Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

Australien: Blue Mountains dagstur

 • Din guide for dagen henter dig om morgenen, og vi forlader byen tidligt. Første stop er en sjov og interaktiv australsk dyrepark, hvor du kan kæle med en kænguru, fodre en wallaby, se på nogle enorme krokodiller og tage en selfie med en koala!
 • Blue Mountains National Park dækker over en million hektar og er en inspirerende blanding af regnskov, kløfter, høje skove og forland. Når vi kommer til Blue Mountains, tager vi dig med på vores første bushwalk og fortæller dig historier om de gamle indfødte indbyggere, bush tucker og indfødt flora og fauna. Vi støder på farverige fugle, et unikt dyreliv og dramatiske kløfter og klipper.
 • Du vil se Three Sisters, den berømte klippeformation, som er et af de mest ikoniske billeder i Australien. Udsigten over Jamison Valley er fantastisk, selv på en overskyet dag! På din tur til Blue Mountains tager vi dig også med på en fantastisk vandretur ned gennem regnskoven. Derefter kan du gå op igen eller holde godt fast, mens du kører op med verdens stejleste jernbane (for egen regning).
 • Hvis du gerne vil have en unik og sjov dag med ligesindede, elsker bush walking og gerne vil udforske den fantastiske Blue Mountains National Park, så book din tur hos os i dag! Vi går ud 7 dage om ugen, 52 uger om året!

Hvis du leder efter den allerbedste Blue Mountains-dagstur fra Sydney, så stop din søgning nu!

Vi tager dig med på et spændende eventyr i hjertet af Blue Mountains, og vi tager dig med til vores australske yndlingsdyrepark på vejen! Din dagstur til Blue Mountains med Colourful Trips bliver en fest for dit Instagram-feed med en overflod af fotomuligheder i løbet af dagen! Vi vil tage på sightseeing og vandreture – der er så mange fantastiske steder at udforske!

Din guide for dagen henter dig om morgenen, og vi forlader byen tidligt. Første stop er en sjov og interaktiv australsk dyrepark, hvor du kan kæle med en kænguru, fodre en wallaby, se på nogle enorme krokodiller og tage en selfie med en koala!

Blue Mountains National Park dækker over en million hektar og er en inspirerende blanding af regnskov, kløfter, høje skove og forland. Når vi kommer til Blue Mountains, tager vi dig med på vores første bushwalk og fortæller dig historier om de gamle indfødte indbyggere, bush tucker og indfødt flora og fauna. Vi støder på farverige fugle, et unikt dyreliv og dramatiske kløfter og klipper.

Du vil se Three Sisters, den berømte klippeformation, som er et af de mest ikoniske billeder i Australien. Udsigten over Jamison Valley er fantastisk, selv på en overskyet dag! På din tur til Blue Mountains tager vi dig også med på en fantastisk vandretur ned gennem regnskoven. Derefter kan du gå op igen eller holde godt fast, mens du kører op med verdens stejleste jernbane (for egen regning).

Hvis du gerne vil have en unik og sjov dag med ligesindede, elsker bush walking og gerne vil udforske den fantastiske Blue Mountains National Park, så book din tur hos os i dag! Vi går ud 7 dage om ugen, 52 uger om året!

Bemærk: Moderat kondition påkrævet til bushwalks.

 • Sjov og interaktiv australsk dyrepark, hvor du kan kæle med en kænguru, fodre en wallaby, se på nogle enorme krokodiller og tage en selfie med en koala!
 • Vi tager dig med på en lang bushwalk og fortæller dig historier om de gamle indfødte indbyggere, bush tucker og indfødt flora og fauna. Vi støder på farverige fugle, et unikt dyreliv og dramatiske kløfter og klipper.
 • Du vil se Three Sisters, den berømte klippeformation, som er et af de mest ikoniske billeder i Australien. Udsigten over Jamison Valley er fantastisk, selv på en overskyet dag! På din tur til Blue Mountains tager vi dig også med på en fantastisk gåtur ned gennem regnskoven på en klippevæg.
 • Frisk picnic-frokost omgivet af natur

 • Erfaren øko-akkrediteret rejseleder
 • Informativ information
 • Adgang til dyrepark/zoo
 • Transport tur-retur i bil med aircondition fra Sydney til Blue Mountains
 • Guidet vandreture i Blue Mountains National Park (kræver moderat kondition)
 • Three Sisters Lookout
 • Gebyrer for adgang til nationalparker
 • Picnic-frokost (vi tager os gerne af folk med særlige kostbehov, men informer os venligst ved booking)

 • Naturskøn jernbane

 • Vandresko og vandflaske

 • Rimeligt niveau af kondition påkrævet til bushwalks

Blue Mountains & Wildlife Park Colourful Day Trip (FLEXIBLE fare)

ADULT( 18 - 70 ) From $186

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.