Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

14-dages eventyrrejse til Filippinerne

DAG 1 - ANKOM TIL MANILA!

Du kan ankomme når som helst på dag 1, og din guide vil møde dig i lufthavnen. Slyng dig gennem gaderne i en af Asiens mest hektiske byer direkte til dit overnatningssted. Tid til at finde sig til rette og møde gruppen! Hvis du ankommer tidligere på dagen, kan du bruge tiden til at udforske byen og shoppe lidt i sidste øjeblik. Om aftenen lærer vi din nye familie at kende over en middag og et par drinks.

DAG 2 - PALAWAN HER KOMMER VI!

Palawan her kommer vi! I dag tager vi en kort flyvetur til Puerto Princesa i Palawan. Vi tjekker ind på vores fantastiske boutiquehotel og slapper af ved poolen et stykke tid. Om eftermiddagen besøger vi Iwahig-fængslet, hvor de indsatte styrer sig selv og lærer nye færdigheder som f.eks. landbrug og dans til Michael Jackson. I sandhed en bizar oplevelse! Om aftenen kan du få dit skaldyrsfix med en middag på en lokal restaurant i denne kystby.

DAG 3 - TID TIL UNDERJORDISK FLOD!

Vi starter tidligt i dag, og efter vores lækre morgenmad tager vi ud til den UNESCO-listede Underground River. Vi udforsker de 8 km floder og grotter med båd, før vi kører ad grusveje til den afsidesliggende og fantastiske fiskerby Port Barton. Det er her, du virkelig vil føle, at du er kommet til paradis, men tro os, det bliver bedre! Tilbring eftermiddagen med at nippe til friske kokosnødder i det gyldne sand, mens du lytter til ø-reggae i baggrunden. I nat skal vi sove i traditionelle filippinske strandbungalows og lytte til havets brusen uden for døren.

DAG 4/5 - ØBOERNES OPLEVELSE - PRIVAT STRANDLEJR!

De næste to dage skal vi opleve den lokale livsstil på øen med vores Islander Experience. Efter morgenmaden tager vi med vores lokale guider på deres båd i to dage, hvor vi udforsker øerne og de omkringliggende områder i Port Barton. Snorkel ved koralrev og sammen med skildpadder, tag brusebad i vandfald i junglen, udforsk små øer, og nyd det hele. Om aftenen samles vi omkring bålet ved vores egen lille strandbar og ser den spektakulære solnedgang, som dette område er berømt for. Perfekt! Du skal heller ikke bekymre dig om maden, for vores lokale guider har styr på det hele med festmåltider af grillet fisk, svinekød, ris, grøntsager og frugt. I nat sover du i telte direkte på stranden i paradis.

DAG 6 - PÅ VEJ MOD EL NIDO

Efter morgenmaden kan du tage dig tid til at nyde de spektakulære omgivelser, inden vi hopper ind i en minibus og kører til El Nido. Når vi ankommer, vil du se, hvorfor Palawan blev udnævnt til den smukkeste øgruppe i verden. Omgivet af øer og tårnhøje klipper er El Nido et hemmeligt paradis, som vi er så heldige at få lov at dele. Når du har løftet kæberne fra jorden, tjekker vi ind på det mest funky hostel i Palawan. Eksklusivt, dette smarte hostel ligner mere et boutiquehotel end et backpackersted! Find dig til rette, og tag så til vores yndlingsstrandrestaurant om aftenen, hvor du kan spise og hygge dig med din rejsefamilie.

DAG 7 - KULTUREL DAG

Det er tid til at opleve og fordybe os i den unikke filippinske kultur. Vi tager på en kort junglevandring for at lære om floraen og faunaen, der vokser i den frodige regnskov, før vi ankommer til vores eksklusive strandhytte til en sjov dag. I dag har vi aktiviteter, der spænder fra madlavning af autentisk filippinsk mad, klatring i kokospalmer, traditionel filippinsk stokkeslag, barbering af kokosnødder, indlæring af filippinske danse og børnelege, vævning af kokosnøddeblade og meget mere. Bagefter slapper vi af på den fantastiske Las Cabanas-strand for at nyde den utrolige solnedgang, hvor du kan tage den valgfrie Zip Line. Et spændende eventyr, hvor du flyver mellem to øer over havet. En dag, du sent vil glemme!

