Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

10-dages eventyrrejse til Filippinerne

ANKOM TIL MANILA! LAD OS GÅ!

Du kan ankomme til Manila når som helst, og vi møder dig i lufthavnen. Vi fører dig gennem de snoede gader til vores boutique-hostel i det centrale Manila. Find dig til rette i din bolig, og om aftenen mødes du med resten af gruppen til et lækkert velkomstmåltid på et lokalt sted. Efter middagen kan du gå op på tagterrassen og nyde et par drinks med udsigt over Manilas skyline. For dem, der gerne vil feste, er der mulighed for at tjekke nogle af Manilas berømte nattelivssteder ud og have det sjovt på vores yndlingsbarer

DAG 2 - PALAWAN HER KOMMER VI!

Palawan her kommer vi! I dag tager vi en kort flyvetur til Puerto Princesa i Palawan. Vi tjekker ind på vores fantastiske boutiquehotel og slapper af ved poolen et stykke tid. Om eftermiddagen besøger vi Iwahig-fængslet, hvor de indsatte styrer sig selv og lærer nye færdigheder som f.eks. landbrug og dans til Michael Jackson. I sandhed en bizar oplevelse! Om aftenen kan du få dit skaldyrsfix med en middag på en lokal restaurant i denne kystby.

DAG 3 - TID TIL UNDERJORDISK FLOD!

Vi starter tidligt i dag, og efter vores lækre morgenmad tager vi ud til den UNESCO-listede Underground River. Vi udforsker de 8 km floder og grotter med båd, før vi kører ad grusveje til den afsidesliggende og fantastiske fiskerby Port Barton. Det er her, du virkelig vil føle, at du er kommet til paradis, men tro os, det bliver bedre! Tilbring eftermiddagen med at nippe til friske kokosnødder i det gyldne sand, mens du lytter til ø-reggae i baggrunden. I nat skal vi sove i traditionelle filippinske strandbungalows og lytte til havets brusen uden for døren.

THE ISLANDER EXPERIENCE - PRIVAT STRANDLEJR!

De næste to dage skal vi opleve den lokale livsstil på øen med vores Islander Experience. Efter morgenmaden tager vi med vores lokale guider på deres båd i to dage, hvor vi udforsker øerne og de omkringliggende områder i Port Barton. Snorkel ved koralrev og sammen med skildpadder, tag brusebad i vandfald i junglen, udforsk små øer, og nyd det hele. Om aftenen samles vi omkring bålet ved vores egen lille strandbar og ser den spektakulære solnedgang, som dette område er berømt for. Perfekt! Du skal heller ikke bekymre dig om maden, for vores lokale guider har styr på det hele med festmåltider af grillet fisk, svinekød, ris, grøntsager og frugt. I nat sover du i telte direkte på stranden i paradis.

THE ISLANDER EXPERIENCE - PRIVAT STRANDLEJR!

De næste to dage skal vi opleve den lokale livsstil på øen med vores Islander Experience. Efter morgenmaden tager vi med vores lokale guider på deres båd i to dage, hvor vi udforsker øerne og de omkringliggende områder i Port Barton. Snorkel ved koralrev og sammen med skildpadder, tag brusebad i vandfald i junglen, udforsk små øer, og nyd det hele. Om aftenen samles vi omkring bålet ved vores egen lille strandbar og ser den spektakulære solnedgang, som dette område er berømt for. Perfekt! Du skal heller ikke bekymre dig om maden, for vores lokale guider har styr på det hele med festmåltider af grillet fisk, svinekød, ris, grøntsager og frugt. I nat sover du i telte direkte på stranden i paradis.

PÅ VEJ MOD EL NIDO

Efter morgenmaden kan du tage dig tid til at nyde de spektakulære omgivelser, inden vi hopper ind i en minibus og kører til El Nido. Når vi ankommer, vil du se, hvorfor Palawan blev udnævnt til den smukkeste øgruppe i verden. Omgivet af øer og tårnhøje klipper er El Nido et hemmeligt paradis, som vi er så heldige at få lov at dele. Når du har løftet kæberne fra jorden, tjekker vi ind på det mest funky hostel i Palawan. Eksklusivt, dette smarte hostel ligner mere et boutiquehotel end et backpackersted! Find dig til rette, og tag så til vores yndlingsstrandrestaurant om aftenen, hvor du kan spise og hygge dig med din rejsefamilie.

