Søg
KONTAKT OS

Australien: 19 dages tur fra Sydney til Cairns og lær at surfe

Dag 1 til 3 - Surf Camp

Din intensive tredages surfingoplevelse på Surf Camp starter i Sydney og går sydpå til den verdenskendte 60-mile strand i vores specialbyggede surfcamp i Gerroa. Forbered dig på at blive forvandlet fra spiller til dygtig på bare 4 fantastiske progressive sessioner med fuldt kvalificerede guider.

Undervisningen starter med ‘Paddle Perfection’, hvor der fokuseres på at mestre strømlinede svømmetag, der er afgørende for at navigere i bølger. Det er
transformativ surfingoplevelse, hvor det at mestre kunsten at surfe elegant stand-up bliver en opnåelig bedrift. Det omfattende program sikrer hurtige fremskridt i brætkontrol og lover at få dig til at poppe selvsikkert op på dit bræt på ingen tid.

Indkvartering sker i vores specialbyggede Surf Camp, der tilbyder et behageligt pusterum efter surfeventyret. Hotellet ligger lige ved stranden og har swimmingpool, varme brusere, hængekøjer, internetadgang, vaskeri og en café, hvor der er mulighed for at spise forskellige slags mad.

Det er en uforglemmelig surferoplevelse – slap af, grib øjeblikket, og lev dig ind i den australske livsstil, mens bølgerne af nydelse ruller i det uendelige.

Vi vender tilbage til Sydney onsdag aften, klar til at starte vores rejse nordpå og udforske mere af New South Wales torsdag morgen.

Surf Camp inkluderer:

Alle måltider
Al indkvartering: Tvillinge- og tremandsværelser i den specialbyggede Surf Camp
Alt udstyr: Rip Curl-våddragter af høj kvalitet og de nyeste softboards.

Dag 4 - Sydney og Blue Mountains

Vi starter vores udforskning af de bedste dele af New South Wales i Australiens mest berømte by, Sydney. Så er det tid til alvor: en dagstur til de spektakulære Blue Mountains, der er opkaldt efter den dramatiske blå tåge, der nogle gange dækker dem (sjovt faktum: de er omkring 10 gange ældre end Grand Canyon). Vi skal vandre til Wentworth Falls og de ikoniske Three Sisters. men uden at overdrive, for vi er tilbage i Sydney om aftenen for at tjekke Harbour Citys verdensberømte natteliv ud.

Indkvartering: Vandrerhjem

Dag 5 - Hunter Valley og Port Stephens

Vi forlader Sydneys skyskrabere og fortove til fordel for overdådig mad og drikke i Hunter Valley, et malerisk område med bølgende bakker fyldt med vingårde, ostefabrikker og bryggerier. Det er en foodie-extravaganza i dag, så tag dine smagsløg og din eventyrlyst med. Velforplejede kører vi til Port Stephens Koala Sanctuary, som tilbyder topmoderne pleje til vores syge, sårede og forældreløse koalaer og støtter deres langsigtede rehabilitering og bevarelse. Vi klatrer også op ad “Skywalk”, et unikt perspektiv fra trætoppen til koalaernes naturlige levested. Nu tilbage til madfronten (det er en foodie sandwich i dag), vi varmer op med en førsteklasses Aussie BBQ i aften.

Måltider: Morgenmad, aftensmad
Indkvartering: Øko-hytter

Dag 6 - Port Stephens

Hvis Australiens østkyst altid har sagt dig “sol, hav, sand og afslapning”, så er dette dagen, hvor drømmen bliver til virkelighed. Vi præsenterer en af Australiens strandperler: Port Stephens. Vade i det krystalklare vand. Kom ansigt til ansigt med delfiner i deres naturlige habitat på et bådcruise. Kom med os på den episke Mt Tomaree Walk – bare vent, til du ser kystudsigten fra toppen.

