Søg
KONTAKT OS

Australien: 3-dages yoga-retreat fra Perth

Dag 1

Når du er blevet mødt af din guide, er det tid til at lægge byen bag dig og forberede dig på tre dages lyksalighed og eventyr på dit yoga-retreat fra Perth. Kig ind på den skæve Crooked Carrot Café and Farm i Myalup til en morgente med et twist. Det varer ikke længe, før vi ankommer til paradiset ved Meelup Strand. Gå en tur langs Cape Naturaliste, og køl ned med en svømmetur, før du spiser en picnic ved stranden med friske lokale råvarer.

Dernæst er det tid til turens første yogaoplevelse. Mød den legendariske lokale yogi og grundlægger af South West Yoga Fest, Heather Starr, til en yogasession på stranden. Omgivet af natur, sol og salt, hvad kunne være mere lyksaligt?

Forkæl dig selv med en dekadent chocolate chip cookie hos Gabriel’s Chocolate, hvor de forvandler den ydmyge rå kakaobønne til delikat godhed. Derefter tager du en kort køretur til Fair Harvest, hvor vores glampingtelte venter. Denne unikke ejendom ligger i rolige naturlige omgivelser på en permakulturfarm og har madhaver, en gårdcafé, en yogalade, brusere med varmt vand fra solen og miljøvenlige komposttoiletter.

Kom i kontakt med dine medrejsende under middagen i naturen, som din guide vil tilberede i aften.

Indkvartering: Klokketelt-glamping på Fair Harvest Permaculture Farm
Måltider: Frokost og middag

Dag 2

Start dagen med en nærende morgenmad, inden du besøger de eklektiske Margaret River Farmers Markets. Mens din guide indsamler friske lokale råvarer til senere, har du tid til at gå rundt i boderne, møde avlerne og måske købe nogle lækkerier med hjem. Så er det tid til at blive plejet gennem naturen og fordybe dig i den grænseløse skønhed på Cape to Cape Track på en halvdags vandretur ledet af den lokale holistiske healer Dan. Recentrer dig gennem mindfulness, ritualer og ceremonier, mens du bliver guidet gennem en unik shamanistisk lysmeditation.

Efter en picnic på stranden og en svømmetur vender vi tilbage til Fair Harvest til en blid yin yoga-session i laden og lidt nedetid før vores permakulturelle madlavningskursus med ejendommens ejer Jodie. Lær alt om permakulturens principper, mens du høster friske økologiske produkter fra haven. I køkkenet kan du lære at lave nærende og lækre måltider, der giver din krop næring, før du spiser dine kreationer.

Indkvartering: Klokketelt-glamping på Fair Harvest Permaculture Farm
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Dag 3

Denne morgen kan du balancere dig selv under en yoga- og lydmeditationsoplevelse. Lydhealing har ældgamle rødder i kulturer verden over, herunder aboriginale stammer, der har brugt didgeridoo som et lydhealingsinstrument i over 40.000 år. Selvfølgelig ville et besøg i Margaret River ikke være komplet uden et besøg på en vingård. Så når vi har pakket lejren sammen, tager vi til en biodynamisk vingård for at smage og lære, hvorfor denne naturlige måde at producere vin på er blevet så populær.

Dernæst tager vi til det smukke Meelup Farmhouse, som ligger i en virkelig magisk lomme i Eagle Bay. Med gourmet-picnickurve fyldt med årstidens regionale råvarer i hånden finder vi et sted, hvor vi kan nyde den gode stemning og vores sidste måltid sammen.

Her til eftermiddag snegler vi os tilbage til Perth efter et stop ved Origin Markets i Busselton. Dette unikke sted fremviser omkring 70 vestaustralske kreative, producenter og avlere og giver dig mulighed for at købe lokale produkter eller gaver med hjem.

Med sjælen i behold ankommer vi tilbage til Perth omkring kl. 17, hvor du tager afsked med dine nye venner på vores centrale afleveringssted.

