Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

12-dages eventyrrejse til Bali

VELKOMMEN TIL BALI!

Vi starter din ferie i den fedeste, mest up and coming del af Bali – Canggu. Gaderne er fyldt med gode restauranter, hippe barer og fantastisk shopping. Vores hotel ligger midt i al hypen, samtidig med at det ligger i gåafstand til stranden. Her kan du enten prøve at surfe eller se på, mens alle andre gør det! Denne aften mødes vi til en drink på tagterrassen i solnedgangen, før vi tager ud til vores første familie og spiser en velkomstmiddag sammen.

DAG 2 - CANGGU SURF CAMP

Surfs up! Det er tid til at komme ud på bølgerne. Det kan være sjældent at finde et break i disse dage, der ikke er overfyldt med mennesker, men med hjælp fra det verdensberømte surffirma Mojo surf finder vi et sted i nærheden, hvor bølgerne er helt rigtige! Start dagen med en surflektion med en af vores dygtige instruktører, så er du i gang på ingen tid! Resten af dagen kan du slappe af på stranden, deltage i en yogatime eller fange nogle flere bølger! Under middagen tjekker vi dine surfbilleder ud og nyder vores sidste aften i Canggu.

DAG 3 - CANGGU TIL NUSA PENIDA

Nusa Penida her kommer vi! I dag kører vi til Sanur, hvor vi tager en kort færge til Nusa Penida, en lille ø ved siden af Bali. Vi tjekker ind på vores fantastiske boutique-hotel og går i gang med det bedste, Penida har at byde på! Vi besøger Diamond Beach og Thousand Island View Point og nyder en traditionel frokost her. Så skal du gøre dit kamera klar, for vi skal til de berømte fotooplevelser ved Kelingking Beach og Broken Beach! Vi slutter dagen af med en smuk solnedgang ved Crystal Bay.

DAG 4 - NUSA PENIDA - SNORKLING MED MANTA RAYS

Her til morgen går vi om bord på vores båd, der sejler os rundt i alle de spektakulære, små bugter på Nusa Penida, hvor højdepunktet er Manta Bay. Manta Bay har en af de største bestande af manta-rokker i verden! Du får mulighed for at snorkle med dine nye venner, og vi vender tilbage til kysten og nyder lidt mere lokal mad. Du er nødt til at prøve skaldyrene her. Det er fantastisk! At snorkle med mantaerne er virkelig en enestående oplevelse, som vi er så glade for at kunne dele med dig.

DAG 5 - NUSA PENIDA TIL GILI T

Næste stop: Gili T! Berømt for sin snorkling, overflod af havskildpadder og et fantastisk natteliv. Efter en kort færgetur fra Nusa Penida tjekker vi ind og spiser frokost, inden vi begiver os ud for at udforske øen. Da biler ikke er tilladt på øen, kommer vi rundt på cykel! Nyd poolen i hotellets strandklub med udsigt over havet, og om aftenen kan du tage med os på en cykeltur til den fedeste solnedgang i et afsides område af øen i nærheden af vores hotel.

DAG 6 - PRIVAT Ø-HOP PÅ GILI T

I dag hopper vi på vores private øhopstur for at se alle de seværdigheder, der gør Gili T berømt! Skildpadder, undervandsstatuer, andre øer og koralrev er, hvad det hele handler om. Vi har også indgået et samarbejde med Gili Eco Trust. Hvis nogen er interesseret i at give tilbage til en god sag, vil der være ledig tid i dag til at gøre det! Aftenen er din til at udforske, så tjek nogle cool restauranter og hippe reggaebarer.

DAG 7 - TILBAGE TIL BALI - UBUD ABESKOV

Denne morgen krydser vi tilbage til Bali og fortsætter vores kørsel ind i øens centrale bjergkæde til den magiske by Ubud. Berømt for sin yogapraksis i verdensklasse, smukke risterrasser og fantastiske mad. Når vi ankommer, tjekker vi ind hos nogle pelsede venner i Monkey Forest Temple!

DAG 8 - UBUD - TEMPLER, RISTERRASSER OG VANDRING PÅ HØJDERYGGEN

I dag skal vi opleve det allerbedste, Ubud har at byde på! Vi starter med at tage til Tirta Empul Water Temple, et helligt tempel, hvor du kan give en offergave. Dernæst besøger vi det ultimative Instagram-spot – Tegallalang Rice Terraces. Resten af eftermiddagen kan du udforske mere eller shoppe på markederne, inden vi mødes og går Tjampuhan Ridgewalk sammen ved solnedgang – en perfekt måde at afslutte en fantastisk dag på!

DAG 9 - VANDRETUR VED SOLOPGANG PÅ MOUNT BATUR

Vi står tidligt op denne morgen for at vandre på Mount Batur, som kun kan beskrives som overjordisk. Vi tager en hurtig vandretur for at finde et godt sted ved udsigtspunktet, hvor vi kan se solopgangen og drikke en velfortjent kop kaffe. En oplevelse, du aldrig vil glemme, du føler næsten, at du er på Mars! Når solen står op, går vi over til krateret! Når du står på kanten af krateret, har du en 360 graders udsigt over Batur-søen og de utrolige omkringliggende landskaber og landsbyer. Når vi har set Batur, vender vi tilbage til Ubud til en eftermiddag med afslapning og måske endda en powernap.

