Fredag den 9. november kl. 19

ONLINE WEBINAR – EN GUIDE TIL DIT SABBATÅR

12-dages oplevelsesrejse i Vietnam

Velkommen til Vietnam!

Du vil blive hentet og kørt til dit hotel i HCMC når som helst. Når du har tjekket ind, kan du gå på opdagelse eller slappe af, indtil du møder resten af din gruppe til en velkomstmiddag med dine nye venner. Tag en dukkert i poolen på tagterrassen med udsigt over byen, og gør dig klar til dit livs rejse!

Ho Chi Minh

Efter morgenmaden kan du gøre dig klar til en kulturel oplevelse uden lige, når du skal lære den nationale sport da cao! Det kaldes også “fodbadminton”, og du vil se det spillet i alle parker rundt om i landet. Lær det grundlæggende fra et af de lokale hold, vi støtter som en del af vores samfundsprojekter. Derefter tager vi ud på en vandretur for at se seværdigheder og nogle skjulte perler i denne utrolige by. Vi tager en forfriskning på hotellet, inden vi kører til togstationen for at tage nattoget til Da Nang.

Kajak I Hoi An

Ved ankomsten bliver du hentet af vores team og kørt til bredden af Thu Bon-floden, hvor vi sejler i kajak gennem de lokale landbrugsområder og palmelunde for at slutte midt i den majestætiske gamle by Hoi An. Gå en kort tur til dit hotel for at friske dig op, måske tage en dukkert i poolen, og gå så ud for at udforske området. Om aftenen tager din rejseleder dig med på en guidet tur gennem den UNESCO-registrerede by med dens maleriske gyder, eksotiske lanterner og fantastiske mad!

Hoi An

Op og stå! Brug morgenen på at cykle gennem landskabet forbi små landsbyer og rismarker til en stille flodbred, hvor vi begynder at indsamle plastik, der er blevet smidt langs floden. Nyd en forfriskende sukkerrørsjuice ved floden, før vi tager tilbage til et havehus i Hoi An, hvor vi sorterer affaldet for at lave miljøvenlige mursten til en lokal NGO. En ecobrick er en plastflaske pakket med brugt plast til en bestemt tæthed og fungerer som genanvendelige byggeklodser. Dette projekt hjælper ikke kun med at rense flodbredden, men bygger også en god mængde øko-mursten, der kan bruges til byggeri i Quang Nam-provinsens fjerntliggende områder og bruges til at bygge legepladser og skoler. Eftermiddagen er din til at udforske, hvad du vil (strandtid!).

Open Top Jeep til Hue

Efter morgenmaden på hotellet rejser du til Hue (kejserbyen) med stil i en åben militærjeep gennem det, der er blevet kåret som en af de smukkeste veje i verden! Vi starter med at køre op ad Hai Van-passet til nogle udsigtspunkter med fantastiske fotomuligheder med udsigt over den spektakulære kystlinje. Undervejs besøger vi også et område med historiske franske kolonibygninger samt et par andre udsigtspunkter langs denne fantastiske vejstrækning. Vi ankommer til den historiske by Hue, det gamle sæde for Nguyen-dynastiet, om eftermiddagen.

Hue

Spis morgenmad på hotellet, og forbered dig på et eventyr til Kejserbyen denne morgen, hvor du får indblik i Vietnams kejserlige historie og kultur. Derefter tager vi til et lokalt havehus på bredden af Parfume-floden for at lære nogle vietnamesiske klassikere i et madlavningskursus. Nyd det fantastiske køkken med en poetisk udsigt til Thien Mu-pagoden på den modsatte flodbred. Du slapper af, indtil du tjekker ud og bliver kørt til togstationen i Hue for at tage nattoget til Ninh Binh og derefter videre til vores lokale homestay-oplevelse i den afsidesliggende Pu Long National Park!

