Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

New Zealand Sydøen 9-dages opdagelsesrejse

Dag 1

Ankomstdag til Christchurch

Haere Mai (Velkommen) til dit New Zealand-eventyr, der starter i Christchurch, kendt som The Garden City, en by, hvor gammelt møder nyt.

Brug eftermiddagen på at vandre rundt i byens gader og stræder for at opdage kreativ gadekunst og skjulte spisesteder. Se, hvordan Christchurch fik sit tilnavn som havebyen ved at besøge den botaniske have.

Gå en tur og se katedralen i pap og jordskælvsmonumentet med 185 hvide stole. Denne aften spiser du middag på hotellet og møder din guide og den gruppe, du skal rejse med.

Ankomst: Når som helst

Besøg: Christchurch

Overnatning: Rydges Latimer eller lignende

Inkluderede måltider: Middag (afhængig af ankomsttidspunkt)

Dag 2

Christchurch til Dunedin

Efter morgenmaden denne morgen kører vi sydpå langs kysten og over Canterbury-sletterne. Vi kører gennem byen Oamaru, som er hjemsted for nogle af de bedst bevarede historiske bygninger i New Zealand, før vi kører til de mystiske Moeraki Boulders.

Disse geologiske vidundere begyndte at blive dannet for omkring 60 millioner år siden og blev blotlagt ved erosion af sedimentære bjergarter over tid. Vi ankommer til Dunedin med masser af tid til at få mest muligt ud af denne skotske by.

Besøg: Christchurch, Oamaru, Moeraki Boulders, Dunedin

Overnatning: Scenic Dunedin City eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad

Dag 3

Dunedin til Te Anau

Vi besøger det ikoniske Larnach Castle i Dunedin her til morgen og går en tur gennem den storslåede have, før vi kører til Te Anau.

Først stopper vi i Gore for at tage en tur til den ulovlige fortid… Gores farverige fortid som centrum for ulovlig whiskydestillering og smugleri vækkes til live på Hokonui Moonshine Museum. De skotske nybyggeres eventyr og deres bedrifter for at undgå at komme på kant med loven holdes i live gennem dioramaer, audiovisuelle værker og artefakter.

Du kan smage Old Hokonui lavet efter den originale opskrift, når du er færdig med dit besøg, eller du kan endda tage en flaske med hjem. Bagefter kører vi til Te Anau, porten til Fiordland, hvor vi tilbringer aftenen.

Indkvartering: Distinction Luxmore Te Anau eller lignende

Aktivitet: Larnach Slot, Hokonui Moonshine Museum

Valgfrie aktiviteter: Speights bryggeri, Dunedin togstation

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag

Dag 4

Te Anau via Doubtful Sound til Queenstown

Afgang fra Te Anau denne morgen til Manapouri, hvor du kan nyde en afslappet sejltur over søen til West Arm. Herefter følger en kort bustur ad New Zealands dyreste vej over Wilmot Pass, hvor vi holder pause undervejs for at opleve den tætte Fiordland-regnskov og se Doubtful Sound glitre langt nede.

Ved Deep Cove kan du gå om bord på en moderne katamaran og lade fjordens majestæt og vidde tage pusten fra dig. Nyd kommentarerne om bord, der giver indsigt i regionens historie, flora og fauna, mens du ser spektakulære tårnhøje bjerge og dyreliv.

Senere kører vi til Queenstown, gennem frodigt landbrugsland og rundt om Lake Wakatipu til det maleriske alpine feriested Queenstown.

Besøg: Lake Manapouri, West Arm, Deep Cove, Doubtful Sound, Queenstown

Overnatning: Heritage Queenstown eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad

Aktivitet: Doubtful Sound Wilderness Cruise

Dag 5

Dag til fri disposition i Queenstown

I dag er din dag til selv at opleve New Zealands eventyrhovedstad. Queenstown har et utroligt udvalg af aktiviteter, og din buskaptajn kan hjælpe dig med at booke de ekstra ting, du gerne vil opleve.

Tag en tur på den verdensberømte Shotover Jet Boat, rejs til toppen af Bob’s Peak med gondol og få en spektakulær udsigt, tag en tur til guldmineområdet Skippers Canyon, eller prøv white water rafting eller bungy jumping for de eventyrlystne. Du kan også gå på opdagelse i de mange butikker og gallerier i byen eller slappe af på en af de mange caféer eller barer langs søen.

