Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

Thailand, Vietnam og Cambodja 38-dages grupperejse

Rejseplan

1

DIT EVENTYR BEGYNDER – BANGKOK

Når du lander i Bangkok efter din lange flyvetur, står vi klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig til hostellet. Du har masser af tid til at komme dig efter flyveturen, slappe af og møde alle i din gruppe.

2

TEMPLER & TUK TUKS – BANGKOK

Oplev Bangkok fra et andet perspektiv, når vi tager på et afslappende krydstogt gennem hjertet af byen. Derefter besøger vi Bangkoks helligste og ældste templer og kører i tuk tuk gennem de vanvittige gader! Om aftenen tager vi ud og oplever Bangkoks natteliv!

3

THAI MADLAVNINGSKURSUS – BANGKOK

Lær hemmelighederne bag det lækre thailandske køkken på første hånd med et traditionelt thailandsk madlavningskursus. Derefter kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde Thailands seværdigheder, når vi går ombord på nattoget og rejser sydpå.

4

FLYDENDE BUNGALOWS – KHAO SOK

Vi sejler gennem kalkstensklipper i en langhalet båd til en uberørt ferskvandssø, hvor vi overnatter i flydende bungalows. Du kan også sejle i kajak, tubing og spotte aber!

5

TROPISK PARADIS – KOH PHANGAN

Ankomst til den smukke ø Koh Phangan, som er hjemsted for de verdensberømte fuldmånefester. Tjek ind i vores fantastiske bungalows ved stranden, slap af ved poolen, og nyd din første solnedgang og strandfest på øen!

6

STRANDTID OG MASSAGE – KOH PAHNGAN

En dag til at slappe af, få lidt velfortjent strandtid og nyde en traditionel thaimassage.

7

Ø-TUR – KOH PHANGAN

Oplev øens skønhed, når vi rejser til nogle af de smukke strande! Slap af, nyd solen og snorkel i det krystalklare vand. Derefter slapper vi af med en strandgrill!

8

MUAY THAI ELLER YOGA – KOH PHANGAN

I dag har du valget mellem at lære kunsten at Muay Thai-boksning eller bringe lidt fred og harmoni ind i din actionfyldte rejse med en privat yogatime. Derefter tager vi ud til vores sidste nat på Koh Phangan.

9

ANKOMMER TIL PHI PHI – PHI PHI

Du forlader Koh Phangan tidligt om morgenen og ankommer til Phi Phi sidst på eftermiddagen denne dag. Derefter tjekker du ind på dit hostellet og tager ud til middag, drinks og strandfest!

10

PHI PHI OPLEVELSE – PHI PHI

Tag på en fantastisk sejltur rundt om den fantastiske Phi Phi Leh. Snorkel, kajak, se et utroligt undervandslysshow om aftenen og nyd et par drinks og en middag under stjernerne. Det er virkelig en uforglemmelig oplevelse!

*Der er mulighed for, at vi ikke kan komme helt ind i Maya Bay på visse tidspunkter af året på grund af regeringslukninger.

11

PHI PHI BÅDTUR – PHI PHI

Tag på vandretur til Phi Phis ikoniske udsigtspunkt, og udforsk derefter Phi Phis fantastiske paradisøer på en fantastisk privat bådtur. Snorkel i det krystalklare vand, og tag derefter ud for at spise middag og opleve Phi Phis fantastiske natteliv.

12

CHILL OUT I PHI PHI – PHI PHI

I dag kan du slappe af, arbejde på din kulør eller udforske mere af Phi Phi, før du tager en eftermiddagsbåd til Phuket. Derefter nyder vi en aften i byen!

13

FLYV TIL CHIANG MAI – CHIANG MAI

Her til morgen tjekker vi ud og kører til Nordthailands fantastiske hovedstad, Chiang Mai. Du har tid til at slappe af, når du har tjekket ind. Senere går vi på opdagelse i byen og Chiang Mais natteliv.