DAG 10 - UBUD TIL PEMUTERAN - VANDFALD OG KAFFEFARM

Vi er på vej nordpå i dag, og vores endelige destination er den søvnige landsby Pemuteran ved havet. Men først stopper vi ved de utrolige og skjulte Banyumala-vandfald. Denne naturperle langt væk fra turisterne, er den perfekte kulisse for en afkøling tidligt på eftermiddagen. Derefter møder vi en lokal familie, som vil lære os alt om, hvordan de har lavet kaffe på samme måde i næsten 100 år! Efter frokost med udsigt over de utrolige tvillingesøer tager vi til Pemuteran, hvor vi forhåbentlig får en af de fantastiske solnedgange på Bali.

DAG 11 - SNORKLING PÅ ØEN MENJANGAN OG STRANDRENSNING VED SOLNEDGANG

Gør dig klar til en stor dag med udforskning af øen Menjangan og de omkringliggende rev. På bahasa betyder Menjangan “hjort”, så bliv ikke overrasket, hvis der kommer nogle pelsede venner og spiser frokost ved siden af dig! Revene er smukke og hjemsted for et rigt undervandsliv. Vores guide er også dykkermester, så han vil kunne hjælpe os med at identificere alle de fisk, vi ser! På turen besøger vi også det fantastiske Biorock-projekt – det største koralplantningsprojekt i verden! Vi afslutter dagen med at rydde op på stranden ved solnedgang, inden vi nyder en eksklusiv happy hour ved poolen.

Denne tropiske øgruppe med mere end 17.000 øer er en sand fornøjelse! Med så mange muligheder har vi omhyggeligt sammensat en episk 12-dages tur, der vil tage dig gennem Bali og videre. Omfavn over 300 forskellige sprog og 6 forskellige religioner, når du tager på eventyr i dette utroligt mangfoldige land.

 • Surf-lektion i Canggu
 • Besøg Nusa Penida og se Diamond Beach
 • Thousand Island udsigtspunkt
 • Kelingking Beach
 • Broken Beach og Crystal Bay
 • Snorkeltur til Nusa Penida
 • Hurtig båd til Gili T
 • Cykeltur
 • Privat ø
 • Hopping- og snorkeltur rundt om Gili-øerne
 • Abeskovens tempel
 • Tegallalang risterrasser
 • Tirta Empul vandtempel
 • Batur-bjerget
 • Besøg ved Banyumala-vandfaldet
 • Kaffetur med besøg hos lokal familie for at se, hvordan kaffe traditionelt fremstilles
 • Snorkling på Menjangan Island og besøg på Biorock Coral Planting Project.

Inkluderer

 • Aktiviteter – 20 aktiviteter inkluderet + 2 valgfrie ekstraaktiviteter fordelt på 7 fantastiske steder.
 • Transport – vi inkluderer al din transport fra dag 1 til dag 12. Transport i Asien kan være kaotisk; vi fjerner stressen med vores komfortable køretøjer, uovertrufne playlister og busspil. Fra vores komfortable minibusser med aircondition til den episke jeepkørsel til foden af Bromo-bjerget, togrejsen gennem lokale landsbyer og rismarker på Java til vores dage på både – vi har styr på det hele, så du kan opleve det bedste af indonesisk transport!
 • Indkvartering – Du og dine rejsekammerater vil holde jeres pyjamasfester i dobbelt- eller tripleværelser – fra de mest funky hoteller til en traditionel indonesisk lodge med udsigt over det storslåede Mt Bromo og en nat på vores Red Island surfcamping – komplet med pool ved stranden! Vi har håndplukket de ultimative steder, hvor du kan hvile hovedet og genoplade batterierne.
 • Mad – 11 morgenmåltider, 3 frokoster og 3 middage inkluderet. Uanset om det er tidlig morgenyoga, flere bølger eller vandreture og snorkling – du får brug for al din energi! Så vi har inkluderet så mange måltider som muligt for at sikre, at du er klar til dine eventyr. Sammen med al din morgenmad har vi arrangeret en lokal balinesisk velkomstmiddag fuld af dine indonesiske favoritter – tænk nasi campur, mie goreng og masser af frisk fisk og skaldyr og grøntsager!
 • Din besætning – Vores besætninger består af prisvindende rejseledere, som vil gøre din rejse uforglemmelig. De er ekspertuddannede og forberedt på enhver situation – de vil være din nye bedste ven og en kilde til viden i én og samme person, og de vil gøre alt for, at din rejse bliver en oplevelse for livet.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyvninger
 • Personlig rejseforsikring
 • Visum
 • Nogle måltider

 • Solcreme
 • Badetøj
 • Kamera
 • Solbriller

Fra$1,565 / Per Person

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.