Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

24-dages eventyrrejse til New Zealand

Kia Ora Aotearoa

Mød os i dag kl. 16 på hostellet for at møde din U.Guide og andre rejsende. Bliv introduceret til turen, og nyd en velkomstdrink. Medbring dine spørgsmål og smil! Bagefter går vi ud og spiser et fælles måltid for at fremme venskaber og lære hinanden bedre at kende.

Auckland til Rangitoto Island

Begiv dig ud på dit New Zealand-eventyr i dag, hvor vi bevæger os væk fra den turistede vej og starter med en klatretur op ad Aucklands yngste vulkan. Auckland, der ligger på 44 vulkanske kegler, beskyttes af den majestætiske Rangitoto-ø i Waitemata Harbour.

Waitemata Harbour er kendt for sin betagende skønhed, og de beskyttede øer fungerer som en legeplads for bådentusiaster. Auckland er kendt som City of Sails på grund af de mange både, der ligger i havnen, især i sommerweekenderne.

Hop på en dejlig færgetur over havnen, der giver et unikt perspektiv på Auckland, som adskiller dig fra de fleste besøgende. Nyd en afslappet gåtur til vulkanens top, hvor du udforsker saltvandsbassiner, vulkanske huler, sorte lava- og scoriafelter og en af New Zealands største Pohutukawa-skove. Oplev den fantastiske panoramaudsigt, der omfatter Aucklands skyline, Hauraki-bugtens vidder og de omkringliggende øer.

(Morgenmad inkluderet)

Auckland til Hahei

Velkommen til starten på vores uforglemmelige rejse! I dag tager vi afsked med Auckland og siger et varmt “kia ora!”, mens vi begiver os ud på en rejse for livet. Vores rute fører os mod sydøst gennem de maleriske Bombay Hills og bølgende bakker med frodigt landbrugsland, indtil vi når den charmerende kystby Hahei Beach på Coromandel-halvøen.

Hahei Beach venter med sine fortryllende grotter, lyserøde strandskaller og krystalklare vand, der vrimler med havliv fra det nærliggende havreservat. Hvis tidevandet tillader det, tager vi til Hot Water Beach, hvor du kan forkæle dig selv med den luksus at skabe dine helt egne naturlige varme pools i sandet. Hvem siger, at backpackere ikke kan nyde et strejf af forkælelse?

På vejen stopper vi ved et supermarked for at fylde forsyningerne op. I aften kan du vælge at lave dit eget måltid eller deltage i en fælles grillaften på stranden, så du kan nyde smagen og kammeratskabet i disse idylliske omgivelser.

(Morgenmad inkluderet)

Hahei til Rotoura

Dagen starter tidligt, når vi begiver os ud på en kystvandring til Cathedral Cove, så vi har god tid til at opleve en betagende solopgang. Solopgangens skønhed gør det værd at stå tidligt op. Nyd en dejlig morgenmadspicnic ved vandet, mens du nyder den beroligende lyd af bølger og solens varme på din hud.

Derefter sætter vi kursen mod den kulturelle og geotermiske by Rotorua. Men inden da har vi et spændende eventyr i vente. Udforsk den oprindelige skov i Karangahake-kløften, og fordyb dig i resterne af den gamle guldminedrift. Forbered dig derefter på at møde en hobbit, når vi tager til Hobbiton, den fortryllende filmkulisse i hjertet af Middle Earth. Glem ikke at hæve glasset på Green Dragon, den originale shire pub fra filmene.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Rotorua, hvor der er mulighed for at gå en tur gennem de storslåede californiske redwood-træer i Whakarewarewa Forest. Rotorua er kendt som det geotermiske hotspot på Nordøen, så forbered dig på en unik duftoplevelse!

 

(Morgenmad inkluderet)

Rotorua til Aniwhenua-søen

Før vi tager afsked med Rotorua, har vi en fascinerende mulighed for at opleve de geotermiske vidundere i Kuirau Park. Her vil du opleve jordens tynde skorpe, omgivet af dampende vulkansøer og kogende mudderpøle, hvor det oprindelige dyreliv trives i dette unikke miljø.