14

TEMPLER, VANDFALD OG EN LOKAL GÅRD – CHIANG MAI

Oplev en hel dag med udforskning af al den kultur og de naturlige vidundere, Chiang Mai har at byde på. Vi tjekker det ikoniske Doi Suthep-tempel og følger op med en episk frokostbuffet på en lokal fiskefarm. Som afslutning på vores udforskningsdag tager vi på en kort vandretur for at se de fascinerende “klæbrige” vandfald.

15

BJERGSTAMME-TREK – CHIANG MAI

Trek gennem og overnat i den fantastiske jungle i Chiang Mai. Gå gennem smukke rismarker, se fantastiske vandfald og besøg en lokal bjergstamme.

16

BJERGSTAMME-TREK – CHIANG MAI

Vi fortsætter vores trek, inden vi rafter på bambusfloden på vej hjem! Du kommer tilbage til dit hostel, hvor du kan slappe af eller tjekke mere ud af Chiang Mais natteliv.

17

ELEFANTRESERVAT – CHIANG MAI

En helt særlig måde at opleve Thailands mest hellige dyr i deres naturlige omgivelser. Du vil lære om deres historie, hvordan de blev reddet og passet, og deres vigtige forbindelse til landsbysamfundet.

18

FLYV TIL HANOI – HANOI

Når du lander i Hanoi efter din lange flyvetur, står vi klar i lufthavnen til at tage imod dig og køre dig til hostellet. Du har masser af tid til at komme dig efter flyveturen, slappe af og møde alle i din gruppe.

19

OPDAG HANOI – HANOI

Oplev, hvad der gør Vietnams kaotiske hovedstad så speciel, med en tur til fods og i rickshaw gennem byen. Oplev de travle gader, den fascinerende kultur og den lækre gademad. Derefter går vi ud og spiser middag og oplever noget af Hanois bedste natteliv!

20

HA LONG BAY OVERNIGHT BOAT – HA LONG BAY

Oplev det fantastiske naturvidunder Ha Long Bay, sejl på smukt smaragdgrønt vand gennem tårnhøje kalkstensbjerge toppet med regnskov. Sejl i kajak gennem grotter, og nyd nogle drinks om bord på vores natbåd!

21

NINH BINH HOMESTAY – NINH BINH

I dag kører vi sydpå til det smukke landskab i Ninh Binh, et landskab med endeløse rismarker og episke kalkstensbjerge. Tjek ind på vores unikke og fantastiske lokale homestay, og slap af i vores private bungalows ved floden om aftenen.

22

UDFORSK NINH BINH – NINH BINH

I dag udforsker vi magiske Ninh Binh. Vi tager en cykeltur gennem rismarkerne og derefter en lokal robåd langs et netværk af floder og grotter. Derefter tager vi fat på det ikoniske udsigtspunkt Dragon Mountain Viewpoint, inden vi går ombord på nattoget sydpå til Hoi An.

23

UDFORSK HOI AN – HOI AN

Om morgenen ankommer vi til Hoi An, en af de smukkeste og mest fascinerende byer i Vietnam. Du har lidt tid om eftermiddagen til at slappe af, shoppe eller endda få syet noget tøj!

24

KURVEFISKERI OG MADLAVNINGSKURSUS – HOI AN

Bliv guidet gennem plantager af kokosnødder af lokale fiskere, mens du prøver kræfter med krabbefiskeri! Derefter lærer vi hemmelighederne ved at tilberede lækker vietnamesisk mad på et traditionelt madlavningskursus.

25


KURSUS I LANTERNEFREMSTILLING & STRANDDAG – HOI AN

Denne formiddag skal vi lære at lave lanterner. Derefter hopper vi på cyklerne og kører en kort tur til stranden, hvor vi slapper af på en strandklub.

26

REJSER TIL HO CHI MINH CITY – HO CHI MINH CITY

I dag tager vi et kort fly til Ho Chi Minh City og ankommer tidligt på eftermiddagen. Du har resten af dagen til at slappe af og udforske byen.