DAG 8 - Ø-HOP

Denne morgen går vi om bord på vores båd, der sejler os rundt til alle de spektakulære, små øer i bugten. Du vil udforske de smukkeste øer og det mest blå vand, du nogensinde har set. Snorkel med dine nye venner, og nyd den frisklavede mad om bord. Det er virkelig en oplevelse, man kun får én gang i livet.

DAG 9 - EL NIDO BY

I dag går vi en kort tur op til de berømte klipper med udsigt over El Nido for at få den bedste udsigt over den utrolige bugt og Cadlao-øen. Efter al den motion har du brug for lidt afslapning! Derfor inkluderer vi en traditionel filippinsk massage nær stranden for at hjælpe med at løsne musklerne. Tag dig tid i dag til at slappe af og nyde dine omgivelser. Gå på opdagelse i byen, og mød nogle venlige lokale.

DAG 10 - VIDERE TIL CORON!

Sig farvel til dem, der kun tager 10 dage, og slut dig til resten af de heldige på vores Coron-forlængelse! Efter morgenmaden pakker du dine ting og hopper på hurtigfærgen til Coron. Check ind på overnatningsstedet, inden du bliver kørt til de verdensberømte varme kilder til en afslappende eftermiddag!

DAG 11 - CORON FRIDAG

I dag er en dag, du kan bruge, som det passer dig! Slap af på overnatningsstedet, eller book en ekstra oplevelse. Vandre på Mount Tapyas, besøg Black Island eller dyk! Valget er dit.

Filippinerne er virkelig en uovertruffen destination, og hvis du er til autentiske oplevelser på verdens mest utrolige tropeøer, så er dette rejsen for dig. Vi er utroligt stolte af denne actionfyldte tur, da det var den allerførste destination, vi kørte vores ture til!

 • Camping med overnatning på privat ø
 • Øhop på en eksklusiv båd
 • Besøg på skolen
 • Vandfald og strande
 • Snorkling med skildpadder
 • Unesco underjordisk flod
 • Kulturelle oplevelser
 • Madlavningskursus
 • Øhop i El Nido
 • Besøg i fængslet
 • Massage
 • Canopy walk til berømt udsigtspunkt
 • Valgfrie aktiviteter: Sup, Yoga, Zipline
 • Oplev nogle af Corons bedste snorkeldestinationer
 • Snorkel ved Lusong Gunboat-skibsvraget fra Anden Verdenskrig,
 • Besøg på Pass Island

Inkluderer

 • Aktiviteter – 12 inkluderede aktiviteter + 1 valgfri ekstra aktivitet fordelt på 4 fantastiske steder.
 • Transport – Vi inkluderer al din transport fra dag 1 til dag 10. Transport i Asien kan være kaotisk; vi fjerner stressen med vores komfortable køretøjer, uovertrufne playlister og busspil. Fra vores komfortable minibusser med aircondition til Jeepneys i 2. verdenskrigsstil og den filippinske “trike” vil du opleve alle de transportformer, landet har at byde på.
 • Indkvartering – Du og dine rejsekammerater vil holde jeres pyjamasfester i sovesale med to eller fire senge – fra boutique-hostels og hoteller til traditionelle filippinske bungalows og telte ved stranden.
 • Mad – 7 morgenmåltider, 5 frokoster og 2 middage inkluderet. Du får brug for noget energi til al den snorkling og øhop. Filippinerne er kendt for sine lækre ø-retter – tænk friskfanget fisk, grillet kød, lækre salater/grøntsager og saftige frugter. Du lærer at lave kylling adobo og halo-halo – to grundelementer i det filippinske køkken!
 • Din besætning – Vores besætning består af prisvindende rejseledere, som vil gøre din rejse uforglemmelig. De er ekspertuddannede og forberedt på enhver situation – de vil være din nye bedste ven og en kilde til viden i én og samme person, og de vil gøre alt for, at din rejse bliver livsbekræftende.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyvninger
 • Personlig rejseforsikring
 • Visum
 • Nogle måltider

 • Solcreme
 • Badetøj
 • Kamera
 • Power Bank
 • Solbriller
 • En taske til brug som overnatningstaske
 • Rejseadapter

Fra$2,754 / Per Person

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.