Søg
KONTAKT OS

Europa: 11-dages nordlig stomp

Dag 1: Salzburg

Tag kontakt til din guide, og gå på opdagelse

Velkommen til den funklende by Salzburg og begyndelsen på dit Northern Stomp Rail Trail-eventyr! Vi starter med at mødes med din guide og de andre medlemmer af din gruppe, inden vi tager ind til Salzburg for at gå en aftentur.

Salzburgs UESCO-verdensarvsarkitektur er indrammet af de østrigske alpers betagende skønhed. Byens skyline domineres af den imponerende fæstning Hohensalzburg og kan prale af, at Wolfgang Amadeus Mozart er dens søn! Det er simpelthen et fantastisk sted at starte dette eventyr fra! Vi får ikke en stor aften ude, da vi skal tidligt op i morgen på den første del af turen!

Inkluderede aktiviteter: guidet vandretur i Salzburg
Indkvartering: Triple share centralt hostel

Dag 2: Salzburg til Wien

Hvor elegance, historie og køkken smelter sammen i perfekt harmoni.

Nyd smagen og stemningen i denne elegante by, hvor historie og gastronomi forenes i perfekt harmoni.

Vi har en tidlig afgang i dag, så jeg håber ikke, at natten i går var for voldsom! Det er en kort tur (ca. 3 timer) til Wien, Østrigs storslåede hovedstad, og en by, der sømløst blander arkitektonisk storhed og kultur sammen. Hold dig tæt på vinduet, udsigten vil være spektakulær!

Uanset om du er historieinteresseret, musikelsker eller bare madelsker, er Vienna et godt stop fuld af fordybende oplevelser. Vi ankommer omkring frokost, så vi tager hen til vores indkvartering, pakker vores bagage og optimerer vores tid her med en fantastisk vandretur i Wiens historiske gader, og når dagen går over i aften, anbefaler vi, at dit lokale kulinariske eventyr begynder med en klassisk og ikonisk østrigsk ret – Wiener Schnitzel!

Inkluderede aktiviteter: Guidet vandretur i Wien
Indkvartering: Fire- og trepersonersværelse på centralt hotel

Dag 3: Wien til Prag

En charmerende eventyrby

God eftermiddag! Ja, i dag har du hele formiddagen til at slentre videre gennem Wien. Jeg må sige, at det er en perfekt mulighed for at prøve en lokal Apfelstrudel i den gamle bydel. Vores tog til Prag afgår efter middag og ankommer til Prag først på aftenen. Det er en naturskøn rejse, så slap af og nyd komforten ved at rejse med tog!

Prag, Tjekkiets hovedstad, er et eventyr, der er blevet til virkelighed. Forestil dig charmerende brostensbelagte gader, episke slotte og historie, der siver ud af hver eneste bygning. Den gamle rådhusplads er elektrisk, og Karlsbroen er et mesterværk, en virkelig magisk europæisk by!

Du kan tage med vores guide på hans/hendes vandringer for at finde et lokalt spisested eller få lidt plads til at udforske på egen hånd. Prag om natten er et eventyr, der kommer til live, en magisk atmosfære med charmerende gader, historisk arkitektur og et pulserende natteliv. Det bliver en mindeværdig aften i denne smukke by, og vi har ikke travlt med at se det hele, for vi har også en hel dag til at udforske i morgen!

Indkvartering: Luksuslejlighed eller hotel

Dag 4: Prag

Udforsk en af Europas fineste byer

Okay, lad os komme i gang med det lokale! Vi starter med en omfattende lokal vandretur, hvor vi dykker ned i byens enormt underholdende historie og kultur.

Prag har altid tiltrukket ikoniske navne og rejsende, der ønsker en mere autentisk europæisk oplevelse. Fra filmlocations til sjove anekdoter, vi slår fødderne i vejret og tager på en rejse for at afdække historier, rygter og folklore om besøgende musikere som Rolling Stones, store politiske skandaler, russiske invasionsbrølere, og hvorfor tjekkerne har en vanvittig kærlighed til øl. Måske er der endda en spøgelseshistorie eller to!