Derefter kan du forberede dig på en ekstraordinær rejse ind i den autentiske newzealandske Maorikultur. I dag tager vi væk fra de turistede veje til de maleriske bredder af Aniwhenua-søen, hvor en lokal maori-familie personligt inviterer dig til Kohutapu Lodge. Fordyb dig i en række fængslende oplevelser, herunder at se hellige Maori-klippeudskæringer, deltage i den traditionelle hongi-hilsen, deltage i pindespil og lære kunsten at svinge poi. Højdepunktet venter, når du smager på det mest utrolige måltid – en traditionel, jordkogt ‘hangi’.

Vores elskværdige værter deler passioneret ud af deres Maori-stammearv og tager dig med på en lærerig og oplysende rejse gennem deres personlige historie og Iwi (stamme). Grib muligheden for virkelig at forstå maorikulturen ud over den velkendte Haka, og du vil blive belønnet med ny viden og et mindeværdigt fælles måltid. Knyt nye venskaber, og skab varige minder, før du går til ro i en hyggelig hytte ved søen.

(Morgenmad og middag inkluderet)

Aniwhenua-søen til Taupo

I dag skifter vi tempo, når vi begynder med en dejlig morgenmadsbuffet og tager afsked med vores vidunderlige værter. Vores første stop vil styrke dine sanser og give dig en spændende oplevelse. Gør dig klar til Kerosene Creek, en termisk opvarmet flod med en naturlig swimmingpool. Vi anbefaler på det kraftigste, at du tager badetøj på (kendt som “togs” i Kiwi-slang), for vi skal ud at svømme!

Dernæst sætter vi kursen mod Lake Taupo, den største sø i Australasien og et paradis for eventyrlystne. Denne store sø er faktisk en vulkansk caldera, og dens udbrud blev engang anset for at have bidraget til dinosaurernes udryddelse på grund af den enorme askesky, den producerede. Undervejs til Taupo gør vi holdt ved Huka Falls, et imponerende syn af kraftige vandfald, der flyder ud i søen. Du vil høre deres tordnende brøl, før du ser dem. Brug eftermiddagen på at udforske den charmerende bydel, besøge butikker og barer, eller book et skydive for at beundre den betagende udsigt over søen og de snedækkede bjerge mod syd.

Til aftensmad har du mulighed for at tage ind til byen eller tage med os til et supermarked, hvor du kan samle forsyninger til at lave dit eget måltid eller skabe en gruppefest.

(Morgenmad inkluderet)

Valgfri forudbestilt aktivitet: Skydive

Taupo til Nationalparken

I dag fortsætter vores U.-løfte om ekstraordinære oplevelser langt væk fra turisterne. Forbered dig på et spændende eventyr, når vi begiver os ud på en kanotur langs den majestætiske Whanganui-flod. Denne naturskønne flod ligger i den maleriske Whanganui National Park og fører os gennem brusende vandfald, betagende kløfter, frodige skove og endda gennem New Zealands berømte land. Fordyb dig i Whanganui-flodens rige historie, som har stor kulturel og historisk betydning for både Maorier og europæere. Et bemærkelsesværdigt landemærke undervejs er den ikoniske “Bridge to Nowhere”. Nyd en dejlig picnic-frokost, mens du er omgivet af flodens skønhed. I aften vil vi opleve komforten i de fantastiske alpehytter, hvor vi overnatter.

(Morgenmad og frokost inkluderet)

Gør dig klar til en spændende dag, når du griber muligheden for at erobre en af verdens 10 bedste endagsvandringer – den legendariske Tongariro Alpine Crossing. Denne episke 19 km lange alpine vandring tager dig gennem forskellige landskaber, fra busk og krat til ærefrygtindgydende bjergtoppe. Forbered dig på at krydse åbne vulkanske terræner og opleve de fascinerende turkise kratersøer, hvor du kan tage nok billeder til at fylde dit Instagram-feed de næste måneder. Undervejs møder du bemærkelsesværdige højdepunkter som Taranaki Falls, Volcanic Centre og ikoniske seværdigheder som Mount Ngarahoe (kendt som Mount Doom fra LOTR) og Tawhai Falls (også kendt som Gollum’s pool).