Som ekstra spænding kan du tage på klitvandring med firehjulstrækker eller surfe med dine nye færdigheder.
Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Øko-hytter

Dag 7 - Port Stephens og Brisbane

Det er Bris-vegas, baby! Vi er på vej til Queenslands hovedstad, Brisbane, som snart bliver hjemsted for sommer-OL. Afslappet, solrig, optimistisk, summende – på mange måder er det indbegrebet af en australsk by. Men hvis du har mod på det, tager vi til de imponerende Worimi-sandklitter ved solopgang – de største bevægelige kystklitter på den sydlige halvkugle. Det er svært at overgå Worimis tinder, men Brisbane er helt sikkert det perfekte sted at læne sig tilbage og reflektere over de fantastiske eventyr, man har oplevet indtil nu. Kom for at gå en aftentur langs Brisbane River, bliv for at besøge det lokale bryggeri. Skål.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Vandrerhjem

Dag 8 - Byron Bay

Her er et stemningsfuldt navn: Vi er på vej til Byron Bay, det afslappede surfparadis med grænseløs kystlinje, gyldent sand og venlig lokalbefolkning. Måske møder vi nogle af de lokale havdyr som delfiner, skildpadder og måske endda nogle hvaler på et eftermiddagseventyr i kajak. Når solen går ned, er det tid til fest, og vi går ud i gaderne i denne pulserende by på jagt efter sjov.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Hotel

Dag 9 - Byron Bay

I dag taler vi om afslapning, afslapning og atter afslapning. Tilbring morgenen i det varme sand, shop efter gode tilbud, eller deltag i en af de mange valgfrie aktiviteter i Byron Bay – valget er dit! Dagen er helt op til dig, så smid fødderne op, tag på en hyggelig bar, se verden gå forbi fra en af de lokale caféer eller tag på en kystvandring til Cape Byron fyrtårn, Australiens østligste punkt.

Føler du dig fuld af energi? Din guide kan booke alle dine valgfrie aktiviteter, herunder surfinglektioner, faldskærmsudspring, ballonture eller snorkling/dykning.

Indkvartering: Hotel

Dag 10: Noosa

Endnu en dag, endnu en smuk strandoplevelse. Sikke et liv. I dag besøger vi solkyssede Noosa (via et af Australiens bedste surfsteder og hjemsted for nogle af vores mestersurfere). Vi krydser ind i Queensland – solskinsstaten. Vi shopper lokalt kunsthåndværk på Eumundi Markets (kun ons/lør) og tager derefter til Noosa National Park, hvor du har mulighed for at spotte koalaer og andre australske dyr. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse; uanset om du er til shopping, fisk og skaldyr eller solbadning, er Noose god til det hele.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Hotel

Dag 11: K'gari (Fraser Island) & Noosa

Klar, parat, afsted til et enestående 4WD K’Gari-eventyr i dag. Destinationen var engang kendt som Fraser Island, men er blevet omdøbt til K’gari, det oprindelige Butchulla navn for øen, som betyder “paradis” – du finder snart ud af hvorfor. Du får aldrig lyst til at forlade stedet, for vi starter med en spændende køretur langs den verdenskendte 75 Mile Beach Road, som er præcis, hvad den lyder som: en rigtig motorvej, der løber langs den spektakulære strand (pas på dingoer). Når vi går fra land til vand, tager vi en velfortjent dukkert i Lake McKenzie, der er berømt for sit bløde sand og krystalklare vand.

Måltider: Morgenmad, frokost
Indkvartering: Hotel

Dag 12: Airlie Beach

Så er det lufthavnstid! Det er op, op og af sted, når vi tager flyet til Airlie Beach, juvelen i den storslåede Whitsundays-krone. Det er endnu en vælg-dit-eventyr-dag: Gå en tur gennem byen, find en cool lille bar, eller udforsk den lokale svømmelagune, valget er dit.