Så vi slutter os til mange andre opdagelsesrejsende, musikere, kunstnere og Hollywood-stjerner, som har oplevet byens kultur og arkitektoniske skønhed. Din U.Guide tager dig med til en masse virkelig gode Insta-steder med de bedste fotomuligheder fra slotte til klokketårne! Og fordi vi kan lide øl, og fordi de lokale kan lide øl, finder vi et ølhus og oplever et middelalderligt værtshusshow som afslutning på dagen!

Inkluderede aktiviteter: Guidet lokal byvandring i Prag, middag på middelalderværtshus
Indkvartering: Central lejlighed eller hotel

Dag 5: Prag til Krakow

Stort historisk og kulturelt centrum

Det måtte jo ske på et tidspunkt… vi vil bruge en stor del af dagen i dag på at skifte mellem Prag og Krakow. Så find et sæde, som du ved, du vil sidde behageligt i, og sæt dig til rette til en super afslappende dag i naturskønne omgivelser, mens vi ser maleriske landskaber undervejs.

Vi ankommer til Krakow tidligt om aftenen, og vi kører direkte til vores indkvartering. Vi har en hel dag til at udforske Krakow i morgen, så i aften tager vi ud som gruppe for at finde et lokalt sted, hvor vi kan prøve Bigos Stew – en solid jægerret, der næsten altid indeholder sauerkraut, polsk pølse og frisk kål.

Krakow har et pulserende natteliv, der er kendt for sin travle og mangfoldige underholdningsscene, så du har frihed til at udforske og nyde natten på din egen måde. Gem lidt energi til i morgen, du har en stor dag foran dig!

Indkvartering: centralt hostel med fire værelser

Dag 6: Krakow og Auschwitz

A inspirational U. Impact! Erfaring

Krakow ligger ved bredden af Vistula-floden i en dal ved foden af Karpaterne og kan dateres tilbage til det 7. århundrede. Den gamle bydel i Karków med kongeslottet Wawel blev ofte kåret som en af Europas smukkeste byer, og UNESCO erklærede den for verdensarv i 1978. Det første UNESCO Heritage Site i verden!

Men det er her, vi stopper op for at lære og forstå en lille del af menneskets historie, som har haft en dybtgående effekt på vores verden i dag – 2. verdenskrig. I dag har du mulighed for at tage en tur til Auschwitz, eller blive i byen og udforske den historiske bydel.

Mulighed 1: Tag på en U.Impact Experience-tur, der udforsker den historiske betydning af Auschwitz og Birkenau, efterfulgt af en tur til Wieliczka-saltminerne. Vi opfordrer dig til at være modig og tage denne tur til den mest berømte nazistiske koncentrationslejr fra 2. verdenskrig, hvor du vil få dyb indsigt i den historie og de rædsler, der præger dette vigtige sted. Vi tror på, at vi ved at være modige og åbne kan lære af at opleve fortidens rædsler på første hånd. På vejen hjem tager vi en dyb indånding, nulstiller og fejrer kreativiteten i de ærefrygtindgydende Wieliczka-saltminer, hvor lokale kunstnere har udskåret utrolige kamre og skulpturer af salt.

Mulighed 2: For dem, der ønsker at blive lokalt, tager vi ud på en cykeltur i Krakow. Dette 3-timers eventyr tager dig med til 25 bemærkelsesværdige steder i Krakow. Det er en perfekt måde at opdage byens historie på, mens man nyder friheden ved at cykle. Stop undervejs inkluderer den tidligere ghetto og den historiske gamle bydel, som hver især giver et unikt indblik i Krakows rige fortid.

Uanset om du vælger at dykke ned i historiens mørkere kapitler eller foretrækker at udforske byen på cykel, lover din dag i Krakow at blive både lærerig og mindeværdig! I aften mødes vi igen som gruppe og deler dagens historier over et måltid med strimler. Vi foreslår, at du prøver sernik krakowski – en typisk cheesecake, eller torcik piszyngier – en polsk dessert lavet af sprøde vafler med et stænk af spiritus.

Inkluderede aktiviteter: U! Påvirkningsoplevelse Auschwitz & Birkenau
Indkvartering: Firdobbelt centralt hostel

Dag 7: Krakow til Warszawa

Trendy byer og en givende aften i byen!