Bemærk venligst, at Tongariro Crossing ligger i højtliggende terræn, og selvom det er sjældent, kan dårlige vejrforhold lejlighedsvis forhindre os i at gennemføre vandreturen. I sådanne tilfælde har vi omhyggeligt forberedt en række alternative kortere vandreture i området, der sikrer en vidunderlig og lige så fængslende oplevelse. Efter din episke dagsvandring vender vi tilbage til vores alpe hytter, hvor du kan slappe af i boblebadet og lindre dine muskler, mens du nyder den fantastiske udsigt over bjergene ved solnedgang.

(Morgenmad inkluderet)

I dag er vi på vej til Wellington, kendt som “verdens sejeste lille hovedstad”. Wellington har været New Zealands hovedstad siden 1865 og byder på en blanding af en smuk havn og en hip og moderne scene. Undervejs gør vi holdt i Taihape for at deltage i den unikke aktivitet at kaste en gummistøvle. I Wellington har du god tid til at udforske bymidten med dens trendy restauranter og barer på Cuba Street og Courtenay Place. Du kan også besøge Te Papa National Museum for at lære om New Zealands kulturarv, nyde en håndværksøl på et af de mange bryggerier, nyde panoramaudsigten fra toppen af Mt Victoria eller tage en afslappet spadseretur langs havnefronten og Oriental Parade. Og for kaffeelskere betragtes Wellingtons kaffekultur og caféscene som nogle af de bedste i New Zealand.

(Morgenmad inkluderet)

Denne morgen siger du farvel til Nordøen og tager en tidlig færgetur over Cookstrædet til Picton på Sydøen. Hvis vejret er godt, bør du nyde udsigten fra færgens observationsdæk. Marlborough Sounds omfatter Queen Charlotte Sounds, Kenepuru Sounds, Pelorus Sounds og Mahau Sounds. Fjordene er dækket af naturlig skov og strækker sig ned til et mørkegrønt hav. Efter at have nået “fastlandet” rejser vi gennem den maleriske Marlborough-region, der er kendt for sine vine og humle. Vores destination er Marahau, lige i udkanten af Abel Tasman National Park. Du vil straks mærke det langsommere tempo på Sydøen og kan slappe af i et udendørs bad under stjernehimlen. Vi stopper ved et supermarked for at købe forsyninger, og du kan vælge at lave mad selv eller deltage i et fælles måltid og en vinsmagning. Morgenmad er inkluderet.

Mere end blot et glimt af New Zealands storslåethed

Denne kompakte, men ekstraordinære nationalpark fejrer arven fra den berømte hollandske opdagelsesrejsende Able Tasman og fungerer som den ultimative indgang til Sydøens vidundere. Dagen i dag tegner til at blive en uforglemmelig oplevelse. Fra vandrerhjemmet begiver du dig ud på en spændende 12 kilometer lang tur med vandtaxi til Anchorage Bay. Forbered dig på at blive fortryllet, når du begiver dig ud på en afslappet 4-timers vandretur, der går over uberørte gyldne sandstrande og gennem det glitrende azurblå vand. Nyd en malerisk picnic ved stranden, før du begiver dig til Cleopatra’s Pools, en række smaragdgrønne ferskvandsbassiner prydet med mos og med en naturlig vandrutsjebane. Om eftermiddagen kan du benytte lejligheden til at sejle i havkajak i nationalparken eller vælge at tage tilbage til vandrerhjemmet og slappe af på stranden.

(Gratis morgenmad inkluderet)

Omfavn vestkystens utæmmede skønhed

Forbered dig på en spændende rejse, når vi begiver os ud på en dag med udforskning langs den betagende og barske “vilde” vestkyst. Forbered dig på en unik oplevelse gennem snoede kløfter, rolige regnskove og utæmmede strande, der pryder denne fantastiske kystlinje. Vores eventyr begynder med at krydse Buller Gorge, en køretur, som Lonely Planet med rette hylder som en af verdens fineste, med New Zealands længste svingbro over Buller River – en imponerende længde på 110 meter!