På vej til Pu Luong

Gør dig klar til din rejse til en af de mest fantastiske landskabsdestinationer i Vietnam! Du får mulighed for at rejse gennem stille landsbyer i Ninh Binh og se dig omkring i det lokale liv omgivet af rismarker, spektakulære bjergkæder og uberørte floder. Senere hopper vi på bussen og kører til Pu Luong National Park, køreturen tager 3 timer. Når vi ankommer, vandrer vi op ad bakke til dit meget autentiske homestay i Ban Hieu, som ligger mellem rismarker og bjerge. Spis middag med lokale familier, og oplev et utroligt landskab uden for alfarvej omkring dig. I aften går vi i seng i et af de lokale huse.

Puluong Nationalpark

Efter morgenmaden med en vidunderlig udsigt over dalen starter vi med en kort vandretur ned ad bakken til et smukt, traditionelt bambussøhus, hvor man kan bambusrafte eller svømme i det krystalklare vand. Her serverer den lokale familie picnicfrokost i fantastiske omgivelser omgivet af natur. Gør dig klar efter frokost til et vandfaldseventyr. Guiden tager dig med til sin hemmelige rute, hvor du kan gå op og se det fantastiske vandfald inde i dalen gennem små stier i skoven. Nyd den fredfyldte udsigt undervejs, mens du snor dig gennem lokale gårde og landsbyer. Det er virkelig et sted, hvor man kan trække stikket ud og bare nyde omgivelserne. Gå tilbage gennem rismarker og gårde til homestay til middag og drinks.

Til Hanoi

Mens vi siger farvel til vores homestay-familie og landskabet i Pu Luong, kan vi se frem til travlheden i Hanoi og et ophold på et smukt boutique-hotel! Vi tager det roligt om morgenen, og efter en stor morgenmad tager vi af sted. Vi ankommer til Hanoi om eftermiddagen, og du har tid til at blive frisket op og slutte dig til resten af din gruppe på en byvandring, inden vi spiser lokale delikatesser.

Ha Long & Bai Tu Long-bugten

Vi hopper på vores luksustransport til kysten, hvor vi venter på vores traditionelle båd, der sejler os ud i den berømte Ha Long-bugt. Vi kommer væk fra menneskemængderne ved at rejse nordpå til Bai Tu Long og flere af de uberørte steder i Ha Long Bay. Sejl i kajak rundt i det betagende landskab omkring Cap La Island, og se de flydende fiskerlandsbyer. Vælg at besøge en af de hemmelige strande på Cong Do Island, før du går tilbage til vores båd til drinks ved solnedgang og middag på øverste dæk. Hvis du har lyst til en udfordring, kan du deltage i blækspruttefiskeri med nogle af besætningsmedlemmerne, eller du kan bare læne dig tilbage med en cocktail og reflektere over din rejse.

Thien Canh-grotten og Hanoi

Start dagen med en afslappet Tai Chi-rutine på soldækket, eller nyd morgenudsigten over det fantastiske landskab i bugten med din morgenkaffe. Derefter sejler vi over til et af de mest berømte hulesystemer i hele bugten, Thien Canh Son. Efter en kort tur op forbi nogle utrolige udsigtspunkter over den afsidesliggende bugt, vil du blive imponeret, når du træder ind i grotten. Vi udforsker grotten og stierne rundt om øen, før vi går tilbage til båden for at sejle tilbage til fastlandet. På vejen tilbage kan du prøve kræfter med den berømte vietnamesiske frugt- og grøntsagsudskæring, inden du går i land og sejler tilbage til Hanoi igen.

Det er vores sidste aften i Vietnam, og derfor tager vi dig med på en guidet madtur om aftenen til de bedste steder i Hanoi. Fra banh mi-vogne, som kun de lokale kender til, til berømte dumpling-stande, den bedste pho og selvfølgelig æggekaffe. Vi gør det hele og slutter af med en lokal risøl! Virkelig den perfekte afslutning på dit vietnamesiske eventyr.

