Søg
KONTAKT OS

Frivilligt arbejde med bevarelse af rev – Bali

Ankomst og afhentning (søndag)

I dag er din ankomstdag, og der er ikke planlagt nogen aktiviteter. Vi foreslår, at du ankommer senest søndag, så du har mulighed for at ankomme tidligere på ugen, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder afhentning hver søndag indtil kl. 17. Afsæt venligst mindst en time fra din ankomst til kl. 17 for at sikre tilstrækkelig tid til paskontrol og afhentning af din bagage.

Hvis du ankommer før søndag, kan vi arrangere en afhentning fra dit hotel. Vi anbefaler at bo i områder som Kuta eller Sanur, hvis du planlægger at ankomme tidligt.

Hvis du ønsker at stoppe ved en hæveautomat, money exchange eller telefonbutik, kan du informere chaufføren direkte.

Orientering og frivilligt arbejde (mandag)

Efter morgenmaden bliver du hentet af vores lokale team, og omkring kl. 9 bliver du orienteret. Denne session dækker vigtige oplysninger, herunder do’s and don’ts på Bali, såsom dresscode og retningslinjer for personlig opførsel. Derudover modtager du detaljerede programinformationer, daglige skemaer og aktivitetsplaner. Efter introduktionen vil du straks deltage i aktiviteter med vejledning fra frivilligkoordinatoren.

Frivilligt arbejde (tirsdag-torsdag)

Fortsæt dine frivillige aktiviteter baseret på tidsplanen.

Weekend (fredag-søndag)

Uanset om du ønsker en rolig weekend med afslapning på stranden eller vil udforske alt det, Bali har at byde på, er dette din mulighed for at kaste dig ud i aktiviteter efter eget valg.

I din sidste uge markerer lørdag din officielle sidste dag hos os. Hvis du ønsker at forlænge dit ophold, er du velkommen til at diskutere denne mulighed med os. Hvis du er på vej hjem, hjælper vi gerne med at arrangere din transport til lufthavnen. Det er vigtigt at bemærke, at denne service ikke er inkluderet og typisk koster omkring $50 pr. bil. Prisen kan deles, hvis der er andre, der rejser i samme retning som dig.

Frivilligt arbejde med bevarelse af rev på den nordlige del af Bali

North Bali Reef Conservation (NBRC) er en ikke-statslig organisation og et frivilligt initiativ med rødder i den maleriske fiskerlandsby Tianyar, der ligger langs Balis fredfyldte nordøstkyst.
Koralrevet i Tianyar har udsigt til at blomstre som et sundt og bemærkelsesværdigt mangfoldigt økosystem. Men dens nuværende tilstand afspejler mange års ikke-bæredygtigt fiskeri, hvilket har efterladt den i en sørgelig tilstand. Historisk set fungerede Tianyar-stranden indtil 1950’erne som en travl havn, hvor handlende ankrede deres skibe op direkte på revet. Derudover var der en periode, hvor koralhøst var på mode, og det dyrebare materiale blev knust til et fint, hvidt pulver til brug i lokale byggeprojekter. I nyere tid står det marine økosystem over for stigende udfordringer, herunder plastikforurening, der kvæler livet i havet, og pres fra lokale fiskere.

Hos North Bali Reef Conservation er vi dedikeret til at konstruere kunstige rev i områder, hvor de naturlige rev er blevet decimeret. I tæt samarbejde med lokale fiskere har vi etableret et bæredygtigt partnerskab, der hjælper med at bygge og implementere disse livsvigtige strukturer. Dette samarbejde skaber ikke kun bæredygtige beskæftigelsesmuligheder i lokalsamfundet, men giver også fiskerne alternative indtægtskilder, så de kan holde sig væk fra ressourceudvinding, der er skadelig for havmiljøet.

Som forvaltere af revbevarelse ligger vores primære fokus på udviklingen af kunstige rev. Vi anvender en bred vifte af designs til disse strukturer, der er omhyggeligt skræddersyet til at give optimale levesteder for en lang række marine arter. Med uvurderlig hjælp fra lokale fiskere indsætter vi konsekvent disse enheder på tidligere ødelagte revområder, hvor de fungerer som livsvigtige fristeder for livet i havet. Til dato har vores bestræbelser ført til konstruktion og implementering af over 15.000 kunstige revstrukturer, hvilket i høj grad styrker den marine biodiversitet i regionen.

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig en brochure på e-mail.

Forbundne ture

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Ask about customised groups

If you are a group of 4 or more people, we can help you tailor your trip. We’ll take care of all the practicalities and make sure all the details are taken care of. 

All groups have a personal travel consultant with a 24/7 emergency phone.

Specialists in study tours, families, school groups and large friend groups.

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Free Membership

Sign up for free and save on your dream journey today.Get exclusive discounts
and limited time offers on tours, activities, accommodation and flights.

[wppb-register]

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Login for medlemmer

Medlemmer sparer fra 5% til 30% på rejser, ture, aktiviteter, fly og indkvartering.

Gratis medlemskab

Tilmeld dig gratis og spar på din drømmerejse i dag. Få eksklusive rabatter.
og tidsbegrænsede tilbud på ture, aktiviteter, indkvartering og fly.

[wppb-register]