27

DET LOKALE LIV I MEKONGDELTAET – MEKONGDELTAET

Vi udforsker den utroligt frodige, grønne skønhed i Mekong-deltaet, lærer på første hånd, hvordan de lokale lever, besøger lokale landsbyer og oplever dagligdagen på Mekong. Derefter overnatter vi i deltaet.

28

CU CHI TUNNELER – HO CHI MINH CITY

I dag går vi på opdagelse i Cu Chi-tunnellerne, et fascinerende netværk af underjordiske tunneller, der blev brugt som forsyningsruter, skjulesteder og boliger under Vietnamkrigen. Vi kommer tilbage til Ho Chi Minh City om eftermiddagen, inden vi tager ud til vores afskedsmiddag og fest!

29

ANKOMST TIL CAMBODJA – PHNOM PENH

Når du lander i Phnom Penh efter din flyrejse, er vi i lufthavnen for at tage imod dig og køre dig til hotellet. Du har masser af tid til at komme dig efter flyveturen, slappe af og møde din gruppe. Om aftenen går vi ud og spiser middag og får en drink.

30

TUK TUK-TUR OG CAMBODJANSK HISTORIE – PHNOM PENH

Efter en tuk tuk-tur gennem Phnom Penhs vanvittige gader gør vi to vigtige stop ved S21-fængslet og de oprindelige Killing Fields for at lære om dette fascinerende lands mørke historie. En svær dag, men et must for at forstå det cambodjanske folks rejse i de seneste årtier. Om aftenen går vi ud for middag og drinks, efterfulgt af noget af Phnom Penhs bedste natteliv.

31

KAMPOT & KAJAKSEJLADS – KAMPOT

I dag forlader vi den travle vej og tager til den fredelige landlige provins Kampot. De næste to nætter tilbringer vi ved den smukke flodbred med masser af tid til at bade og slappe af. Om eftermiddagen sejler vi i kajak ned ad floden og suger til os af de lokales afslappede hverdagsliv.

32

PEBERPLANTAGE OG MADLAVNINGSKURSUS – KAMPOT

Kampot er kendt for at have noget af den bedste peber i verden! Vi lærer på første hånd, hvordan man laver nogle af Cambodjas mest autentiske og lækre måltider, og så udforsker vi peberplantagen, inden vi tager på et fantastisk flodkrydstogt.

33

ANKOMMER TIL KOH RONG – KOH RONG

Nu er det tid til at opleve de smukkeste strande i Cambodja! Vi tager et tog og en hurtigfærge til den fantastiske tropiske ø Koh Rong og tjekker ind i vores traditionelle strandbungalows i Khmer-stil. Eftermiddagen kan bruges på at dase på stranden eller udforske øen, før vi tager ud og spiser middag og får drinks!

34

SNORKELEVENTYR – KOH RONG

Alle ombord på vores private long tail-båd til nogle af de bedste snorkelsteder omkring øerne, inklusive nogle smukke afsidesliggende strande. Aftenens solnedgang vil være det perfekte tidspunkt til at reflektere over endnu en latterligt fantastisk dag sammen.

35

STRANDMASSAGE OG NATBUS – KOH RONG

Her til morgen nyder vi vores sidste dag på øen og slapper af på stranden. Derefter tager vi færgen tilbage til fastlandet, hvor vi spiser middag, inden vi går om bord på en komfortabel natbus på vej til Siem Reap. Med fuldt tilbagelænede senge og aircondition er dette en busrejse med stil.

36

VANDRETUR OG FLYDENDE LANDSBYER – SIEM REAP

Ankomst til Siem Reap tidligt om morgenen. Derfra begiver vi os ud i landområderne og opdager nogle traditionelle flydende landsbyer omgivet af frodige rismarker, lotusblomster og oversvømmede skove.