Måltider: Morgenmad, aftensmad
Indkvartering: Vandrerhjem

Dag 13 - Whitsundays-øerne og Airlie Beach

Efter morgenmaden tager vi på et afslappet dagskrydstogt gennem de postkortperfekte øer i Whitsundays, inklusive et stop ved den berømte Whitehaven-strand. Ord kan ikke yde retfærdighed til det blændende hvide sand, det azurblå vand og den tætte grønne vegetation i dette utrolige hjørne af verden (så vi vil ikke prøve!). Få et nærmere kig ved at snorkle med farverige koraller og en række legesyge fisk og skildpadder. Bagefter er der mulighed for at slappe af eller finde byens bedste mad og drikke.

Måltider: Morgenmad, frokost
Indkvartering: Vandrerhjem

Dag 14 - Magnetic Island

I 1770 bemærkede kaptajn Cook en mærkelig magnetisk effekt på sit kompas, da han passerede denne smukke ø. I dag skyldes magnetismen det rige dyreliv, fra koalaer til wallabies, de frodige skove og den spektakulære havudsigt. Hvis der nogensinde har været en dag, hvor du skulle tage dit kamera med, så er det nu. Når du har besøgt denne ø, vil du spise af billederne i årevis.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Bungalows

Dag 15 - Magnetic Island

Det er endnu en stor dag på Magnetic Island. Vælg mellem en række valgfrie eventyr, der kun opleves én gang i livet. Dykning i krystalklart vand? Det er gjort. En givende vandretur gennem skoven? Du har forstået det. Leje af jeep? Det er ikke noget problem. Snorkling? selvfølgelig. Så hvordan vil du gerne have, at dagen ser ud?

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Bungalows

Dag 16 - Cairns via Atherton Tablelands

Det er ved at blive ret tropisk nu. Nyd morgenmaden, inden vi rejser ind i Far North Queensland. På vejen til Atherton Tablelands opdager vi et storslået vandfald i tæt tropisk regnskov. Tag en dukkert i det kølige vand, før vi kører til Lake Eacham, en kratersø med krystalklart vand, og besøger det enorme ‘Curtain Fig Tree’. Vi skal også opleve den charmerende landsby Yungaburra, hvor god mad og store eventyr er dagens orden. Vi slutter dagen af i Cairns, en af Australiens mest pulserende, tropiske og energiske byer.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Hotel

Dag 17 - Cape Tribulation

Det er endnu en stor dag – vi skal dybere ind i den tropiske verdensarv Daintree Rainforest og Cape Tribulation (bare rolig, det er bare et navn!), og du vil ikke blive skuffet. Undervejs er der lige tid til en forfriskende dukkert ved Mossman Gorge. Om eftermiddagen er der et sikkert højdepunkt: et halvdags snorkeleventyr i Great Barrier Reef, et vidunder på verdensarvslisten, som du måske har hørt om. Forvent et imponerende dyreliv og landskab.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Lodge

Dag 18 - Oplevelser med oprindelige folk og Cairns

Hvad er grønt, skællet og gør dig glad? Det er rigtigt, vi skal på et croc-spotting cruise, hvor du får mulighed for at fange disse ældgamle (lige så gamle som dinosaurerne) krybdyr i deres naturlige habitat. Bagefter deltager vi i en to timer lang indfødt oplevelse, hvor vi lærer om lokalsamfundenes traditioner og kultur. Efter hvad der helt sikkert bliver en ekstraordinær dag, vil vi friske os op på hotellet, før vi spiser vores afskedsmiddag. Det er en chance for at sammenligne minder og udveksle historier om jeres fantastiske eventyr.

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Hotel

Dag 19 - Farvel og afrejse

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til de fantastiske forbindelser, vi har skabt, og de uforglemmelige oplevelser, vi har delt! Tak for et vidunderligt eventyr sammen!

Måltider: Morgenmad

Tag på et episk 19-dages krydstogt fra Sydney til Cairns, og besøg alle de hotte steder langs Australiens østkyst, herunder Byron Bay, Fraser Island og det fascinerende Great Barrier Reef. Gør dig klar til at ride på bølgerne som en boss på vores Surf Camp, hvor du slapper af på Gerroas episke 7-mile strand. Padle, stå op og sejle i bølgerne med flair – vi får dig til at gøre det hele!