Med lidt held kan vi måske få et glimt af pelssæler ved Cape Foulwind-kolonien. I den rigtige sæson skal du holde øje med spækhuggere, delfiner, hvaler og de dejlige blå pingviner. Når vi følger den maleriske kystrute, møder vi de særegne kalkstensformationer og fortryllende blæsehuller, der ligner stablede pandekager ved Punakaiki, også kendt som Pancake Rocks. Midt i vores udforskning kan vi endda støde på den flygtige og unikke race “West Coaster” – en gruppe lokale, der omfavner et langsommere tempo i livet og prioriterer øjeblikke frem for mobiltelefoner, latte og de sociale mediers tiltrækningskraft. Deres visdom ligger i at nyde en øl og håndtere livets udfordringer i morgen.

De næste to nætter finder vi et pusterum i regnskovslandsbyen Franz Josef, der passende nok er opkaldt efter den storslåede gletsjer, der pryder dens udkant. Dette charmerende sted vil fungere som vores base, hvor vi samles til et dejligt gruppemåltid på den bemærkelsesværdige Monsoon Bar.

(inkl. morgenmad og middag)

Et istidseventyr som intet andet

Forbered dig på et bemærkelsesværdigt møde, der ikke ligner noget, du finder andre steder på den sydlige halvkugle. I dag har vi den ekstraordinære mulighed for at opleve en “åndende” gletsjer helt tæt på. Franz Josef-gletsjeren, et værdsat vartegn på vestkysten, blev navngivet til ære for den østrigske kejser Franz Josef I af Julius von Haast. Fordyb dig i Westland Tai Poutini National Parks pragt, når du begiver dig ud på en vandretur gennem tætte regnskove og følger de alpine vandløb, indtil du når gletsjerens sneklædte vidder. Det, der adskiller Franz Josef-gletsjeren, er dens unikke egenskab med den laveste højde af alle gletsjere i verden, der elegant flyder ind i en tempereret regnskov – et fascinerende møde mellem to forskellige og biologisk forskelligartede miljøer.

Desværre tjener gletsjerens ærefrygtindgydende tilstedeværelse også som en stærk påmindelse om vores foranderlige verden. Dens tilbagetrækning bliver håndgribelig, når man ser de tydelige tegn på tilbagegang – over 3 kilometer tabt i de sidste 80 år, hvoraf en betydelig del er sket inden for de sidste to årtier, hvilket i høj grad tilskrives virkningen af den globale opvarmning. For at tilføje et strejf af afslapning og forkælelse til din dag, skal du huske at slappe af i Waiho Hot Tubs, når du vender tilbage fra din udforskning!

For dem, der ønsker et endnu tættere møde med gletsjeren, tilbyder vi muligheden for at forudbestille en heli-hike-oplevelse. Dette spændende eventyr tager dig direkte op på selve gletsjeren, så du kan udforske dens fængslende ishuler og kløfter.

(Inklusive morgenmad)

Valgfrie aktiviteter til forudbestilling: Heli-hike

På tværs af majestætiske alper, søer og pas

Forbered dig på endnu en fængslende rejse gennem de berømte og maleriske landskaber, der har gjort New Zealand til en global sensation. I dag begiver vi os ud på en rute, der fører os tilbage over de storslåede sydlige alper mod Queenstown, hvor vi fordyber os i den betagende skønhed, der udfolder sig undervejs. Vores første stop er Lake Matheson, der er kendt for sit rolige og reflekterende vand, som skaber en spejllignende overflade, der forstærker storheden i det omkringliggende landskab. Forbered dig på at blive forbløffet, når naturens kunst fordobler effekten af de fantastiske udsigter!

Vores vej fører os på en alpin krydsning via Haast Pass, der fører os langs de fortryllende bredder af Lake Hawea, mens vi vover os mod den betagende Lake Wanaka. Derfra tager vi videre til verdens selvudnævnte eventyrhovedstad, Queenstown. Denne pulserende destination er berømt for sin bemærkelsesværdige natur, sit pulserende natteliv, sine fristende shopping- og spisemuligheder og selvfølgelig sit væld af spændende adrenalinsportsgrene. Ingen eksemplificerer denne ånd mere end bungy jumping. Når vi nærmer os Queenstown, gør vi et stop ved den ikoniske Karawau Bridge, hvor verdens første kommercielle bungy jump fandt sted for mange år siden. Du er velkommen til at tage springet (vi udfordrer dig!) eller bare nyde synet, mens andre tager springet. Når vi fortsætter vores rejse, skal du holde øje med bjergkæden Remarkables på venstre hånd – et unikt træk som en af de eneste to bjergkæder i verden, der løber direkte fra nord til syd.

