Søg
KONTAKT OS

Australien: 10-dages campingtur fra Perth til Adelaide

Perth til Fitzgerald River National Park

Din campingtur fra Perth til Adelaide begynder med, at du kører østpå fra byen over Darling Ranges og stopper for at drikke kaffe i Vestaustraliens ældste by inde i landet, York. Lidt mere kørsel, så spiser du frokost i skyggen af Wave Rock, og sidst på eftermiddagen slår du lejr i Fitzgerald River National Park. Dette er en af Australiens største og mest botanisk betydningsfulde nationalparker, kendt for sit barske bagland, kystlandskab og mere end 1.800 smukke og sjældne plantearter.

I dag rejser vi omkring 600 km.

Overnatning Swag camping i Fitzgerald River National Park, som har toilet- og badefaciliteter.
Inkluderede måltider Frokost og middag

Fitzgerald River til Cape Le Grand National Park

Begynd morgenen med en rask vandretur op ad East Mt. Baron til en betagende udsigt, og tag derefter kystruten til Esperance, et ikonisk oceanisk vidunderland. Denne del af Western Australia har ikke mindre end ni nationalparker, hvor du finder nogle af de bedste strande i verden. Kom i kontakt med landet under en 90-minutters Dabungool-kulturoplevelse. Tag med den lokale Wudjari Nyungar-mor og datter på en kystvandring, hvor I lærer om de seks årstider, bushfood og medicinplanter, som har holdt Wudjari-folket i live i mange tusinde år.

Kør derefter langs en af de mest magiske strækninger af en vej ved havet, du nogensinde vil se. Tag en svømmetur ved Twilight Beach, før du kører lidt længere mod øst til Cape Le Grand National Park. Slå lejr, hvor bushen møder stranden i Lucky Bay, din base, i to nætter. Brug eftermiddagen på at vandre, svømme i turkisblåt vand eller bare nyde roen.

Rejser omkring 250 km i dag.

Overnatning Swag camping ved Lucky Bay i Cape Le Grand National Park, hvor der er toilet- og badefaciliteter.
Inkluderede måltider Morgenmad og middag

Cape Le Grand Nationalpark

Solopgang er et helligt tidspunkt her, og det er også her, de venlige vestlige grå kænguruer er mest aktive. Gå ned på stranden for at sige hej, før du tager vandrestøvlerne på og begiver dig ud på en af turens bedste vandreture, hvor du bestiger Frenchman Peak og får en fantastisk udsigt over Cape Le Grand og Recherche Archipelago. Brug resten af dagen på at udforske denne utrolige park. Gå gennem frodigt buskland, svøm ved fantastiske bugter og vige, og lær om den rige flora og fauna.

Vi kører kun 10 minutter i dag, og vandreturene vil variere fra 2-4 timer. Tag en ekstra overnatning i Cape Le Grand.

Indkvartering Swag camping for en anden nat i Lucky Bay.
Inkluderede måltider Morgenmad, frokost og middag

Nullarbor

Stå op med solen og tag af sted. Ved mørkets frembrud falder vi i søvn under den stjernefyldte outback-himmel i Nullarbor. Undervejs stopper vi ved den typiske outback-by Norseman, før vi krydser Eyre Highway i østlig retning og ser Australiens længste lige vej, 90 Mile Straight. Se de evigt skiftende landskaber fra dit vindue, mens din guide fortæller om den historie og de historier, der gør dette land unikt. I aften kan du kigge op på fjerne galakser på en ægte bushcamping-oplevelse på Nullarbor.

Der er ingen vej udenom en lang køretur i dag med 790 km outback at tilbagelægge, men masser af stop undervejs.

Overnatning Swag camping på Nullarbor (ingen faciliteter).
Inkluderede måltider Morgenmad, frokost og aftensmad

Nullarbor og den store australske bugt

I dag fortsætter vi med at krydse outbacken ved den mægtige Nullarbor. Gør et stop ved Eucla, en gammel telegrafby, der nu for det meste er begravet under klitter. Klassiske australske seværdigheder strækker sig ud foran os på vejen i dag. Hold kameraet klar til ikoniske fotomuligheder ved de berømte kameler, kænguruer og wombats, der krydser vejskiltet og kanten af Australien, hvor outbacken falder dramatisk ned i Sydhavet. Bunda Cliffs strækker sig cirka 200 kilometer langs Great Australian Bight og er verdens længste sammenhængende række af havklipper.

Længere fremme kan du grave et stykke australsk historie frem, når vi krydser Dingo Fence. Med sine 5.614 kilometer er det verdens længste hegn og markerer indgangen til Yalata Aboriginals land. Om eftermiddagen ankommer vi endelig til Fowlers Bay.

Vi rejser omkring 560 km.

