Søg
KONTAKT OS

Australien: 7 dages lær at surfe og NSW Explorer

Dag 1 til 3 - Surf Camp

Din intensive tredages surfingoplevelse på Surf Camp starter i Sydney og går sydpå til den verdenskendte 60-mile strand i vores specialbyggede surfcamp i Gerroa. Forbered dig på at blive forvandlet fra spiller til dygtig på bare 4 fantastiske progressive sessioner med fuldt kvalificerede guider.

Undervisningen starter med ‘Paddle Perfection’, hvor der fokuseres på at mestre strømlinede svømmetag, der er afgørende for at navigere i bølger. Det er
transformativ surfingoplevelse, hvor det at mestre kunsten at surfe elegant stand-up bliver en opnåelig bedrift. Det omfattende program sikrer hurtige fremskridt i brætkontrol og lover at få dig til at poppe selvsikkert op på dit bræt på ingen tid.

Indkvartering sker i vores specialbyggede Surf Camp, der tilbyder et behageligt pusterum efter surfeventyret. Hotellet ligger lige ved stranden og har swimmingpool, varme brusere, hængekøjer, internetadgang, vaskeri og en café, hvor der er mulighed for at spise forskellige slags mad.

Det er en uforglemmelig surferoplevelse – slap af, grib øjeblikket, og lev dig ind i den australske livsstil, mens bølgerne af nydelse ruller i det uendelige.

Vi vender tilbage til Sydney onsdag aften, klar til at starte vores rejse nordpå og udforske mere af New South Wales torsdag morgen.

Surf Camp inkluderer:

Alle måltider
Al indkvartering: Tvillinge- og tremandsværelser i den specialbyggede Surf Camp
Alt udstyr: Rip Curl-våddragter af høj kvalitet og de nyeste softboards.

Dag 4 - Sydney og Blue Mountains

Vi starter vores udforskning af de bedste dele af New South Wales i Australiens mest berømte by, Sydney. Så er det tid til alvor: en dagstur til de spektakulære Blue Mountains, der er opkaldt efter den dramatiske blå tåge, der nogle gange dækker dem (sjovt faktum: de er omkring 10 gange ældre end Grand Canyon). Vi skal vandre til Wentworth Falls og de ikoniske Three Sisters. men uden at overdrive, for vi er tilbage i Sydney om aftenen for at tjekke Harbour Citys verdensberømte natteliv ud.

Indkvartering: Vandrerhjem

Dag 5 - Hunter Valley og Port Stephens

Vi forlader Sydneys skyskrabere og fortove til fordel for overdådig mad og drikke i Hunter Valley, et malerisk område med bølgende bakker fyldt med vingårde, ostefabrikker og bryggerier. Det er en foodie-extravaganza i dag, så tag dine smagsløg og din eventyrlyst med. Velforplejede kører vi til Port Stephens Koala Sanctuary, som tilbyder topmoderne pleje til vores syge, sårede og forældreløse koalaer og støtter deres langsigtede rehabilitering og bevarelse. Vi klatrer også op ad “Skywalk”, et unikt perspektiv fra trætoppen til koalaernes naturlige levested. Nu tilbage til madfronten (det er en foodie sandwich i dag), vi varmer op med en førsteklasses Aussie BBQ i aften.

Måltider: Morgenmad, aftensmad
Indkvartering: Øko-hytter

Dag 6 - Port Stephens

Hvis Australiens østkyst altid har sagt dig “sol, hav, sand og afslapning”, så er dette dagen, hvor drømmen bliver til virkelighed. Vi præsenterer en af Australiens strandperler: Port Stephens. Vade i det krystalklare vand. Kom ansigt til ansigt med delfiner i deres naturlige habitat på et bådcruise. Kom med os på den episke Mt Tomaree Walk – bare vent, til du ser kystudsigten fra toppen.

Som ekstra spænding kan du tage på klitvandring med firehjulstrækker eller surfe med dine nye færdigheder.
Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Øko-hytter

Dag 7 - Port Stephens og Sydney

Hvis du har mod på det, tager vi til de imponerende Worimi-sandklitter ved solopgang – de største bevægelige kystklitter på den sydlige halvkugle. Det er svært at overgå Worimis toppe. Efter morgenmaden mellem træerne på lodgen tager vi tilbage til Sydney, hvor vores utrolige, actionfyldte rejse slutter!