Vi står op og kører relativt tidligt til den polske hovedstad, Warszawa. Det er endnu en smuk rejse gennem bølgende landskaber, før vi ankommer sidst på formiddagen, hvilket giver os hele dagen til at udforske de trendy vibes i endnu en UNESCO-historisk gammel by! Den rige kulturarv smelter sammen med en livlig kunst- og køkkenkultur, som gør byen til et sjovt eventyr. Din U.Guide vil igen gå på gaden og føre dig gennem den gamle bydel for at udforske de allerbedste historiske og kulturelle steder. Vi bruger det meste af dagen på at slentre rundt i gaderne og udforske seværdighederne.

Warszawa er kendt for sine mange underholdningsmuligheder, fra trendy barer til livlige klubber, og byder på en unik blanding af traditionel og moderne polsk kultur. Vi har kun én nat her, så vi foreslår, at du besøger et par af de mere livlige barer i den gamle bydel!

Inkluderede aktiviteter: Guidet vandretur i Warszawa
Indkvartering: To- og trepersoners hotel i centrum af byen

Dag 8: Warszawa til Berlin

Legendarisk natteliv og kulturel fordybelse

Vi tager højde for, at et par af os måske har ondt i hovedet her til morgen, så vi tager et lidt senere tog midt på dagen til Tysklands pulserende hovedstad. Når alt kommer til alt, handler det om balance mellem at have det sjovt og opleve! Vi ankommer til Berlin tidligt om aftenen, så vi kan nå at opleve byens eklektiske natteliv og livlige atmosfære – fra energiske undergrundsklubber til historiske pubber og trendy barer.

Hvis du er til EDM og clubbing, så bliv ude og hyg dig (men vær forsigtig!). Berlin er en overraskende funky by, hvor mange af klubberne hylder “autenticitet, åbenhed og accept som kerneværdier i Berlins klubkultur”.

Vi elsker inklusivitet i alle dens former, så i aften kan du være præcis, hvem eller hvad du har lyst til!

Indkvartering: To og tre senge på et fantastisk hostel i Østberlin

Dag 9: Berlin

En fusion af historie og moderne coolness!

Berlin er så meget mere end historien om “vest mod øst”. Ja, der er monumentalt vigtige steder at se på, fra resterne af Berlinmuren til Hitlers bunker og Checkpoint Charlie. Men Berlin er også en rugekasse af moderne kunst med supercool gallerier og gadekunst overalt. Vores fordybende opdagelsestur denne morgen lover et unikt og uforbeholdent perspektiv på byens historie, komplet med rå humor og ærlig historiefortælling. Det er en stor dag, og vi stopper undervejs for at tanke op.

Sidst på eftermiddagen har du friheden til at udforske Berlin på egen hånd. Byen byder på en bred vifte af attraktioner, fra ikoniske vartegn som Brandenburger Tor til talrige museer, parker og kulturelle steder.

Inkluderede aktiviteter: Berlin guidet vandretur og lokal gadekunstscene
Indkvartering: To og tre senge på et fantastisk hostel i Østberlin

Dag 10: Berlin til Amsterdam

Amsterdam, byen der i sandhed aldrig sover

Efter en afslappet start hopper vi på det direkte morgentog til Amsterdam. Når vi ankommer sidst på eftermiddagen, har vi tid til at vandre rundt i mange af de 165 kanaler og nyde vores sidste måltid sammen, mens vi reflekterer over de utrolige oplevelser, vi har delt i løbet af vores Northern Stomp Rail Trail-eventyr.

Som gruppe vil din guide føre dig gennem De Wallen, den middelalderlige bymidte, der er fyldt med smalle gyder, old school-barer og omgivet af kanaler og neonlys i red light-distriktet. Det er op til dig, hvordan aftenen udvikler sig derfra, og vi giver dig plads til at nyde herlighederne og omfavne den lokale kultur.