Overnatning Swag-camping på Fowlers Bay Caravan Park, hvor der er toiletter og brusere.
Inkluderede måltider Morgenmad og middag

Vestkysten af Eyre-halvøen

Her til morgen skal du udforske nogle af kystens uberørte seværdigheder, herunder et legendarisk surfbreak ved Cactus Beach, inden du stopper ved Penong Windmill Museum for at møde ‘Bruce’, den største vindmølle i Australien. Når du har provianteret i Streaky Bay, kan du afprøve dine sandboarding-evner i nogle enorme klitter. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Coodlie Park Farm Retreat, hvor du kan nyde et grillmåltid og rulle dit udstyr ud i en unik udendørs hytte.

I dag rejser vi cirka 400 km.

Overnatning Swag-camping på Coodlie Park Farm Retreat, hvor der er toiletter og brusere.
Inkluderede måltider Morgenmad og middag

Baird Bay til Port Lincoln

I dag skal du gøre dig klar til et virkelig magisk møde med dyrelivet. Sejl ud i en lille båd i det rolige vand i Baird Bay til Jones Island, som er hjemsted for en vild koloni af australske søløver. Når du er fortøjet, kan du tage en snorkeltur i klippebassinerne. Inden længe vil nogle nysgerrige og legesyge søløver sandsynligvis komme for at se nærmere på dig, mens de vrider, snurrer og plasker omkring dig. Når du nu troede, at denne dag ikke kunne blive bedre, er det sandsynligt, at du også får chancen for at svømme med vilde flaskedelfiner. Det er vigtigt at bemærke, at disse dyr er vilde og ikke bliver fodret eller tvunget på nogen måde. Dette valgfrie tre-timers krydstogt er et outsourcet eventyr, der drives af Baird Bay Eco Tours og skal bestilles på forhånd.

De, der vælger at blive på landjorden, tager til Point Labatt Conservation Park, det eneste sted på fastlandet, hvor man kan se australske sælunger lege og hvile sig på stranden.

Efter frokost fortsætter vi ned ad kysten og stopper ved Elliston for at køre en kort tur langs kysten, hvorefter vi slår lejr for to nætter i Bayview Park.

Rejser omkring 400 km i dag.

Overnatning Swag camping på Bayview Park, som har bad og toiletfaciliteter.
Inkluderede måltider Morgenmad og middag

Port Lincoln og Mikkira Station

Denne morgen kan du give noget tilbage i form af frivilligt arbejde inden for naturbevarelse. Vi har forskellige naturbeskyttelsespartnere i vores regioner, herunder Bayview Park, hvor vi camperer i to nætter. De kompenserer for deres CO2-fodaftryk ved at indsamle og sprede indfødte frø og genskabe jorden. Hvad vi gør denne morgen, afhænger af årstiden, men du kan finde på at samle frø eller plante træer.

Når du føler dig inspireret, er det tid til at finde nogle af de naturlige højdepunkter i Port Lincoln og omegn. Først besøger du den barske og spektakulære Whalers Way, før du tager til Mikkira Station Koala Sanctuary. Denne private ejendom er hjemsted for Eyre-halvøens eneste vilde koalapopulation, og med masser af kænguruer og emuer, der også kalder Mikkira for deres hjem, er dette et fantastisk sted at se dyreliv og spise frokost.

I eftermiddag kan du besøge de hvide sandstrande i Coffin Bay National Park, inden du kører til Port Lincoln, hvor du har lidt fritid til at udforske og spise aftensmad, inden du vender tilbage til lejren.

Alternativ rejseplan

De, der kommer til Port Lincoln for at komme helt tæt på dyrelivet i vandet, kan vælge at få en oplevelse med hvidhaj. Denne outsourcede aktivitet er ikke inkluderet i rejseplanen og skal bestilles direkte hos Calypso Star Charters. Se Valgfrit ekstraudstyr for mere information.

Køretiden i dag er ca. 2,5 time, medmindre du tager hajoplevelsen, for så er den kun 1 time.

Indkvartering Swag camping for en anden nat i Bayview Park.
Inkluderede måltider Morgenmad

Port Lincoln til Flinders Ranges

Surfing er en livsstil i Australien, så i dag skal du trække i en våddragt til en to timers lektion i at lære at surfe. Det turkise og rolige vand i Fisheries Bay er det perfekte sted for begyndere at perfektionere deres færdigheder. De, der ikke vil surfe, kan slappe af på stranden eller svømme. Stop for at se unik silokunst i Cowell, inden vi får lidt fritid i Port Augusta.

Derefter videre til Spear Creek Holiday Park, som ligger ved siden af de vestlige skråninger af Flinders Ranges midt i en 21.000 hektar stor arbejdende fårestation. Efter en velsmagende middag tilberedt af din guide, kan du læne dig tilbage og se et af Jordens mest spektakulære lysshows fra første parket. Flinders Ranges er berømt for at have nogle af den sydlige halvkugles klareste himle. Rul din oppakning ud under et tæppe af blinkende stjerner, og tænk over dit eventyr.

I dag rejser vi cirka 400 km.