I aften inviterer vi dig til at nyde et dejligt gruppemåltid og derefter tage danseskoene på, da Queenstown kan prale af et svimlende udvalg af over 100 klubber og barer at vælge imellem – et vidnesbyrd om dens pulserende natteliv.

(Inklusive morgenmad)

Gør dig klar til et episk eventyr!

For dem af os, der måske har fået lidt for meget ud af Queenstowns elektrificerende natteliv, kan det være en udfordring at vågne op i dag. Men frygt ikke, for det betagende bjerglandskab og det store udvalg af aktiviteter vil hurtigt skylle alle rester af tømmermænd væk. Forbered dig på en dag fyldt med eventyr med en omfattende liste af spændende muligheder at vælge imellem. Uanset om du er til bungyjump, jetboating, svinge eller svømme i kløfter, vandreture, mountainbiking, skiløb eller endda skøjteløb, er spændingsniveauet helt op til dig!

Der er utallige muligheder, men vi kan varmt anbefale at tage med størstedelen af gruppen på Twilight Wine and Craft Beer Tour. Det giver en fantastisk mulighed for at udforske Arrowtown og Gibbston Valley of the Vines, alt imens man nyder en dejlig aftenopvarmning før endnu en uforglemmelig nat i Queenstown. Bemærk venligst, at forudbestilling er påkrævet for både Twilight-turen og adventure-aktiviteterne for at sikre tilgængelighed.

(Inklusive morgenmad)

Valgfrie aktiviteter til forudbestilling: Glenorchy dagstur, Twilight vin- og håndværksøltur, jetboating, samt andre adrenalin aktiviter.

Tag på et betagende eventyr ved Milford Sound

Milford Sound erobrer konstant hjerterne hos internationale rejsemagasiner og får den eftertragtede titel som det smukkeste sted på jorden. I dag kører vi fra Queenstown ved solopgang, hvilket sikrer en tidlig ankomst til Fiordland National Park, så vi kan nyde roen, før menneskemængderne ankommer. Mens vi rejser, skal du forberede dig på at blive tryllebundet af det ærefrygtindgydende landskab med brusende vandfald, der vælter ned ad massive granitplader og indrammer den snoede bjergvej. Rudyard Kipling beskrev meget rammende Milford Sound som “verdens ottende vidunder”.

Milford Sound er en ekspansiv fjordskåret dal, der strækker sig 22 kilometer i længden og er op til 2 kilometer bred ved mundingen. Vores eventyr fortsætter, når vi går ombord på en chartret båd, der er specielt arrangeret til vores gruppe, for at sejle dybt ind i fjordene. Forbered dig på at blive fortryllet af synet af brusende vandfald, legesyge sæler, dejlige pingviner og, hvis vi er heldige, boltrede delfiner. Ombord vil en kyndig naturguide give engagerende og informative kommentarer, der beriger vores rejse. Med en mindre båd har vi rig mulighed for at gå på opdagelse uden for hovedruten, så vi kan fordybe os i roen og skønheden på dette afsidesliggende sted, væk fra menneskemængderne.

Milford Sounds lodrette klippevægge er betagende uanset vejret. Men når det regner, forvandles landskabet til et skue af naturens kræfter. Vandfaldene mangedobles, når bjergtoppene bliver gennemblødte, hvilket øger den dramatiske tiltrækningskraft i dette afsondrede paradis. Efter denne ærefrygtindgydende oplevelse vender vi tilbage til Queenstown og sikrer, at du har tid nok til at forynge dig eller, hvis du stadig er fuld af energi, tage del i det pulserende natteliv, der venter.

(Inklusive morgenmad)

Tag på flere Queenstown-eventyr

I dag er der endnu en mulighed for at kaste sig ud i de eventyrlige aktiviteter, du måske er gået glip af før. Har du taget springet fra broerne, udforsket de spændende downhill-spor på en mountainbike fra Queenstown-gondolen eller oplevet den hjertebankende spænding ved en jetbådtur? Hvis du er på udkig efter en unik og anderledes oplevelse, kan vi varmt anbefale at prøve stand-up paddleboarding på en alpin bjergsø – en personlig favorit blandt vores team.