Måltider: Morgenmad
Indkvartering: Vandrerhjem

Oplev Australiens kystlinje, lær at surfe, nyd den naturlige pragt i Blue Mountains, og nyd de kulinariske lækkerier i Hunter Valley, mens denne rejse udfolder sig midt i betagende udsigter og utroligt dyreliv.

Dit ekstraordinære eventyr starter på vores verdensberømte Surf Camp på Gerroas 7-mile strand, hvor vi sigter mod at forvandle dig fra absolut nybegynder til en dygtig bølgerobrer på bare tre dage. I vores specialbyggede lejr, der er udstyret med pools, hængekøjer og masser af underholdning, kan du forberede dig på en bølgeoplevelse, der overgår alle forventninger.

Derefter går turen nordpå til New South Wales’ pulserende landskaber, der spænder fra det dynamiske bybillede i Sydney til de fortryllende Blue Mountains, det gastronomiske paradis Hunter Valley og møder med Australiens elskede dyreliv omkring Port Stephen’s. Lad dig friste af lagrede vine, håndlavet ost, autentiske australske grillretter og lokale bryg, og skab en krydret strandodysse.

 • 3 dage, 2 nætter all inclusive surfcamp med fire lektioner med fuldt kvalificerede surftrænere
 • Australiens bedste lær-at-surfe-strand og specialbyggede surfcamp kun 2 timer fra Sydney
 • Daglig fotoanalyse og gratis fotos og highlight-video
 • Let øvede surfere er velkomne
 • Udforsk de ikoniske Blue Mountains, den fantastiske udsigt over klippeformationen Three Sisters, og tag på vandretur til Wentworth Falls.
 • Forkæl dig selv med håndlavede oste, øl, gourmetchokolade og en vinoplevelse i Hunter Valley.
 • Besøg Port Stephens Koala Sanctuary for at få et unikt perspektiv på disse elskelige skabninger.
 • Slap af på de smukke strande i Port Stephens, og nyd et bådcruise for at se delfiner i deres naturlige habitat.
 • Oplev det pulserende natteliv i Sydney, og nyd en cocktail med Sydney Opera House som baggrund.
 • Nyd en førsteklasses australsk grillfest med sydende pølser, lækre bøffer og alt det lækre tilbehør.

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

 • 4 lektioners progressivt surfkursus designet til absolutte begyndere og let øvede surfere. Lær korrekt teknik til at padle, stå op, falde i og ride på bølgerne. Lær at læse bølgerne og forstå surf-etikette.
 • 2 nætter i vores specialbyggede surfcamp. Faciliteterne omfatter en swimmingpool, varme brusere, hængekøjer, internet, vaskeri og café.
 • Alle måltider er inkluderet på Surf Camp. Hvis du har andre ønsker til specialkost, bedes du kontakte os, før du booker.
 • På Surf Camp bruger du vores varme og komfortable Rip Curl våddragter og specialdesignede softboards til begyndere. Alt udstyr er af nyeste teknologi og i fremragende stand.
 • Der medfølger også vandfast solcreme med SPF 30+.
 • GRATIS fotos og highlight-video
 • GRATIS Rip Curl-rabatter
 • På turen til New South Wales er 3 morgenmåltider og 1 middag inkluderet.
 • Rundvisning for små grupper (maks. 16 gæster)
 • Al transport (private busser og bådtur)
 • Brug af lokalt ejede og drevne virksomheder
 • Autentiske, sjove, vidende og erfarne guider
 • Al indkvartering – Blanding af hoteller, hytter, resorts og hostels – Triple-share indkvartering, med twin/double og Private Single opgraderinger tilgængelige

 • Solbriller
 • Badetøj
 • Strandhåndklæde
 • Solcreme

Natten før rejsen afgår fra Sydney er ikke inkluderet – tal med os om at booke en for-nat.

Opgraderinger af enkelt- og privatværelser er tilgængelige efter anmodning.

Fra$1,175 / Pr. person

Forbundne ture

Fra $33
Fra $3,313
Fra $3,999
Fra $230

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]