Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

Australien: Vestaustralien 6-dages eventyrrejse

Perth til Margaret River

Vores eventyr begynder, når vi kører sydpå fra Perth til den populære turistby Busselton. Det er svært at overse molen fra det 19. århundrede, der strækker sig 1,8 km ud i den turkisblå Geographe Bay. Her drikker vi en kop kaffe i vandkanten, slentrer langs den hvide sandstrand og snakker om, hvad der skal ske af spændende ting på din tur til Esperance.

Lidt længere nede ad vejen kan du møde Wardandi-vogteren Josh, som vil introducere dig til verdens ældste levende kultur med sin autentiske og personlige fortolkning. Gå dybt ned i Ngilgi-grotten til en mindeværdig underjordisk didgeridoo-optræden. Denne eftermiddag smager vi os rundt i den verdenskendte Margaret River-region. Fra vin og gin til kaffe, øl, chokolade og ost. Der er også tid til at slentre op ad hovedgaden i Margaret River township, der er hjemsted for en eklektisk blanding af butikker og gallerier.

Til sidst ankommer du til Big Valley Caravan Park, hvor du spiser middag og tilbringer din første nat under Mælkevejens stjerner.

Margaret River til Walpole

Her til morgen skal du ud på en inspirerende 6 km lang vandretur langs en af de mest naturskønne sektioner af Cape to Cape Track fra Conto’s til Redgate Beach.

Efter en morgen med vandreture tager vi til et af verdens mest vilde surfbreaks, Surfers Point, ved Margaret Rivers udmunding, hvor surfere skærer havet op, og vi tager en svømmetur og spiser picnicfrokost.

I eftermiddag fortsætter vi sydpå ind i de uberørte skove i Walpole Wilderness Region, hvor vi besøger det smukke Gloucester Træ og det største tingle træ i Western Australia. Slå lejr i den idylliske Peaceful Bay, og se solnedgangen over havet. Gør dig klar til endnu en aften med fortællinger over lejrbålet under stjernerne.

Der er omkring 4 timers køretid i dag. Bo på Peaceful Bay Caravan Park, som har bad og toiletfaciliteter.

Walpole og Albany-regionen

Efter morgenmaden pakker vi lejren sammen og vandrer videre til William Bay National Park. Her er turkisblåt vand og snehvidt sand klar til svømning ved Greens Pool.

Sejl langs en naturskøn kyststrækning til Albany, og se, hvordan mange års naturlig erosion har skabt utrolige klippeskulpturer og granitklipper. Natural Bridge og The Gap er to af vores favoritter. Rejs til Porongorups, der rejser sig fra landskabet som en ø, og begiv dig derefter ud på en to timers vandretur gennem skoven til Castle Rock. Det er lidt af en stigning, men det er alle anstrengelserne værd, for du bliver belønnet med en fantastisk udsigt over regionen. Kør gennem de maleriske Stirling Ranges, og sidst på eftermiddagen slår vi lejr på en privat campingplads ved Mt Trio, hvor der er bad og toilet.

Mt Trio til Cape Le Grand National Park

På vej mod Esperance kører vi 40 km ad en af de mest fortryllende strækninger langs havet, du nogensinde vil opleve. Tag en dukkert ved Twilight Beach, en af de mange betagende strande langs den ikoniske Great Ocean Drive. Snup en kop kaffe i Esperance, inden vi kører lidt længere mod øst til Cape Le Grand National Park. Slå lejr ved Lucky Bay, hvor du finder et hav i alle tænkelige blå nuancer og sand, der er så hvidt og fint, at det knirker mellem dine tæer. Resten af dagen står til din rådighed. Gå en tur i bushen gennem det utæmmede landskab, eller læn dig tilbage på stranden og nyd roen. Vi bliver to nætter i det veludstyrede campingområde.