For dem, der søger et mere roligt og fredfyldt eventyr, kan man overveje en afslappet sejltur på søen ombord på Earnslaw eller tage på en dagstur til Glenorchy, hvor man kan fordybe sig i de ærefrygtindgydende landskaber, der er gjort berømte af Ringenes Herre-filmene.

Vær opmærksom på, at mange af de anbefalede aktiviteter kræver forudbestilling for at sikre tilgængelighed og sikre priser.

(Inklusive morgenmad)

Tag på et Insta-værdigt eventyr

Vi håber, at du har fået nok søvn i nat, for vi starter dagen tidligt og begynder vores rejse tilbage nordpå. Vores første stop er Wanaka, hvor du vil opdage en by fyldt med Instagram-værdige ikoner som ingen anden. Vores rute fører os over den fantastiske Crown Range, hvor vi gør et hurtigt stop for at tage et billede ved den ikoniske Cardrona Pub. Men højdepunktet venter på toppen af Roys Peak, en belønning for at have overvundet en betydelig stigning. Forbered dig på at tage et af New Zealands mest berømte fotografier med uafbrudt 360-graders udsigt over Lake Wanaka, selve byen, det majestætiske Mt Aspiring og den betagende Aspiring National Park.

Når vi er kommet ned fra toppen, har du lidt tid til at udforske Wanakas fortryllende charme. Oplev de mange butikker med kunst og kunsthåndværk, gå en tur langs søen til Clutha-flodens udmunding, og sørg for at fotografere det ikoniske Wanaka-træ – et Instagram-must-do. Alternativt kan du leje en cykel og dække et større område, mens du nyder søens betagende skønhed.

Efter en dejlig frokost fortsætter vi vores rejse, krydser det fascinerende Lindis Pass og fordyber os i det alpine ørkenlandskab i Mackenzie Basin på vej til Tekapo. Forbered dig på høje alpine pas, dybe dale omfavnet af tårnhøje bjergkæder og de fascinerende turkise søer, der fødes af de kolossale sydlige alper. Når vi passerer Tekapo, Ohau og Pukaki – hver med en unik nuance af turkis – bliver vi mødt af de sydlige alpers storhed, med det storslåede Mt Cook/Aoraki (der betyder skybryder på Maori), der tårner sig op over det hele.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til den fredelige landsby Tekapo – et perfekt sted at lade op efter spændingen i Queenstown. Gå en tur langs søen til den berømte Church of the Good Shepherd, en malerisk stenkirke, der ligger ved søbredden og er udsmykket med en bronzestatue, der hylder den newzealandske fårehund Collie. Desuden giver Tekapo en enestående mulighed for at opleve den sydlige halvkugles fascinerende nattehimmel – Mælkevejen prydet med planeter, stjerner, galakser og solsystemer. Faktisk er nattehimlen omkring Tekapo udnævnt til verdensarv og beskyttet ved lov for at bevare dens uberørte mørke. I aften får vi mulighed for at deltage i virtuel stjernekiggeri, en oplevelse uden lige.

(Inklusive morgenmad)

Genopdag den pulserende by Christchurch

På vej tilbage nordpå ankommer vi til Christchurch, den største by på Sydøen. Det føles som en evighed siden, vi sidst oplevede den travle atmosfære i Wellington. Christchurch er en by med slående farver, hvor sammenstillingen af gammelt og nyt skaber en fængslende blanding. I 2011 rystede et ødelæggende jordskælv byen og jævnede en stor del af landskabet med jorden. Men i løbet af det sidste årti har en utrolig genopbygningsindsats forvandlet Christchurch til et udstillingsvindue med gammeldags charme harmonisk flettet sammen med innovativ arkitektur, hvilket betyder en by, der omfavner både sin fortid og fremtid.

Denne eftermiddag har du mulighed for at fordybe dig i Christchurchs vidundere. Udforsk reStart-containercentret, et pulserende knudepunkt, der opstod i kølvandet på jordskælvet i 2011, og som fremviser et unikt og kreativt detailområde. Oplev den bemærkelsesværdige katedral i pap, et vidnesbyrd om byens modstandsdygtighed og opfindsomhed. Tag en spadseretur gennem den naturskønne Botaniske Have, hvor naturens skønhed trives midt i det urbane landskab. Opdag skjulte spisesteder, nyd håndværksøl, besøg ginbarer, og fordyb dig i byens livlige gadekunstscene. Hyldest til jordskælvets indvirkning ved det gribende jordskælvsmonument på Hereford Street med 185 hvide stole – et stærkt symbol på erindring.