Krystalklart vand, drømmestrande og frodige regnskove lokker dig på denne 19-dages eventyrrejse på østkysten. Start med et brag i Blue Mountains, forkæl dig selv med gourmetlækkerier i Hunter Valley, og oplev det australske dyreliv i deres naturlige omgivelser. Tag på krydstogt til Whitsunday Islands, snorkel mellem livlige koralrev, og det hele afsluttes med episke solnedgange.

Fordyb dig i First Nations-folkets ældgamle traditioner under vores virkningsfulde U. Impact! Oplevelse, der dykker ned i deres dybe forbindelse med jorden. Udforsk Atherton Tablelands med majestætiske vandfald og frodige regnskove. Og eventyret topper med en vild tur i firehjulstrækker på Fraser Island, hvor du vil opdage skjulte søer, tårnhøje klitter og det berømte Maheno-skibsvrag.

Denne rejse er det stof, drømme er lavet af, så snup din plads nu! Bliv en surfer-guru, og gør dig klar til et eventyr, der vil give dig minder for livet langs Australiens østkyst.

 • 3 dage, 2 nætter all inclusive surfcamp med fire lektioner med fuldt kvalificerede surftrænere
 • Australiens bedste lær-at-surfe-strand og specialbyggede surfcamp kun 2 timer fra Sydney
 • Daglig fotoanalyse og gratis fotos og highlight-video
 • Let øvede surfere er velkomne
 • Udforsk de ikoniske Blue Mountains, den fantastiske udsigt over klippeformationen Three Sisters, og tag på vandretur til Wentworth Falls.
 • Forkæl dig selv med håndlavede oste, øl, gourmetchokolade og en vinoplevelse i Hunter Valley.
 • Besøg Port Stephens Koala Sanctuary for at få et unikt perspektiv på disse elskelige skabninger.
 • Slap af på de smukke strande i Port Stephens, og nyd et bådcruise for at se delfiner i deres naturlige habitat.
 • Oplev det pulserende natteliv i Sydney, og nyd en cocktail med Sydney Opera House som baggrund.
 • Nyd en førsteklasses australsk grillfest med sydende pølser, lækre bøffer og alt det lækre tilbehør.

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

 • 4 lektioners progressivt surfkursus designet til absolutte begyndere og let øvede surfere. Lær korrekt teknik til at padle, stå op, falde i og ride på bølgerne. Lær at læse bølgerne og forstå surf-etikette.
 • 2 nætter i vores specialbyggede surfcamp. Faciliteterne omfatter en swimmingpool, varme brusere, hængekøjer, internet, vaskeri og café.
 • Alle måltider er inkluderet på Surf Camp. Hvis du har andre ønsker til specialkost, bedes du kontakte os, før du booker.
 • På Surf Camp bruger du vores varme og komfortable Rip Curl våddragter og specialdesignede softboards til begyndere. Alt udstyr er af nyeste teknologi og i fremragende stand.
 • Der medfølger også vandfast solcreme med SPF 30+.
 • GRATIS fotos og highlight-video
 • GRATIS Rip Curl-rabatter
 • På østkystturen 14 morgenmåltider, 2 frokoster, 2 middage
 • Al transport (private busser, indenrigsfly og både)
 • Autentiske, sjove, vidende og erfarne guider
 • Brug af lokalt ejede og drevne virksomheder
 • Al indkvartering – Blanding af hoteller, hytter, resorts og hostels – Triple-share indkvartering, med twin/double og Private Single opgraderinger tilgængelige

 • Solbriller
 • Badetøj
 • Strandhåndklæde
 • Solcreme

Natten før rejsen afgår fra Sydney er ikke inkluderet – tal med os om at booke en for-nat.

Opgraderinger af enkelt- og privatværelser er tilgængelige efter anmodning.

Fra$4,330 / Pr. person

Forbundne ture

Fra $33
Fra $230

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]