Vietnam 12 dage Se det bedste af Vietnam fra storbyer til jungle. Spil da cao, sejl i kajak langs Bon-floden, tag på krydstogt i Halong-bugten og meget mere på vores actionfyldte 12-dages Vietnam-eventyr!

 • Afhentning i lufthavnen, hvis du ankommer på dag 1
 • 11 overnatninger inklusive 2 nattog med sovepladser!
 • Da Cao fodbadminton med et lokalt hold
 • Uset Saigon-vandretur
 • To nattog med sovepladser
 • Kajak I Hoi An
 • Historisk gåtur i Hoi An
 • Tid på stranden i Hoi An
 • Cykeltur i landsby med affaldsindsamling. Besøg hos NGO for øko-mursten med indsamlet affald til at lave mursten til lokalsamfundsprojekter
 • Åben militærjeep gennem Hai Van-passet
 • Besøg i kejserbyen og historisk gåtur rundt i Hue
 • Madlavningskursus ved bredden af Parfume-floden
 • Hjemmeophold og landsbyoplevelse i Ban Hiue
 • Bjergvandring, besøg vandfald, svømmetur i sø fra bambus hus, lokal familiepicnic i Pu Luong
 • Guidet gåtur gennem den gamle bydel i Hanoi
 • Ha Long & Bai Tu Long Bay krydstogt
 • Hanoi Lokal Foodie Street food tur

Inkluderer

 • Afhentning i lufthavnen, hvis du ankommer på dag 1
 • 2 sovekabine-tog
 • 2 nætter i flere dele i lokale homestays
 • 6 nætter på centrale hoteller
 • 1 nat på en luksusbåd i Ha Long-bugten
 • 10 Morgenmad
 • 6 frokoster
 • 4 middage
 • Al transport fra dag 2 til 11

Ikke inkluderet

 • Internationale flyvninger til/fra Vietnam
 • Rejseforsikring
 • Afhentning i lufthavnen, hvis du ikke ankommer på turens første dag
 • Visum (hvis påkrævet)
 • Indenrigsflyvninger

 • Let rygsæk – (vi anbefaler 15 kg)
 • Solcreme
 • Kamera
 • Sandaler/flip flops
 • Badetøj
 • Lukkede sko (til vandreturene)
 • Tøj til at dække din hud ved tempelbesøg

Fra$2,182 / Per Person

Er du ikke medlem?

Tilmeld dig nu og spar op til 30% på rejser, ture, aktiviteter og indkvartering.

OPDAG DE UBEGRÆNSEDE HORISONTER – TAG PÅ DIN REJSE SOM TRINUS EXPLORER!

Deltag i et online webinar hvor vi snakker om sabbatår.

Fredag den 9. november kl. 19

Vi snakker blandt andet om hvilke muligheder der er for arbejde, rejser, frivillige projekter og mere.

Vi giver en vejledning til hvordan og hvor mange penge du bør spare sammen.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs ogefterfølgende booke et personligt møde.

Registrer dig nedenfor, så sender vi dig linket. Fortæl os lidt mere om dine planer, så vi kan sikre, at vi dækker det hele.

Hvor er du interesseret i at rejse hen?
Hvornår vil du gerne rejse?
Hvad er du interesseret i?

Ask Us Anything

Fill in your details below with your queries and one of the
Trinus Team will come back to you asap.

Would you like one of our team to give you a call? Let us know and we will get back to you.

Spørg os om hvad som helst

Udfyld dine oplysninger nedenfor med dine forespørgsler, og en af de
Trinus Team vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Spørg om skræddersyede grupper

Hvis I er en gruppe på 4 eller flere personer, kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at der bliver taget hånd om alle detaljerne.

Alle grupper har en personlig rejsekonsulent med en 24/7 nødtelefon.

Specialister i studierejser, familier, skolegrupper og store vennegrupper.

Vil du gerne ringes op af en fra vores team? Lad os vide det, så vender vi tilbage til dig.