Måltider: Morgenmad og frokost

Det moderne liv er kaotisk. Flygt til Margaret River-regionen, og søg trøst på et regenererende wellness- og yogaretreat fra Perth.

Omgivet af naturens plejende kræfter i din off-grid glampingbolig udfolder din fuldt inkluderende wellness-oplevelse sig. Få ny energi med lokale udøvere under yoga- og meditationsklasser, og slip din indre eventyrer løs på givende vandreture. Giv din krop næring med regionens friskeste lokale råvarer, og støt de lokale producenter og avlere ved at besøge nogle af de ikoniske markeder. Tag et madlavningskursus, og nyd nogle frække vinsmagninger, for når alt kommer til alt, handler livet om balance. Udvid dit sind under transformative oplevelser, og skab forbindelse mellem sind, krop og land, mens du fordyber dig i regionen. Namaste.

 • Glamping på den prisbelønnede permakultur-gård Fair Harvest
 • Yoga- og lydmeditationssessioner i smukke omgivelser
 • Høst og lav derefter et måltid under en have-til-tallerken madlavningskursus
 • Vandretur langs Cape to Cape Track med en lokal healer og meditationsekspert
 • Smag på vin og råvarer fra Margaret River
 • Oplev de ikoniske markeder i Margaret River
 • Svøm og slap af på de fantastiske strande i det sydvestlige Australien

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

 • Tasker er begrænset til 1 × 15 kg rygsæk/blød rejsetaske pr. person, plus et lille stykke håndbagage.
 • Yogamåtte
 • Tøj, der passer til vejret
 • Vandtæt regnjakke
 • Genanvendelig vandflaske og/eller Camelbak (mindst 2 liter)
 • Genanvendelig kaffekop (hold kop)
 • Tupperware / Sistema Box til opbevaring af eventuelle rester
 • Komfortable gå- eller vandresko
 • Badebukser og strandhåndklæde
 • Håndsprit og insektmiddel
 • Hat og havsikker solcreme
 • Lommelygte eller forlygte
 • Snacks til bussen i din dagstaske
 • I de køligere måneder (april til oktober) skal du pakke termotøj, nattesokker, varmt tøj og en varmedunk.
 • Genanvendelige ansigtsmasker

Erfaring og kondition: Der kræves ingen yogaerfaring til denne tur. Yogainstruktørerne tager sig af alle niveauer. Det er dog nødvendigt med en moderat kondition, da vi vandrer mellem 4 km og 8 km i løbet af turen. Det kan indebære ujævnt terræn og måske blive vådt

Oplys venligst om eventuelle diæter eller medicinske behov, når du booker. Som en del af vores regenerative tilgang til driften og for at hjælpe med at reducere CO2-udledningen tilbyder vi som standard vegetariske og veganske måltider på vores retreats. Hvis du gerne vil have kød med, eller hvis du har andre særlige kostbehov, så fortæl os det, når du booker, så vil vi tage højde for det. Y

Camping foregår i tredelte glampingtelte fra Wild Goose Camping. Teltene har luftmadrasser, linned og et håndklæde.

Fair Harvest er en prisvindende permakulturfarm, der bygger på stærke øko-principper. Det ligger midt i naturen med dejlige faciliteter, som vi kan udnytte fuldt ud. Det omfatter to brusere med varmt vand fra solen og miljøvenlige komposttoiletter.

Vores guider arbejder hårdt og har nogle gange brug for en hjælpende hånd, så vi beder dig om at hjælpe med f.eks. måltider og sammenpakning af lejren.

Der kan forekomme ændringer i rejseplanen for at sikre, at vi giver den bedst mulige oplevelse. Vejrforholdene i Australien kan ændre sig hurtigt, og vores erfarne guider sætter altid passagerernes sikkerhed først. Eventuelle ændringer i rejseplanen vil blive kommunikeret til gruppen på forhånd.

Yoga Retreat from Perth (Glamping - Triple)

Adult( 13 - 99 ) From $1,000
Child( 2 - 12 ) From $1,000

Forbundne ture

Fra $1,536
Fra $2,526
Fra $1,744
Fra $1,536

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]