(Inklusive morgenmad)

Rejser langs den naturskønne østkyst

Vi står tidligt op i dag og tager afsked med Christchurch, mens vi bevæger os nordpå langs den forrevne kystlinje mod den charmerende by Kaikoura. Dette område har også været ramt af jordskælv, og så sent som i 2016 var byen isoleret fra resten af landet på grund af jordskred og nedsynkning af veje.

Kaikoura har rødder i sin historiske hvalfangstfortid og har forvandlet sig til et knudepunkt for bevarelse af livet i havet langs kysten, især kendt for sine store ynglepladser for kaskelothvaler. Tag med på en fængslende vandudflugt, og oplev pragtfulde delfiner, spækhuggere, pukkelhvaler og en række andre fascinerende havdyr på nært hold. Alternativt kan du udforske den naturskønne sti, hvor du kan passere pelssælkolonier og beundre de majestætiske hvaler på med de sneklædte alper.i baggrunden.

I aften handler det om at forkæle sig selv med lækkerier fra havet. New Zealand kan med sine tre hovedøer og mange mindre øer prale af en overflod af frisk og lækker fisk og skaldyr. Kaikoura, som betyder “krebsemad” på Māori (kai – mad/måltid, kōura – krebs), byder på en autentisk og lokal oplevelse, der tilfredsstiller din trang til fisk og skaldyr. For at få en smag af ægte “Kiwiana” skal du huske at smage den ikoniske fish ‘n’ chips – en elsket newzealandsk kulinarisk tradition.

(Inklusive morgenmad)

Valgfrie aktiviteter til forudbestilling: Hvalsafari

På vej tilbage til hovedstaden

Dagens rejse tager os stille og roligt langs kystvejen, hvor vi kan se sæler sole sig i bugterne og måske spotte delfiner, der boltrer sig i vandet. Mens vi bugter os gennem de maleriske vinmarker på den nordlige del af Sydøen, ankommer vi til sidst til Picton, hvor vi møder færgen igen for at sejle tilbage over Cookstrædet til Wellington. Brug et øjeblik på at nyde den evigt skiftende udsigt fra dækket, mens vi forlader Picton – en stærk kontrast til det syn, der mødte os ved ankomsten for over en uge siden. Vi opfordrer dig til at nyde skønheden på dette naturskønne krydstogt, holde kameraerne klar og bare nyde rejsen.

Vi overnatter i Wellington, så du har rig mulighed for at besøge de butikker, caféer og barer, som du måske gik glip af under vores første besøg. Hvis du ikke havde mulighed for at opleve det pulserende natteliv omkring Cuba Street på din vej ned gennem landet, anbefaler vi på det kraftigste, at du gør det i aften – en perfekt måde at afslutte vores eventyr på.

(Inklusive morgenmad)

Omfavn Raglans paradis for surfere

Forbered dig på en betagende køretur gennem den centrale del af Nordøen, når vi kører til surferbyen Raglan, en sand perle, der ligger langs vestkysten. Forvent at ankomme til Raglan sidst på eftermiddagen, hvor du vil blive mødt af et sted, der er kendt som New Zealands surfmekka. Raglan er ikke kun et paradis for bølgeentusiaster, men fungerer også som et kunstnerparadis, der udstråler en blid og endda lidt hippieagtig stemning. Forbered dig på at blive betaget af de fantastiske solnedgange, der maler himlen i levende farver. Tag dig tid til at indsnuse den afslappede atmosfære, når du besøger en lokal café eller nyder en afslappet gåtur langs stranden ved solnedgang og nyder roen i denne bemærkelsesværdige kystby. I morgen tager vi tilbage til Auckland og afslutter vores uforglemmelige rejse.