Overnatning: Heritage Queenstown eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad

Dag 6

Queenstown til Haast via Jackson Bay

Se det utrolige landskab, mens du rejser gennem Arrowtown, et område, der er gennemsyret af fascinerende historie om den tidlige bosættelse og guldgravertiden. Dernæst besøger vi Wanaka, en populær by på kanten af søen med en spektakulær bjergkulisse i baggrunden.

Derefter går vi ind i Jackson Bay, et spektakulært sted, som ikke mange vil kunne sige, at de har oplevet! Jackson Bay markerer det fjerneste punkt på vestkystens vejnet. Vi spiser en fantastisk vestkystfrokost på The Craypot – en finurlig, lille restaurant i campingvognsstil på strandpromenaden, før vi sætter kursen mod Haast, vores destination for aftenen.

I aften bor vi på Heartland Hotel, et populært lokalt etablissement, hvor de lokale kommer for at blande sig og mingle i Frontier Bar.

Besøg: Wanaka, Arrowtown, Jackson Bay, Haast

Overnatning: Heartland Haast eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost

Dag 7

Haast til Franz Josef

Rejs nordpå langs kysten til Westland National Park, hvor Fox- og Franz Josef-gletsjerne ligger. Denne bemærkelsesværdige del af landet blev formet af de dynamiske gletsjere og kan prale af frodig tempereret regnskov, der vokser under tårnhøje bjerge.

Vi stopper i Fox Glacier med mulighed for at gå den blide 2,6 km lange rute rundt om Lake Matheson. Lake Matheson ligger mellem gamle skove og er berømt for sin udsigt til Aoraki/Mount Cook og Mount Tasman. Det er et fredfyldt og smukt sted at tilbringe sin tid.

Denne aften overnatter vi i Franz Josef township, omgivet af frodig regnskov og imponerende bjerge. Vi nyder en lækker gruppemiddag på hotellets restaurant, Canavans.

Besøg: Franz Josef, Fox-gletsjeren, Matheson-søen

Overnatning: Scenic Franz Josef eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag

Valgfrie aktiviteter: Gletsjerudsigtspunkt

Dag 8

Franz Josef til Christchurch

I dag rejser du til den pulserende, kunstneriske by Hokitika, hvor vi besøger de fantastiske grønstens- og glaspusterier og ser nogle talentfulde kunstnere arbejde, inden vi fortsætter til Greymouth, en historisk by kendt for jadejagt, guldminedrift og dramatiske flodoversvømmelser.

Derfra går turen til Greymouth Train Station, hvor du stiger om bord på Tranzalpine-toget. Det anses for at være en af verdens bedste togrejser, så forbered dig på at blive blæst bagover af disse episke udsigter over skove, sletter og bjerge. Ved ankomsten til Christchurch bliver du hentet af din guide og kørt til hotellet.

Besøg: Greymouth, Christchurch

Overnatning: Rydges Latimer eller lignende

Inkluderede måltider: Morgenmad

Aktivitet: TranzAlpine tog

Dag 9

Christchurch afrejsedag

Den sidste dag er i dag, og din rejse er ved at være slut, nyd en solid morgenmad og sig farvel til din gruppe og leder. Uanset om du beslutter dig for at tage hjem i dag eller blive i Christchurch et par ekstra dage, håber vi, at du tager hjem med mange gode minder fra din rejse med os.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Udforsk Sydøen på 9 dage og 8 nætter. Denne lille grupperejse kombinerer New Zealands højdepunkter med utrolige, mindre kendte destinationer, der vil efterlade dig i ærefrygt for New Zealands spektakulære landskaber, arv og kultur, imponere selv den mest kræsne rejsende og skabe masser af minder og historier, som du kan dele i mange år fremover.

Rejsende over hele verden har stadig gode minder og deler stadig historier om deres Kirra Tour. Vi har skabt mindeværdige oplevelser i New Zealand siden 1968. Vores passion for dette land kommer til udtryk i vores unikke rejseplaner.

 • TranzAlpine togoplevelse
 • Besøg på grønsten og glaspusteri
 • Seafood-oplevelse i Haast
 • Naturskøn tur gennem det spektakulære Haast Pass
 • Blue Pools Walk
 • Besøg Arrowtown og Wanaka
 • Doubtful Sound Wilderness-krydstogt
 • Hokonui Moonshine Museum
 • Larnach Slot
 • Moeraki Boulders

Inkluderer

 • Erfaren rejseleder
 • Luksusbus
 • 8 overnatninger
 • 8 morgenmåltider, 1 frokost, 3 middage

Southern Dream (Twin Share)

Adult( 18 - 99 ) From $4,395

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.