Overnatning Swag camping på Spear Creek Holiday Park, som har toilet og bad.
Inkluderede måltider Morgenmad, frokost og aftensmad

Flinders Ranges til Adelaide

Fossilerne, der blev fundet i Flinders Ranges, er så gamle, at geologerne var nødt til at revidere den geologiske tidslinje for Jordens historie og identificere en ny æra kaldet Ediacaran-perioden. Efter morgenmaden vil vi udforske mere af denne fantastiske park, når vi trækker i vandrestøvlerne til en morgentur. Efter frokost begynder vi den sidste del af vores tur tilbage til Adelaide. South Australia er kendt for sin vin i verdensklasse, og det sidste stop på turen udnytter dette til fulde. Hold ind i vinområdet Clare Valley til en vinsmagning, og skål for dit eventyr, før du endelig ankommer til Adelaide omkring kl. 17.

I dag kører vi cirka 330 km.

Inkluderede måltider Morgenmad

Flygt til afsidesliggende strande, hvor det hvide sand knirker, og outbacken er støvet til med farvet jord på den ultimative campingtur fra Perth til Adelaide.

Den episke strækning fra vest til syd er fyldt med landskaber der for en til at tænke “hvorfor kom jeg ikke her før”. Fra den uberørte kystlinje ved Esperance til Nullarbors vidtstrakte sletter og Flinders Ranges tårnhøje bjergtoppe. Mens du rejser fra kyst til kyst, kan du svømme på Australiens bedste strande, surfe på episke bølger, vandre i gamle bjergkæder og lære det lokale dyreliv at kende. Svømning med vilde søløver og delfiner på Eyre-halvøen og afslapning i sandet med de lokale – Lucky Bays fastboende kænguruer – er blot nogle af de uforglemmelige møder, der venter på denne rejse i naturen.

Når mørket falder på, kan du kigge op på den klareste nattehimmel i Australien og vågne op til solopgange over det utæmmede land, før du begiver dig ud på endnu en dag fyldt med eventyr.

 

ec-certificeret rejsecertificeret klimaindsats

 

 

 

Denne tur er tilgængelig i omvendt rækkefølge:
Adelaide til Perth 10 dages campingtur fra $2295

 

 • Forundres over gammel bølgeklippe
 • Oplev Esperance og Cape Le Grand National Park med sine venlige kænguruer
 • Kom i kontakt med landet under den autentiske Dabungool-kulturoplevelse
 • Kryds de enorme vidder på Nullarbor-sletten
 • Dyk ned i havmiljøet på en surfing-lektion
 • Smag den verdensberømte fisk og skaldyr fra Eyre Peninsula
 • Svøm med vilde søløver og delfiner, eller stå ansigt til ansigt med en hvid haj (OE)
 • Strejf rundt i de tårnhøje landskaber i Flinders Ranges
 • Deltag i meningsfuldt bevaringsarbejde

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

 • Alle nationalparker og adgangsgebyrer
 • Alle aktiviteter, medmindre de er angivet som ekstraudstyr (OE)
 • Måltider – 9 morgenmåltider, 4 frokoster, 8 middage
 • Indkvartering – Swag-camping med basale faciliteter (8 nætter) og bushcamp uden faciliteter (1 nat)
 • Transport – bus med aircondition (maks. 20 personer)

 • Din sans for eventyr
 • Sovepose
 • Rejsepude
 • Tøj, der passer til vejret
 • Vandtæt regnjakke
 • Genanvendelig vandflaske og/eller Camelbak (mindst 2 liter)
 • Genanvendelig kaffekop (hold kop)
 • Tupperware / Sistema Box til opbevaring af eventuelle rester
 • Komfortable gå- eller vandresko
 • Badebukser og strandhåndklæde
 • Håndsprit og insektmiddel
 • Hat og havsikker solcreme
 • Lommelygte eller forlygte
 • Snacks til bussen i din dagstaske
 • I de køligere måneder (april til oktober) skal du pakke termotøj, nattesokker, varmt tøj og en varmedunk.
 • Genanvendelige ansigtsmasker

Dette er en campingtur, og der kræves engagement fra passagererne. Det kan være at hjælpe med at lave mad og pakke lejren sammen.

 • Når vi camperer, bruger vi enkelte sække. Swags er ‘Aussie Bed Rolls’ lavet af robust lærred med en madras indbygget i swagen.
 • Passagererne skal selv sørge for en sovepose og en pude, som de kan lægge i tasken.
 • Vores mulighed i vådt vejr er telte, som deles af gruppen.
 • I det usandsynlige tilfælde af en ekstrem vejrbegivenhed kan der skaffes alternativ indkvartering.

Oplys venligst om eventuelle diæter eller medicinske behov, når du booker.

Vejrforholdene i den australske outback kan ændre sig hurtigt og dramatisk. Vores erfarne guider sætter altid passagerernes sikkerhed i højsædet og holder sig ajour med vejrforholdene.

Perth to Adelaide Adventure Tour

Adult( 13 - 99 ) From $1,670
Child( 2 - 12 ) From $1,336

Forbundne ture

Fra $867
Fra $2,526
Fra $1,744

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]