37


ANGKOR WAT – SIEM REAP

Vi vågner til solopgang og kører med tuk tuk til det helt utrolige og verdensberømte Angkor Wat; det største tempel i verden! En lokal guide vil slutte sig til os for at forklare den fascinerende historie og de omkringliggende templer, herunder Ta Prohm, hvor Tomb Raider blev filmet. I aften tager vi ud til vores afskedsmiddag og sidste aften ude!

38

TJEK UD – SIEM REAP

Dit fantastiske 38-dages eventyr slutter i dag! Vi hjælper dig med at planlægge og organisere din videre rejse.

Et utroligt episk 38-dages eventyr på tværs af Thailand, Vietnam og Cambodja.

Et utroligt episk 38-dages eventyr på tværs af Thailand, Vietnam og Cambodja! Oplev det absolut bedste af tre af de mest fantastiske lande i Sydøstasien med al transport, aktiviteter og indkvartering inkluderet. Desuden har du en fantastisk gruppeleder med dig fra det øjeblik, du træder ud af flyet, en øjeblikkelig gruppe af venner, som du kan dele dit eventyr med, og hjælp til alle dine videre rejser. Gør dig klar til dit livs rejse!

 • Oplev den fascinerende kultur og det vilde natteliv i det summende Bangkok.
 • Oplev den smukke ø Koh Phangan med strandfester og meget mere!
 • Oplev de verdensberømte Phi Phi-øer på en eksklusiv sejltur.
 • Oplev den fantastiske Ha Long-bugt!
 • Oplev det lokale liv i det frodige Mekong-delta og besøg Cu Chi-tunnellerne.
 • Oplev det fascinerende og overvældende Angkor Wat.

Inkluderet:

 • Personlig afhentning i lufthavnen til hotellet 24/7
 • 37 nætters indkvartering
 • 45 Måltider
 • Al transport
 • Fantastisk gruppeleder
 • Hjælp til videre rejse
 • Flodkrydstogt i Bangkok og gamle templer
 • Thai madlavningskursus
 • Khao Sok Nationalpark
 • Flydende bungalows
 • Kajak og tubing
 • Ø-tur og snorkling
 • Muay Thai- eller yogaerfaring
 • Thai-massage
 • Bådtur til Paradisøerne
 • Phi Phi-øernes oplevelse og udsigtspunkt
 • Trek med overnatning for bjergstammer
 • Rafting på bambusfloden
 • Elefantreservat
 • Markeder og natteliv i Chiang Mai
 • Vandre- og rickshawtur i Hanoi
 • Bådtur med overnatning i Ha Long-bugten
 • Kajakroning
 • Oplevelse af lokalt homestay
 • Cykeltur i Ninh Binh
 • Rismarker og flodbådskrydstogt
 • Udsigtspunkt over Dragebjerget
 • Vietnamesisk madlavningskursus
 • Besøg lokale markeder
 • Krabbefiskeri med kurvbåd
 • Guidet tur til Cu Chi- tunnellerne
 • Traditionelt mudderfiskeri
 • Oplevelse i Mekong-deltaet
 • Besøg i lokal landsby
 • Tuk Tuk-tur i Phnom Penh
 • S21 Fængsel med lokal guide
 • Rundvisning på Killing Fields
 • Lokale markeder og peberplantage
 • Khmer-madlavningskursus og flodkrydstogt
 • Bådtur og snorkling på øen Koh Rong
 • Flydende landsbyer
 • Angkor Wat Sunrise Temple Tour

Medfølger ikke:

 • Visum
 • Nogle måltider
 • Eksterne flyvninger
 • Rejseforsikring

Hvad du skal medbringe

 • Pas og flybilletter
 • Information om ankomst
 • Rejseforsikringsdokumenter
 • Træningssko/gåsko
 • Passende tempelbeklædning (dækkede skuldre, bryst og knæ)
 • Let regnjakke
 • Varmt tøj til vulkanen
 • Insektafvisende middel

Epic Asia

Adult( 18 - 45 ) From $6,611

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.