Inkluderede aktiviteter: Guidet vandretur i Amsterdam
Indkvartering: Fire- og trepersonersværelser på centralt hostel

Dag 11: Afrejse fra Amsterdam

Farvel, på gensyn og god rejse

Auf wiedersehen, lebewohl und gute reise…
Do widzenia, żegnamy i bezpiecznej podróży…
Tot ziens, tot ziens en veilige reis…
Sbohem, sbohem a bezpečné cestování…

Det er afrejsedag, og vi ønsker dig alt godt på din videre rejse. Vi håber, at din tid med os på Northern Stomp har været sjov, eventyrlig, indsigtsfuld og fuld af glade, meningsfulde rejseminder.

Du har besøgt ikoniske byer og indåndet den magiske atmosfære på mange af Europas UNESCO-steder. Du har oplevet krigens utrolige sorg og dybe tab, men afbalanceret det med et indsigtsfuldt kig ind i en verden af kreativitet, hvor styrke og inklusion er vokset ud af modgang. Du har nydt mange traditionelle og autentiske måltider og drukket på lokale taverner og barer.

I løbet af 11 dage har du oplevet nye og fantastiske kulturer, og vi vil vædde med, at du er vokset som person. Og du har gjort og oplevet alt dette, mens du rejste ansvarligt og så bæredygtigt, som du kunne. Tillykke med det!

Skal jeg have et visum for at rejse på denne tur?

I alle tilfælde skal du have et gyldigt rejsedokument. Vi kan ikke rådgive om visum, da det afhænger af dit statsborgerskab og pas og forholdet til hvert af landene. Et godt sted at starte er her: https://schengenvisum.info/

Krydser vi ind og ud af EU?

Ja, vi krydser grænser ind og ud af EU på denne tur. Liechtenstein og Schweiz er ikke EU-medlemslande, men de er med i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at afhængigt af dit pas, som selv EU-borgere skal medbringe, kan du få brug for et visum. Den eneste måde at vide det på er at tjekke med de lokale ambassader.

Er det mit ansvar at få mine visa?

Vi vil meget gerne hjælpe, men vi er ikke visumkonsulenter og kan ikke påtage os det juridiske ansvar for at give visumrådgivning. Beklager, men vi foreslår, at du enten kontakter et visumkonsulentfirma, eller vi anbefaler på det kraftigste, at du kontakter ambassaderne direkte og tjekker dit pas’ status. Et godt sted at starte er dog på Schengen Visa-siden: https://schengenvisum.info/

Hvilken valuta skal jeg bruge?

Du skal bruge euro til Italien, Tyskland og Østrig, og schweizerfranc (CHF) til Schweiz og Liechtenstein.

Skal jeg købe schweizerfranc og euro, før jeg rejser?

Det kan du sagtens, men det er nok nemmere at hæve fra hæveautomaten undervejs, så du ikke hæver for meget – kun det, du har brug for. Du kan også bruge dit kreditkort via paywave i stort omfang i alle EU/Schengen-lande.

Kan jeg bruge mit togkort før eller efter rejsen?

Vi har købt det helt rigtige antal dage til at se dig rundt på banen. Der kan være mulighed for at opgradere dit pas til flere dage mod et ekstra gebyr. Kontakt venligst vores Community Care-team for at diskutere

Hvilken valuta skal jeg medbringe?

Alle lande, der besøges på denne tur, bruger euro.

Kan jeg veksle penge på rejsen?

Det er supersvært at veksle penge, når man er på farten. Det er muligt – der vil være muligheder på de forskellige togstationer, men det er meget nemmere bare at hæve penge i de hæveautomater, der vil være tilgængelige hver dag på rejsen.

Hvordan er min bolig?

Turen er bygget op omkring deling af værelser på de forskellige hostels undervejs. Maksimum vil være et sovesalværelse med 4 senge, men du kan også komme til at dele et værelse med to eller tre senge.

Hvilken slags bagage anbefaler du?

Rygsække! Selvom vi alle sætter pris på, hvor nemt det er at have en rullekuffert, er der mange brostensbelagte veje, som gør det til en udfordrende bagage. Så medbring en rygsæk på 65 liter eller lignende og en let dagstaske.

Har du en anbefalet pakkeliste?

Det gør vi, vi sender dig en som en del af vores ICU (Intensive Care Unit). Du kan også besøge vores hjemmeside for mere information

Hvor meget skal vi gå?