KULTURDAG

Det er tid til at opleve og fordybe os i den unikke filippinske kultur. Vi tager på en kort junglevandring for at lære om floraen og faunaen, der vokser i den frodige regnskov, før vi ankommer til vores eksklusive strandhytte til en sjov dag. I dag har vi aktiviteter, der spænder fra madlavning af autentisk filippinsk mad, klatring i kokospalmer, traditionel filippinsk stokkeslag, barbering af kokosnødder, indlæring af filippinske danse og børnelege, vævning af kokosnøddeblade og meget mere. Bagefter slapper vi af på den fantastiske Las Cabanas-strand for at nyde den utrolige solnedgang, hvor du kan tage den valgfrie Zip Line. Et spændende eventyr, hvor du flyver mellem to øer over havet. En dag, du sent vil glemme!

ØHOPPING

Denne morgen går vi om bord på vores båd, der sejler os rundt til alle de spektakulære, små øer i bugten. Du vil udforske de smukkeste øer og det mest blå vand, du nogensinde har set. Snorkel med dine nye venner, og nyd den frisklavede mad om bord. Det er virkelig en oplevelse, man kun får én gang i livet.

DAG 9 - EL NIDO BY

I dag går vi en kort tur op til de berømte klipper med udsigt over El Nido for at få den bedste udsigt over den utrolige bugt og Cadlao-øen. Efter al den motion har du brug for lidt afslapning! Derfor inkluderer vi en traditionel filippinsk massage nær stranden for at hjælpe med at løsne musklerne. Tag dig tid i dag til at slappe af og nyde dine omgivelser. Gå på opdagelse i byen, og mød nogle venlige lokale.

TID TIL AT SIGE FARVEL!

Desværre må alle gode ting have en ende! For dem af jer, der har bestilt deres videre rejse, er det nu, vi skal sige farvel. Resten af os hopper i en minivan tilbage til Puerto Princesa, hvor vi afslutter vores tur. Du kan også flyve tilbage til Manila fra en lille lufthavn i El Nido. Det er en lille smule dyrere, men det betyder, at du ikke behøver at rejse tilbage til Puerto for at nå dit fly.

Vi er utroligt stolte af denne actionfyldte tur, da det var den allerførste destination, vi kørte vores ture i! Siden da har vi sammensat den ultimative 10-dages tur til Filippinerne, hvor du kan udforske en underjordisk flod på UNESCO’s verdensarvsliste, besøge nogle af verdens mest betagende øhop-destinationer, lave mad med de lokale, klatre i kokospalmer og endda overnatte i en privat strandlejr. Slap af under stjernerne og snorkel med skildpadder i Port Barton, lad dig flyde i det krystalklare smaragdgrønne vand, og bliv imponeret over de majestætiske kalkstensklipper i El Nido.

 • Camping med overnatning på privat ø
 • Øhop på en eksklusiv båd
 • Besøg på skolen
 • Vandfald og strande
 • Snorkling med skildpadder
 • Unesco underjordisk flod
 • Kulturelle oplevelser
 • Madlavningskursus
 • Øhop i El Nido
 • Besøg i fængslet
 • Massage
 • Canopy walk til berømt udsigtspunkt
 • Valgfrie aktiviteter: Sup, Yoga, Zipline

Inkluderer

 • Aktiviteter – 12 inkluderede aktiviteter + 1 valgfri ekstra aktivitet fordelt på 4 fantastiske steder.
 • Transport – Vi inkluderer al din transport fra dag 1 til dag 10. Transport i Asien kan være kaotisk; vi fjerner stressen med vores komfortable køretøjer, uovertrufne playlister og busspil. Fra vores komfortable minibusser med aircondition til Jeepneys i 2. verdenskrigsstil og den filippinske “trike” vil du opleve alle de transportformer, landet har at byde på.
 • Indkvartering – Du og dine rejsekammerater vil holde jeres pyjamasfester i sovesale med to eller fire senge – fra boutique-hostels og hoteller til traditionelle filippinske bungalows og telte ved stranden.
 • Mad – 7 morgenmåltider, 5 frokoster og 2 middage inkluderet. Du får brug for noget energi til al den snorkling og øhop. Filippinerne er kendt for sine lækre ø-retter – tænk friskfanget fisk, grillet kød, lækre salater/grøntsager og saftige frugter. Du lærer at lave kylling adobo og halo-halo – to grundelementer i det filippinske køkken!
 • Din besætning – Vores besætning består af prisvindende rejseledere, som vil gøre din rejse uforglemmelig. De er ekspertuddannede og forberedt på enhver situation – de vil være din nye bedste ven og en kilde til viden i én og samme person, og de vil gøre alt for, at din rejse bliver livsbekræftende.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyvninger
 • Personlig rejseforsikring
 • Visum
 • Nogle måltider

 • Solcreme
 • Badetøj
 • Kamera
 • Power Bank
 • Solbriller
 • En taske til brug som overnatningstaske
 • Rejseadapter

Fra$1,872 / Per Person

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.