Cape Le Grand Nationalpark

Solopgang er et helligt tidspunkt her, og det er også her, de venlige vestlige grå kænguruer er mest aktive. Gå ned på stranden og sig hej, før vi bruger en hel dag på at udforske denne utrolige park. Gå gennem frodigt buskland, svøm ved fantastiske bugter og vige, og lær om den rige flora og fauna. Sidst på eftermiddagen begiver vi os ud på en af turens bedste vandreture, hvor vi bestiger Frenchman Peak for at se solnedgangen på vores sidste aften sammen.

Esperance til Perth

Vi skal tilbagelægge mange kilometer i dag, så det er tidligt op og af sted. Vi stopper for at spise frokost i en typisk outback-by og fortsætter, indtil vi når den 2.700 millioner år gamle Wave Rock. At surfe på dette naturlige granitvidunder, der rejser sig 15 meter over jorden, er et must-have fotomulighed.

Bagefter er det tilbage på bussen for at se den historiske by York. Omgivet af smukke landskaber er det let at se, hvorfor dette sted var den første bosættelse inde i landet for Vestaustraliens tidlige kolonister. Lær om det kaninsikre hegn, der blev bygget mellem 1901 og 1907 for at holde kaniner og andre landbrugsskadedyr fra øst ude af det vestlige Australien.

Kør langs kysten fra Margaret River til Esperance og oplev den åbne vejs frihed på et seksdages eventyr fra Perth.

Den sydvestlige del af Western Australia er præget af bølgende vinmarker, frodige landskaber, barske kyststrækninger og hvide sandstrande. Kør langs kysten fra Margaret River til Esperance og oplev den åbne vejs frihed på et seksdages eventyr fra Perth. Undervejs til hver destination kan du drikke noget af Australiens bedste vin, vandre langs buskklædte strande i selskab med kænguruer og stoppe ved masser af naturlige vidundere. Tæm din indre vildmand i de store, åbne vidder, og fald så i søvn under en stjernefyldt himmel. De kolossale gamle skove i Walpole Wilderness Region, de hvide sandstrande i Cape Le Grand National Park, Australiens gyldne outback og de berømte vingårde i Margaret River er din legeplads på den ultimative Esperance-tur.

 • Kryds et afsnit af Cape-to-Cape Track
 • Uforglemmelig indfødt oplevelse hos Koomal Dreaming
 • Smag dig vej rundt i Margaret River
 • Gå gennem de gamle skove i Walpole-regionen
 • Oplev kystlinjen og klippeformationerne i Albany
 • Cape Le Grand National Park og dens venlige kænguruer
 • Forundres over den sære og vidunderlige Wave Rock
 • Oplev Australien med din ekspertguide

 • Alle nationalparker og adgangsgebyrer
 • Alle aktiviteter
 • Måltider – 5 morgenmåltider, 6 frokoster, 5 middage
 • Indkvartering – 5 nætter i swag-camping (med basale faciliteter)
 • Transport – minibus med aircondition (maks. 20 personer)
 • Lokal ekspertguide

 • Din sans for eventyr
 • Tøj, der passer til vejret
 • Vandtæt regnjakke
 • Vandflaske og/eller Camelbak (mindst 2 liter)
 • Komfortable gå- eller vandresko
 • Badebukser og strandhåndklæde
 • Håndsprit og insektmiddel
 • Hat og solcreme
 • Lommelygte eller forlygte
 • PowerBanks
 • Snacks til bussen i din dagstaske
 • I de køligere måneder (oktober, november, marts og april) skal du pakke termotøj, sokker, varmt tøj og en varmedunk.

Denne tur er et campingeventyr, og der kræves deltagelse og engagement fra vores passagerer. Man skal kunne lide at være udendørs og vandre, og man skal kunne klare ekstreme vejrforhold, hvis man rejser i højsommeren. Camping på denne tur er en blanding af nationalparker, campingpladser og bushcamps.

Esperance & Margaret River Adventure Tour

Adult( 13 - 99 ) From $1,538
Child( 2 - 12 ) From $1,230

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.