(Inklusive morgenmad)

Omfavn Raglans paradis for surfere

Forbered dig på en betagende køretur gennem den centrale del af Nordøen, når vi kører til surferbyen Raglan, en sand perle, der ligger langs vestkysten. Forvent at ankomme til Raglan sidst på eftermiddagen, hvor du vil blive mødt af et sted, der er kendt som New Zealands surfmekka. Raglan er ikke kun et paradis for bølgeentusiaster, men fungerer også som et kunstnerparadis, der udstråler en blid og endda lidt hippieagtig stemning. Forbered dig på at blive betaget af de fantastiske solnedgange, der maler himlen i levende farver. Tag dig tid til at indsnuse den afslappede atmosfære, når du besøger en lokal café eller nyder en afslappet gåtur langs stranden ved solnedgang og nyder roen i denne bemærkelsesværdige kystby. I morgen tager vi tilbage til Auckland og afslutter vores uforglemmelige rejse.

(Inklusive morgenmad)

Få mest muligt ud af din sidste dag

Vi vil gerne sikre, at vores sidste dag i Raglan virkelig bliver mindeværdig, så vi tager ikke af sted, før alle har haft mulighed for at opleve en surflektion i det berømte Raglan. Hvis man ikke er interesseret i at surfe, kan man nyde en afslappende formiddag med at udforske de dejlige håndværksbutikker og caféer, der pryder Raglan. Du kan også overveje at leje en havkajak, så du kan udforske havnen i dit eget tempo.

Når vi tager afsked med Raglan og begiver os ud på vores sidste køretur, gør vi et særligt stop ved Bridal Veil Falls – en smuk gåtur, der er en perfekt mulighed for at reflektere over den utrolige rejse, vi har haft gennem New Zealand. Tag dig tid til at nyde de betagende omgivelser og de minder, du har skabt.

Når vi vender tilbage til Auckland, inviterer vi dig med til en afskedsdrink, der markerer afslutningen på vores eventyr. Hvem ved, måske bliver det til endnu en uforglemmelig aften med dans og fest. New Zealand har virkelig fanget vores hjerter, og vi håber, at denne rejse har været en oplevelse, der vil blive hos dig for evigt.

(Inklusiv morgenmad)

Oplev New Zealands ærefrygtindgydende skønhed på vores 24-dages eventyrrejse. Oplev to fortryllende øer, udforsk tre pulserende storbyer, besøg over et halvt dusin charmerende townships, og fordyb dig i magien fra filmkulisser omgivet af majestætiske bjerge, gletsjerfyldte søer og sneklædte tinder. Fra barske kystlinjer til fredfyldte bugter, fra uberørte hvide sandstrande til fængslende museer og kulturelle aktiviteter – denne tur byder på en uforglemmelig rejse med fascinerende lokalbefolkning, lækkert køkken og utroligt rejseselskab.

Vores omhyggeligt planlagte rejseplan giver en velafbalanceret oplevelse, hvor vi tilbringer 12 dage på Nordøen og 12 dage på Sydøen. I nord krydser du bølgende bakker og møder betagende termiske søer. Dyk ned i den rige Kiwi-kultur med besøg i traditionelle Maori-landsbyer, og tag ikoniske Instagram-værdige billeder på berømte Ringenes Herre-optagelsessteder. Når du rejser sydpå, kan du forberede dig på at opleve legesyge delfiner, sejle gennem majestætiske fjorde, nyde den pulserende atmosfære i Queenstown og opleve spændingen ved bungy jumping ved at springe ud fra en bro.

Tag med på den mest ikoniske New Zealand adventure backpacking-tur, der findes, hvor hvert øjeblik lover uforglemmelige minder og ekstraordinære oplevelser.

  • Fordyb dig kulturelt i traditionel maori-kultur
  • Lev som en lokal på bredden af Lake Aniwhenua
  • Gå en af de mest naturskønne endagsvandringer i verden
  • Bliv betaget af den reflekterende Lake Matheson
  • Synk ned i skønheden i Tekapo- og Aoraki/Mount Cook-regionerne
  • benyt lejligheden til at lære med vores fantastiske lokale guider!
  • Se sæler, delfiner og endda hvaler på den barske Kaikoura-kystlinje
  • Besøg Punakakis pandekageklipper og blæsehuller for at opleve et unikt stykke af New Zealands sydvestkyst.

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.