Vi er en del på benene med vandreture de fleste steder. Det er, så du bedst kan udforske de steder, der ligger uden for alfarvej, sammen med din guide. Så pak et par rigtig gode sneakers som din primære sko!

Kan jeg vaske mit tøj undervejs?

På de fleste hostels, vi bor på, vil der være vaske- og tørrefaciliteter. Problemet er bare, at vi hellere vil have, at du nyder dine nye omgivelser, end at du sidder i kælderen og vasker tøj! Så vi anbefaler, at du medbringer 10 x basislag af sokker og undertøj, og så tøj, der nemt kan luftes om natten og tages på igen en anden gang! Det vil holde din rygsæk let og din rejselyst høj!

Østrig, Tjekkiet, Polen, Tyskland og Holland

En sjov togrejse rundt i Europa tilbyder en unik blanding af bekvemmelighed, kulturel udforskning og naturskønhed. Det er en fantastisk måde at fordybe sig i det mangfoldige Europa på, mens man nyder rejsen lige så meget som destinationerne. I løbet af de næste 11 dage vil vi udforske krydsfeltet mellem de slaviske og germanske verdener på denne episke togrejse, der starter i den musikalske hovedstad Wien i Østrig og rejser gennem Tjekkiet, Polen og Tyskland, før vi slutter i Amsterdam i Holland. Vi udforsker UNESCO’s verdensarv, tager på madture, der vil slå benene væk under dig, og går på gaden i 6 af de mest ikoniske nordeuropæiske stater.

At udforske med tog tager dig væk fra monotonien og travlheden på hovedfærdselsårerne og giver dig mulighed for at nyde ruter, der tager dig gennem landskabet, blandt alpine bjerge og langs dalbunde. Det giver dig mulighed for at udforske den rige landskabelige mangfoldighed i komfort uden check-in, lufthavnskøer og ventelounger. Nyd større sæder med mere benplads og frihed til at slentre. Du kan bevæge dig rundt, nyde et måltid i spisevognen og endda tage en lur, hvis drinksene fra aftenen før gør dig sløv i dag!

Gå ombord på toget i centrum af din by, og stig af centralt i den anden ende. På nogle ruter har vi fleksibiliteten til at hoppe af toget og udforske byerne undervejs, så du sparer tid og besvær. Bekvemmeligheden og tilgængeligheden er uovertruffen!

Togrejser handler ikke kun om at nå frem til destinationen; det handler om selve rejsen.

 • 5 lande, 7 byer
 • Rejs med tog gennem Østrig, Tjekkiet, Polen, Tyskland og Holland.
 • Fra den imponerende fæstning Hohensalzburg til Schönbrunn Slot, og fra Karlsbroen og Prags borg til det middelalderlige centrum af Krakow, vær forberedt på at blive imponeret!
 • Polens hovedstad, Warszawa.
 • Oplev et stykke levende historie med et besøg på resterne af Berlinmuren,
 • Livlige kanaler og nattescener i Amsterdam

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

 • 5 lande, 7 byer
 • Al indkvartering og togtransport – ingen ekstra tillæg
 • Fantastiske guidede vandreture eller opdagelsesvandringer i Salzburg, Wien, Prag, Krawkow (Auschwitz), Warszawa, Berlin, Amsterdam
 • U. Impact Experience – Dagstur til Auschwitz + håndværksmæssige saltminer
 • Talrige UNESCO-arvssteder, -byer og -byer
 • Lokale køkkener, barer og bryggerier, brostensbelagte gader, hvælvede broer og smukke vagtposter.
 • Vi udforsker lokale retter som Weiner Schnitzel, bigos Stew, snaps og lokale bryggerier.
 • Basilikaer og katedraler, gamle byer, markedspladser og brostensbelagte gader
 • Livet efter mørkets frembrud på alle vores nøje udvalgte destinationer
 • Berlin før og nu – det historiske, det kulturelle, det musikalske og menneskene. Valgfrie aktiviteter:
 • Dagstur til Auschwitz + saltminer
 • Transport: Tog, bus, fødder

Fra$1,571 / Pr. person

Forbundne ture

Fra $1,703
Fra $1,682
Fra $1,794

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]