, Firenze og Venedig med tog over 10 eventyrlige dage
 • Vandreture i Milano, Riomaggiore, Rom, Firenze og Venedig
 • Tur til toskansk vingård
 • Burano Glaspusteri
 • Cocktails og Spritzers
 • Regionale fødevarer og vine

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

Altid inkluderet:

 • Rejs med en virksomhed, der er dedikeret til at arbejde for 100 % klimaneutrale rejser
 • Professionelle rejseeksperter og lokale guider
 • We do all the planning for you
 • Din egen personlige rejseprofil med program, tilkøb, flybilletter osv.
 • Pakkeliste og gode råd
 • Rådgivning og hjælp til booking af fly
 • Mulighed for at købe afbestillings- og rejseforsikring
 • Alle entréer og gebyrer for oplevelser, som er anført i rejseplanen
 • Al indkvartering på turen

 

Transport:

 • Tog
 • Bus
 • Færge
 • Til fods

 

Oplevelser:

 • Fantastiske guidede vandreture i Milano, Venedig, Pisa, Rom, Firenze og Verona
 • Toscansk vin- og madudforskningstur
 • Murano håndværksmæssig glasblæsning
 • Smagning af cocktails og spritzer
 • Lær at lave mad som en lokal i Rom
 • Lædermarkeder i Firenze
 • Vandretur i Cinque Terra-landsbyen
 • Julies balkon i Verona
 • Lokal giro do baccari i Venedig
 • Al indkvartering i to-, tre- og firesengsværelser på fantastiske hoteller og hostels.

Du får brug for en rygsæk – brostensbelagte gader og ældgamle trapper æder tasker med hjul. Vi går meget på vores europæiske rejser og udforsker baggaderne, og nogle gange tager vi også vores bagage med for at komme fra togstationen til vores indkvartering eller hoppe af toget og købe noget frisk mad på et lokalt marked eller tage et godt billede af en gammel bygning, der er ved at falde sammen osv. Du behøver ikke at være i superform, men det kan være trættende at gå på opdagelse hele dagen, så tag også gode sko med.

Fra$1,682 / Pr. person

Forbundne ture

Fra $1,703
Fra $1,794
Fra $1,571

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]